הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה חלבון צריך להכניס על 250 טסט

YarWar21

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
מה הולך אשמח עם תוכלו לעזור לי
כרגע אני שוקל 90 על 1.86 ובערך 16-18 אחוז שומן התחלתי סייקל לפני שלושה שבועות כבר שלוש זריקות של 250 טסט חצי כדור ארימידקס כול יומיים ו20 מג ראד 140 מחפש להתחטב לאזור ה10 אחוז שומן אשמח לדעת כמה חלבונים ופחמימות אני צריך להכניס לגוף בשביל להגיע לזה וכרגע אני אוכל 200-250 גרם חלבון ו150-200 גרם פחמימה ובערך 100 גרם שומנים תודה לעונים🙏🏽

קבצים מצורפים

• IMG_4157.png
    IMG_4157.png
    KB 358.8 · צפיות: 79
  • IMG_4158.png
    IMG_4158.png
    KB 339.8 · צפיות: 79
  • IMG_4159.png
    IMG_4159.png
    KB 308.8 · צפיות: 71
החלוקה של המאקרוס פחות חשובה, תהיה בגירעון קלורי ותרד במשקל, זה משהו בסיסי לדעת. לדעתי אין לך בכלל מה לגעת בחומרים כרגע

תנסה להגיע לפי 2
בהצלחה
אישית לא חושב שברמתך כדי לקחת חומרים..
באופן כללי אם אתה לא ספורטאי, ממש ממש מיותר

• פותח/ת השרשור
החלוקה של המאקרוס פחות חשובה, תהיה בגירעון קלורי ותרד במשקל, זה משהו בסיסי לדעת. לדעתי אין לך בכלל מה לגעת בחומרים כרגע
אבל שיש טסט בגוף הסנתוז חלבון יותר גבוהה נכון? אז למה לשמור על גירעון קלורי רגיל עם אני יודע שאני יכול לאכול עוד פשוט לא יודע עוד כמה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תנסה להגיע לפי 2
בהצלחה
אישית לא חושב שברמתך כדי לקחת חומרים..
באופן כללי אם אתה לא ספורטאי, ממש ממש מיותר
לא איכפת לי רמתי או לא שאתה כול יום יודע שאיזה סורי יכול לדפוק בך נט ושאתה שומע כטבמים מעל הראש שלך אז אתה יודע שאתה יכול למות ובכול הכנות מעדיף לעשות את זה עכשיו מאשר בכלל לא

אבל שיש טסט בגוף הסנתוז חלבון יותר גבוהה נכון? אז למה לשמור על גירעון קלורי רגיל עם אני יודע שאני יכול לאכול עוד פשוט לא יודע עוד כמה
זה נכון אבל לא קשור, כמה גירעון צריך זה ניסוי וטעייה .. גירעון רגיל או לא זה אתה תחליט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית