עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מדבר בכללי. אם תסתכל על הטופ העולמי זה חבר'ה שהתעסקו בספורט מגילאים צעירים. לא בהכרח בספורט כח.מי זה חברה כאלה ? אני לא חושב שיש מתאמן של שייקו שהוא לא פחות מעל אנושי.
נכון, ומה עם זה ?אני מדבר בכללי. אם תסתכל על הטופ העולמי זה חבר'ה שהתעסקו בספורט מגילאים צעירים. לא בהכרח בספורט כח.
זה GPP. יש להם רקע ספורטיבי, הגוף שלהם מורגל לאימונים. יש למתאמן גמישות ותכונות בסיסיות אחרות שדרושות לכל מני סוגי ספורט. מה שמכין אותי לשלב הבא-SPP..בקיצר אימונים ספציפיים.נכון, ומה עם זה ?
אתה לא חושב שבן 20 שרק הרגע נכנס למכון ורוצה להיות בטופ של הליפטינג העולמי צריך את זה ?זה GPP. יש להם רקע ספורטיבי, הגוף שלהם מורגל לאימונים. יש למתאמן גמישות ותכונות בסיסיות אחרות שדרושות לכל מני סוגי ספורט. מה שמכין אותי לשלב הבא-SPP..בקיצר אימונים ספציפיים.
קצת מאוחר בשביל זה. יש עוד הרבה פקטורים אחרים, אבל אם אתה רוצה לאמן סופרסטארים, מתחרים בטופ העולמי(לא רק בליפטינג)אתה חייב לתת להם GPP כדי שיתפתחו למה שהם.אתה לא חושב שבן 20 שרק הרגע נכנס למכון ורוצה להיות בטופ של הליפטינג העולמי צריך את זה ?