- פותח/ת השרשור
בא לראותאתה מתחרה או סתם בא לצפות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בא לראותאתה מתחרה או סתם בא לצפות?
אולי נתראה שםבא לראות
תודה אליאבושאני אעדכן את הלוג של הפוטין הפעם!
Squat 1x5x155
Bench 1x2x135 1x1x135
Deadlift 180x1x5-דילואד טכניקה..אישית,התרגשתי לראות את אפוש עם טכניקה טובה יותר
"עזר והביתה"
זה עניין שאם להריץ תוכנית אחרת לבנץ כי טקסס לא עובד כרגע בהתלבטות קשה אם להשאר בטקסס בבנץ או לעבור לאד קואןהילד עם הבנץ הכי גבוה שעדיין לא יודע מה נסגר עם הבנץ' שלו
ועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..לא רוצה להדחף אבל ראיתי סיקור של @yanivgoft
על הדאג פבורן מת'וד ללחיצות ודי התרשמתי,הבחור כאן הוסיף 15 קילו לבנץ שלו בחצי שנה,אם אתה מחפש תוכנית אתה יכול לשקול אותה
ועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..לא רוצה להדחף אבל ראיתי סיקור של @yanivgoft
על הדאג פבורן מת'וד ללחיצות ודי התרשמתי,הבחור כאן הוסיף 15 קילו לבנץ שלו בחצי שנה,אם אתה מחפש תוכנית אתה יכול לשקול אותה
ועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..
ועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..
לא רוצה להדחף אבל ראיתי סיקור של @yanivgoft
השאלה אם אצליח לשלב את זה עם טקסס ואם זה יתאים 10 שבועות לפני תחרות כי ראיתי שהיא מאוד ארוכהועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..
מצאתי אבל הבעיה שלי עם אד קואן זו הלחיצה הצרהאם אתה מדבר על אד קואן אז פשוט תציב את זה בנוסחה, חשוב אבל להוסיף המון תרגילי עזר בנפח גבוה כמו שיטת החזרות של דייב טייט
השבועות הראשונים הכי חשובותהשאלה אם אצליח לשלב את זה עם טקסס ואם זה יתאים 10 שבועות לפני תחרות כי ראיתי שהיא מאוד ארוכה
חשבתי על אד קואן ולהתחיל מהשבוע השני או השלישי כי השבועות הראשונים קלים
עריכה:במידה ואלך על התוכנית מאיזה משקל להתחיל?
הבנץ שלי עומד כבר על 140 למעלה מחודשיים והכי קרוב שהגעתי בתקופה האחרונה זה 135 לדאבל
מצאתי אבל הבעיה שלי עם אד קואן זו הלחיצה הצרה
הבעיה שאני לוחץ צר אז ללחוץ עוד יותר צר? לא ידוע לי שיש לי טרייספס מברזל שבוע 10 נפח סקואט 19.10.14אני לא רואה איפה הבעיה
ונאמר אמןהבעיה שאני לוחץ צר אז ללחוץ עוד יותר צר? לא ידוע לי שיש לי טרייספס מברזל שבוע 10 נפח סקואט 19.10.14
סקואט 5X5X137.5 קליל מאוד
מתח וסטטי
אימון קצר וקולע עם מזג אוויר מושלם,מצידי כל יום ככה
תשמע ב10 שבועות אתה לא תשיג יותר מדי. זאת תכנית עם מטרות לחודשים קדימה. לא חודשיים בודדים. לך על אד קואן לדעתי.השאלה אם אצליח לשלב את זה עם טקסס ואם זה יתאים 10 שבועות לפני תחרות כי ראיתי שהיא מאוד ארוכה
חשבתי על אד קואן ולהתחיל מהשבוע השני או השלישי כי השבועות הראשונים קלים
עריכה:במידה ואלך על התוכנית מאיזה משקל להתחיל?
הבנץ שלי עומד כבר על 140 למעלה מחודשיים והכי קרוב שהגעתי בתקופה האחרונה זה 135 לדאבל
כן אחרי קריאה מעמיקה הבנתי שמודבר לתוכנית טווח ארוךתשמע ב10 שבועות אתה לא תשיג יותר מדי. זאת תכנית עם מטרות לחודשים קדימה. לא חודשיים בודדים. לך על אד קואן לדעתי.
בכל מקרה מתחילים מ80% מה1RM