הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל, מתלבט איך

• פותח/ת השרשור RS
  • פורסם בתאריך

RS

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום רב, נרשמתי לחד"כ , התאמנתי עם מאמן אישי (לא במשך הרבה זמן) , הוא לימד אותי איך לעשות דדלפיט וסקווטים נכונים, שכיבות סמיכה ומתח וכ'ו.
עד לפני 4 ימים שיחקתי כדורסל 4 פעמים בשבוע (מפסיק העונה הזאת)
קראתי קצת לפני על FBW ו ss, חשבתי לעשות דווקא ss אבל אני לא בטוח שגם במוט ריק יהיה לי קל (1.84 62 קילו וכן, התחלתי לאכול)
אז השאלה שלי היא האם לעשות fbw למתחילים מפה תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
או לעשות את מה שהמאמן נתן לי בחד"כ , שזה לא נראה לי משהו אבל אשמח לחוות דעת בכל מקרה:
leg press
10x4(30kg)
תרגיל שאני לא יודע איך קוראים לי כי הוא טעה בהדפסה בדף, אבל כעיקרון שמים ברך אחת על כמו 2 כריות בזווית הפוכה ואת העקב של הרגל השנייה שמים מלפני סוג של מוט ודוחפים אחורה
12x3 (0kg)
chin ups
3 סטים של מקסימום
low row artis
10x3(30kg)
push ups
3 סטים של מקסימום
superman
12x3
crunch
12x3
אירובי 20 דק'.
משהו פה לא נראה לי לי טוב בכלל.. להשתמש בזה או במה שיש בלינק למעלה, או בכלל להתחיל ss?
תודה רבה לכולם 😃

שלום רב, נרשמתי לחד"כ , התאמנתי עם מאמן אישי (לא במשך הרבה זמן) , הוא לימד אותי איך לעשות דדלפיט וסקווטים נכונים, שכיבות סמיכה ומתח וכ'ו.
עד לפני 4 ימים שיחקתי כדורסל 4 פעמים בשבוע (מפסיק העונה הזאת)
קראתי קצת לפני על FBW ו ss, חשבתי לעשות דווקא ss אבל אני לא בטוח שגם במוט ריק יהיה לי קל (1.84 62 קילו וכן, התחלתי לאכול)
אז השאלה שלי היא האם לעשות fbw למתחילים מפה תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
או לעשות את מה שהמאמן נתן לי בחד"כ , שזה לא נראה לי משהו אבל אשמח לחוות דעת בכל מקרה:
leg press
10x4(30kg)
תרגיל שאני לא יודע איך קוראים לי כי הוא טעה בהדפסה בדף, אבל כעיקרון שמים ברך אחת על כמו 2 כריות בזווית הפוכה ואת העקב של הרגל השנייה שמים מלפני סוג של מוט ודוחפים אחורה
12x3 (0kg)
chin ups
3 סטים של מקסימום
low row artis
10x3(30kg)
push ups
3 סטים של מקסימום
superman
12x3
crunch
12x3
אירובי 20 דק'.
משהו פה לא נראה לי לי טוב בכלל.. להשתמש בזה או במה שיש בלינק למעלה, או בכלל להתחיל ss?
תודה רבה לכולם 😃
לדעתי כדאי לך לקחת את הפול בודי מהקישור וכמובן לאכול כמה שיותר.

• פותח/ת השרשור
ולעשות ss אחרי זה?

כשתפסיק להתקדם בה אז תוכל לעבור לAB מהפורטל או ללינארית של ביל סטאר שמאוד אהבתי והתקדמתי בה המון. לא חייב ss.

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה 1 אם אפשר, בפעם האחרונה שעשיתי דדלפיט הצלחתי 36 קילו לא בקושי רב, אבל עברו שבוע וחצי מאז, בנצ וכל אלה בחיים לא עשיתי.. להתחיל ממוט של 20 קילו? אם כן, מה החימום? כן אין יותר נמוך מזה..

כשתפסיק להתקדם בה אז תוכל לעבור לAB מהפורטל או ללינארית של ביל סטאר שמאוד אהבתי והתקדמתי בה המון.לא חייב ss.

בן כמה אתה אגב?

ותתחיל ממוט ריק.

בן כמה אתה אגב?

ותתחיל ממוט ריק.
אם תלחץ על השם משתמש שלו אפשר לראות את הגיל.

ולנושא, אם תתקשה עם מוט ריק אז תתחיל ממוט ריק קצר של 10 קילו ותוסיף משקל איתו עד שתגיע ל20 ותעבור למוט רגיל.
ואין לך מה לדאוג לגבי זה כי גם הרבה מהאנשים הכי גדולים/חזקים התחילו ממשהו וזה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
אם תלחץ על השם משתמש שלו אפשר לראות את הגיל.

ולנושא, אם תתקשה עם מוט ריק אז תתחיל ממוט ריק קצר של 10 קילו ותוסיף משקל איתו עד שתגיע ל20 ותעבור למוט רגיל.
ואין לך מה לדאוג לגבי זה כי גם הרבה מהאנשים הכי גדולים/חזקים התחילו ממשהו וזה בסדר גמור.

כן בקטע הזה אני קצת מתבייש.. גם יש רק בנץ' 1 אז שמישהו עושה בדר"כ יש לפחות 1 שמחכה ומסתכל.. מפדח קצת..

Back
למעלה תחתית