הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הפוטין [הוסר]

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני אעדכן את הלוג של הפוטין הפעם!
Squat 1x5x155
Bench 1x2x135 1x1x135
Deadlift 180x1x5-דילואד טכניקה..אישית,התרגשתי לראות את אפוש עם טכניקה טובה יותר
"עזר והביתה"

אני אעדכן את הלוג של הפוטין הפעם!
Squat 1x5x155
Bench 1x2x135 1x1x135
Deadlift 180x1x5-דילואד טכניקה..אישית,התרגשתי לראות את אפוש עם טכניקה טובה יותר
"עזר והביתה"
תודה אליאבוש
גם הלג דרייב משתפר היום זה בא במקום חזרה בלחיצה אבל אני מתחיל לקלוט את העניין תודה לברווז על העזרה והעיוץ שלו

שבוע 10 נפח בנץ 18.10.14
בנץ 115 סטים 5,5,4,3,2 הדאבל היה באחיזה רחבה והרגיש מוזר
חתירה 107*5*5
ביסבס

בנץ מזדיין לא יודע מה לעשות איתו

הילד עם הבנץ הכי גבוה שעדיין לא יודע מה נסגר עם הבנץ' שלו

הילד עם הבנץ הכי גבוה שעדיין לא יודע מה נסגר עם הבנץ' שלו
זה עניין שאם להריץ תוכנית אחרת לבנץ כי טקסס לא עובד כרגע בהתלבטות קשה אם להשאר בטקסס בבנץ או לעבור לאד קואן

ניסית לעשות דילאוד ולהתחיל מנפח של 75%?, אני יודע שאד קואן הכי עבד עלי טוב מכל התוכניות...

לא רוצה להדחף אבל ראיתי סיקור של @yanivgoft
על הדאג פבורן מת'וד ללחיצות ודי התרשמתי,הבחור כאן הוסיף 15 קילו לבנץ שלו בחצי שנה,אם אתה מחפש תוכנית אתה יכול לשקול אותה

על הדאג פבורן מת'וד ללחיצות ודי התרשמתי,הבחור כאן הוסיף 15 קילו לבנץ שלו בחצי שנה,אם אתה מחפש תוכנית אתה יכול לשקול אותה
ועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..
ועשיתי את זה בלי לעלות גרם משקל גוף (אולי בקושי גרם) ועם תקופות ארוכות ללא אימונים בגלל הצבא.. באימונים רצופים זה היה צריך להגיע ב3 חודשים..

אני עליתי 15 ק"ג בבנץ עם אד קואן שהייתי נייטרלי עם דלקת בכתף, אני לא מזלזל חלילה, התוכנית הזאת מאוד מעניינת, אבל הייתי מציע ללכת על בטוח ועל מישהוא שכתב תוכנית שתמיד עובדת ושכל מי שעשה אותה התקדם.

השאלה אם אצליח לשלב את זה עם טקסס ואם זה יתאים 10 שבועות לפני תחרות כי ראיתי שהיא מאוד ארוכה
חשבתי על אד קואן ולהתחיל מהשבוע השני או השלישי כי השבועות הראשונים קלים

עריכה:במידה ואלך על התוכנית מאיזה משקל להתחיל?
הבנץ שלי עומד כבר על 140 למעלה מחודשיים והכי קרוב שהגעתי בתקופה האחרונה זה 135 לדאבל

אם אתה מדבר על אד קואן אז פשוט תציב את זה בנוסחה, חשוב אבל להוסיף המון תרגילי עזר בנפח גבוה כמו שיטת החזרות של דייב טייט

אם אתה מדבר על אד קואן אז פשוט תציב את זה בנוסחה, חשוב אבל להוסיף המון תרגילי עזר בנפח גבוה כמו שיטת החזרות של דייב טייט
מצאתי אבל הבעיה שלי עם אד קואן זו הלחיצה הצרה

השאלה אם אצליח לשלב את זה עם טקסס ואם זה יתאים 10 שבועות לפני תחרות כי ראיתי שהיא מאוד ארוכה

הבנץ שלי עומד כבר על 140 למעלה מחודשיים והכי קרוב שהגעתי בתקופה האחרונה זה 135 לדאבל
השבועות הראשונים הכי חשובות
זה הנפח פה 60 חזרות בנץ באימון

אני לא רואה איפה הבעיה
הבעיה שאני לוחץ צר אז ללחוץ עוד יותר צר? לא ידוע לי שיש לי טרייספס מברזל שבוע 10 נפח סקואט 19.10.14
סקואט 5X5X137.5 קליל מאוד
מתח וסטטי

אימון קצר וקולע עם מזג אוויר מושלם,מצידי כל יום ככה

הבעיה שאני לוחץ צר אז ללחוץ עוד יותר צר? לא ידוע לי שיש לי טרייספס מברזל שבוע 10 נפח סקואט 19.10.14
סקואט 5X5X137.5 קליל מאוד
מתח וסטטי

אימון קצר וקולע עם מזג אוויר מושלם,מצידי כל יום ככה
ונאמר אמן

תשמע ב10 שבועות אתה לא תשיג יותר מדי. זאת תכנית עם מטרות לחודשים קדימה. לא חודשיים בודדים. לך על אד קואן לדעתי.
בכל מקרה מתחילים מ80% מה1RM

תשמע ב10 שבועות אתה לא תשיג יותר מדי. זאת תכנית עם מטרות לחודשים קדימה. לא חודשיים בודדים. לך על אד קואן לדעתי.
בכל מקרה מתחילים מ80% מה1RM
כן אחרי קריאה מעמיקה הבנתי שמודבר לתוכנית טווח ארוך
השאלה שאם זה יהיה בסדר לדלג על השבעות הראשונים של אד קואן בשביל להספיק לסיים אותה
ממה שקראתי אנשים לא ממליצים לדלג

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית