הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לעשות הפסקה ללא איבוד מסת שריר.

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
שלום לכולם,
אני מתאמן כבר במשך חצי שנה רצוף (שלושה חודשיים אחרונים בתוכנית מסודרת+ תוכנית תזונה מסודרת)
מאילוצים שלא בשליטתי אני צריך לעצור את האימונים שלי למספר שבועות משהו כמו 2-3 שבועות (נסיעה לחול וסיום המנוי בחדכ')
ולכן חשבתי שזה יכול להיות טוב לעשות קצת מנוחה לתת לגוף טיפה להתאושש ושאחזור יכנס שוב בשיא הכוח.
אני מחלק את המנוחה לשתי דברים שמאוד חשובים לי:
-מסת שריר
- תוספי תזונה.
חשוב לי מאוד לא לאבד מסת שריר עבדתי על זה קשה מאוד והקפדתי נורא במשך שלושה חודשיים על תזונה טובה ואימונים ברמה אינטנסיבית, השאלה היא איך במשך התקופה הנ''ל לא אבד או בואו נקרא לזה אגרום פשוט נזק מינימלי לגוף?
דבר נוסף אלו התוספים שאני לוקח:
שמן דגים 1700 מ'ג, מולטי ויטמין 2 כדורים , קריאטין טהור כפית, חלבון WHEY וחלבון קזאין.
האם יש אפשרות לעשות גם מהתוספים הפסקה? לנקות קצת את הגוף במשך הזמן הקצוב ואז לחזור לקחת אותם?
חלק מהדעות אמרו שאין בעיה וחלק מהדעות אמרו שחשוב להמשיך לקחת.

אשמח לדעת מה דעתכם לגבי שני הנושאים ולקבל מעט טיפים בהקשר

מסת שריר זה משהו שלא כל כך קל לאבד...
תשאר על מאזן ניטרלי ולא תאבד כלום, לא בתקופה כזאת קצרה.
לגבי התוספים אין טעם שתקח כרגע.

מסת שריר זה משהו שלא כל כך קל לאבד...
תשאר על מאזן ניטרלי ולא תאבד כלום, לא בתקופה כזאת קצרה.
לגבי התוספים אין טעם שתקח כרגע.
אבל למה להטעות בן אדם על סמך מה? קריאטין שהוא לוקח מתחיל להשפיע על הגוף בסביבות החודש לאחר שהוא התחיל לקחת אז הפסקה של שבועיים שלוש
ואומגה 3 זה תוסף שהגוף לא מייצר לבד לוקחים אותו בלי קשר לאימונים ( למתאמן הוא פשוט מועיל יותר )

אבל למה להטעות בן אדם על סמך מה? קריאטין שהוא לוקח מתחיל להשפיע על הגוף בסביבות החודש לאחר שהוא התחיל לקחת אז הפסקה של שבועיים שלוש
ואומגה 3 זה תוסף שהגוף לא מייצר לבד לוקחים אותו בלי קשר לאימונים ( למתאמן הוא פשוט מועיל יותר )

הוא לא שאל מה יעשה אותו "בריא" יותר.
ולגבי הקריאטין עושים הפסקה אחרי חודש ולא בגלל שרק אחרי חודש הוא התחיל להשפיע, אלה כי אחרי חודש זה חסר טעם.
אה ו.... לבחור שמתאמן 4 חודשים אומגה 3 זה ממש לא מורגש

הוא לא שאל מה יעשה אותו "בריא" יותר.
ולגבי הקריאטין עושים הפסקה אחרי חודש ולא בגלל שרק אחרי חודש הוא התחיל להשפיע, אלה כי אחרי חודש זה חסר טעם.
אה ו.... לבחור שמתאמן 4 חודשים אומגה 3 זה ממש לא מורגש
אה קריאטין עושים הפסקה אחרי חודש? כי זה חסר טעם? אז תגיד שאין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר וזהו
חאלס להטעות אנשים

• פותח/ת השרשור
תן לי לתקן אותו בקשר למה שאני יודע בוודאות על קריאטין.
ברגע שאתה עושה העמסה של קריאטין כלומר לוקח 4 פעמים ביום במשך שבוע ואז רק פעם לפני אימון רצוי ומומלץ לעשות הפסקה אחרי חודש וחצי חודשיים כי הוא מפסיק להשפיע.
אני לוקח כל יום כפית אחת ככה שבגוף אין עדיין כמות שהיא משפיע (למען האמת לא הרגשתי בכלל שלקחתי קריאטין) אז לדעתי לא יקרה כלום עם אפסיקש

אין צורך בהעמסה של קריאטין הגוף לא סופג את כל מה שאתה לוקח
אחרי ששברו את הצורה לנושא הסיכום זה לקחת 5 גרם ביום ורק אחרי חודש אתה מתחיל להרגיש את ההשפעה
אלא אם כן אתה מהאחוז הקטן שזה לא משפיע עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית