הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להכניס גיינר לתפריט היומי

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
שלום לכולם.
במשך שלושה חודשיים של האימונים פעלתי על פי תפריט תזונה מסודר שהורכב ע"י תזונאית.
עליתי מאוד יפה 4 קילו נקיים הגוף השתנה בצורה מאוד ספורטיבית ונראה כאילו הצלחתי לעלות מסת שריר ולהוריד אחוזי שומן.
כעבור שלושה חודשיים נתקעתי על משקל של 65 קילו ומאוד קשה לי לעלות.
העניין הוא שעד כה הייתי בבית הכנתי מלא חזה עוף, דגים אכלתי ארוחות בוקר מסודרות ארוחות ערב וכ'ו.
אני בקרוב מאוד יוצא לקורס שימשך 6 חודשיים יש לי שם חדר כושר אך הארוחות הם על חשבון המקום שבו מתקיים הקורס,
קשה לי להאמין שאני יגיע לפלוס הקלורי המומלץ לי ולכן חשבתי בתקופה הזאת של החצי שנה להמשיך את המסה שלי אך להוסיף גיינר לתפריט היומי, למען האמת אני לוקח מולטי ויטמין,לוקח קריאטין,שמן דגים, חלבון קזאין ורציתי גם לדעת אם זה יכול להשתלב עם הדברים הנ''ל.
אם להיות קנא אני עד היום במשך שלושת שנותי באימונים לא לקחתי גיינר אך מאנשים וחברים שלקחו ראיתי תוצאות מאוד יפות.
אשמח לדעת מה דעתכם והמלצות שלכם 😃

היי,

אתה צריך לקחת בחשבון שאם אתה הולך לקורס שדורש מאמץ פיזי במשך היום כל יום אתה שורף המון קלוריות.
אתה צריך לקחת את הזה בחשבון, האם הארוחות הן מתוקצבות או שאתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה בארוחה?

כמה קלוריות אתה מכניס מהתפריט של התזונאית ביום, הכוונה לתפריט שעבדת לפיו ועלית במשקל ממנו?
כמה חלבון? כמה שומן? כמה פחמימה?

אם תראה בוודאות שאתה לא בפלוס קלורי ולהביא לשם אוכל זה בעייתי לך,
אז כן - תביא גיינר.
אחלה כהשלמת ערכים רק קח בחשבון שחצי מנה לרוב זה 600+ קלוריות וסביבות ה 120 גרם פחמימה (מורכבת לרוב)
מכל המשתמע לכך 😛

• פותח/ת השרשור
היי,

אתה צריך לקחת בחשבון שאם אתה הולך לקורס שדורש מאמץ פיזי במשך היום כל יום אתה שורף המון קלוריות.
אתה צריך לקחת את הזה בחשבון, האם הארוחות הן מתוקצבות או שאתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה בארוחה?

כמה קלוריות אתה מכניס מהתפריט של התזונאית ביום, הכוונה לתפריט שעבדת לפיו ועלית במשקל ממנו?
כמה חלבון? כמה שומן? כמה פחמימה?

תודה על התשובות המנומקות.
אני לא חושב שהוא ידרוש מאמץ פיזי, הרבה לימודים בעיקר וחדר כושר שאני ילך 4 פעמיים בשבוע.
הארוחות לדעתי מתוקצבות מפני שזה סוג של בית ספר מאמין שיש חדר אוכל ואני כמעט בטוח שזה בסטייל של צבא מנת בשר מתוקצבת ופחממה וכ'ו.
אני יודע שהמאזן הקלורי שלי היה 2200-2500 ביום ועל פיו עליתי במשקל עד שנתקעתי
עם אינני טועה המאזן עמד על 350 פחממה, חלבון 200 ושומן 50 זה לדעתי המאזן אך ככל שאתה גודל גופנית גם הערכים צריכים להשתנות בהתאם

אם התפריט הקודם עבד לך תשאר על הסיגנון שלו,
קודם כל תחשב מה הערכים המדוייקים שאתה מכניס מהתפריט- בלי זה לא תדע כמה אתה צריך להשלים.
מהערכים שנתת מתקבל תפריט שלכ 2650 קל', אפשר לחשב את זה בקלות לפי גרמים של חלבון (4 קלוריות) פחמימה (4 קל') שומן (9 קל')
לאחר שאתה יודע בדיוק מה הכמות קלוריות שהכנסת וההתפלגות שלהן מבחינת אבות המזון, אתה יכול להכניס את מה שאתה הולך לאכול בקורס ולראות אם אתה צריך להשלים עם גיינר או לא.
תנסה להקפיד על שגרה מסויימת בהתנהלות שלך בקורס מבחינה תזונתית, אל תשכח לחשב את הפעילות היומית שאתה הולך לעשות.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני לא בדיוק יודע מה האוכל שם לא מאמין שיהיה לי בארוחת צהריים 250 גרם חזה עוף למשל.
בטח יהיה בוקר צהריים וערב ביום יום הרגיל שלי אני אוכל איזה 5 פעמיים

אם אתה רוצה לקנות תקנה אף אחד לא יגיד לך לא, אבל גיינר זה אחד הדברים היותר לא משתלמים שיש. יקר. נגמר מהר. אם זה לא אמור לשנות לך אז תנסה.

תכנס לקורס, תראה מה האופציות שיש לך, תראה אם אתה צריך להשלים ערכים.
אין סיבה לקנות לפני הקורס מסיבה פשוטה שאתה לא יודע מה תוכל להכניס תזונתית,
תדע פרטים ותחזור, בינתיים תמשיך לאכול כמו שהיית רגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית