הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב או מסה

• פותח/ת השרשור Godric
  • פורסם בתאריך

Godric

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
שלום קוראים לי טל בן 21
הורדתי לפני שנתיים בערך 28 קילו והגעתי למצב שאני נראה רזה אבל עם אחוז שומן גבוה שרואים בעיקר בבטן ובמותניים..
עכשיו השאלה שאני הכי מתלבט היא האם לעשות מסה או חיטוב כי מצד אחד אני לא רוצה לעלות במשקל שוב אבל מצד שני אני לא רוצה לעשות חיטוב ולהראות כמו שחיף.. גובה 1.82 משקל 76
מה דעתכם ואיזה תוכנית לעשות?
משך התהליך לקח בקירוב 8 חודשים
לפני
Jan,3rd-1.jpg

אחרי:
20140816_161553-1.jpg

חיטוב אחי עם תעשה מסה % השומן שלך יעלה לעוד יותר גבוה ומשם החיטוב אהיה ארוך ,
תעשה חיטוב אפילו שאולי תהיה שחיף ,אתה צריך בסיס להתחיל ממנו.!

זה עור עודף או שומן במותניים?
בכול מקרה אני הייתי נותן עוד איזה חודשיים אינטסיביים ולראות מה הולך..חבל להתחיל מסה.

לדעתי חיטוב.
עד שלא תראה לא צדדים ולא בטן תחתונה בולטת..
מסה כך או כך אין לך אז תתחיל מהבסיס ובצורה נקייה ואתה תגדל יפה. 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
זה שומן במותניים, סבבה אני ייתן רבאק של כמה חודשים לחיטוב לאחוז שומן נמוך ואז יתחיל מסה..ABC עם 4+ אירובי בשבוע זה סבבה לא?

בחודשיים אתה מוריד את זה... יותר מזה ואתה תישבר, תאמין לי.
כשתגיע לגשר תחצה אותו.. בינתיים תתמקד בזה לדעתי 😃

חיטוב
תגיע למצב טוב של התחלת מאסה
יש הרבה עבודה אבל אני מאמין שעל גבי כמה תקופות של חיטוב ומאסה זה יסתדר

• פותח/ת השרשור
קריאטין בתקופת חיטוב מומלץ? בינתיים משתמש באומגה 3 וקפסולות קפאין לאירובי לעזור בתהליך.. נקנה מויטה קוסט

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה... דיברתי עם מאמן בחדר כושר ולפני מישהו יקפוץ הוא באמת מבין.. הוא אמר לי בעיקרון שהוא מאמין שאפשר לעלות במסת שריר ולהוריד בשומן תוך כדי כי הוא ראה שאני ממש רזה חוץ מהבטן שהוא מעריך שהרוב זה עור.. אמר לי לאכול לפי תזונה של מסה נקייה כלומר 200 + מאזן קלורי עם ab 4 אינטרוולים בשבוע שלאחר כל אימון להוסיף אירובי של 15 שעה במהירות נמוכה עם מקסימום שיפוע... מה דעתכם זה אפשרי שווה ניסיון של חודשיים שלוש?

סתם שאלה... דיברתי עם מאמן בחדר כושר ולפני מישהו יקפוץ הוא באמת מבין.. הוא אמר לי בעיקרון שהוא מאמין שאפשר לעלות במסת שריר ולהוריד בשומן תוך כדי כי הוא ראה שאני ממש רזה חוץ מהבטן שהוא מעריך שהרוב זה עור.. אמר לי לאכול לפי תזונה של מסה נקייה כלומר 200 + מאזן קלורי עם ab 4 אינטרוולים בשבוע שלאחר כל אימון להוסיף אירובי של 15 שעה במהירות נמוכה עם מקסימום שיפוע... מה דעתכם זה אפשרי שווה ניסיון של חודשיים שלוש?
אין שום דבר מיוחד במה שרשמת... סביר שלא תוסיף יותר מדי מסת שריר, אלא אם אתה מתאמן מאוד חדש.

• פותח/ת השרשור
אז להמשיך עם חיטוב פשוט? מאזן קלורי שלילי ואימונים מפוצלים טווח חזרות גבוה?

אז להמשיך עם חיטוב פשוט?
לא. אתה 1.82m על 76Kg. אין לך מה לחטב. הזקת לעצמך בעבר ונשאיר זאת שם. כרגע אין צורך להתעסק בשריפת שומן, מאחר ומסת השריר דלילה מאוד. ההצעה למאזן קלורי חיובי קל (200-400+). ככל שתוסיף מסת שריר, כך ירד אחוז השומן (שוב, מאחר ומסת השריר שלך מאוד נמוכה).

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה.. צודק לגבי זה שהזקתי לעצמי כי ירדתי בגירעון גבוה מאוד ללא דגש כלשהו על אימונים אנאירוביים כי לא הבנתי כלום מהחיים שלי.. אני ימשיך עם מאזן קלורי חיובי ויתן דגש על התרגילים המורכבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית