הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סטיביה/סוכרלוז וכו'

מצב
השרשור נעול

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

רציתי לדעת בין החבר'ה שמשתמשים וצורכים סטיביה/סוכרלוז הבנתי שזה מגיע גם בצורה נוזלית וגם בצורת אבקה.
אני ראיתי בסופר מרקט סטיביה/סוכרלוז אבל הערכים שם (היו כמה חברות שונות) של כל "המותגים" השונים ל100 גרם מוצר הם כ- 300+ קל' שלפי מה שאני יודע אמורים להיות 0 קל' בעיקרון וזה המשמעות של המוצר הזה 0 קל' ו- 0 סוכר!
ושם זה כמו ארוחה!

האם אני צודק? ואיפה אני יכול לקנות מוצר שכזה?

בגדול מה עדיף אבקה/נוזל ואיזה מוצר הכי ממולץ אם אני מחפש בעיקר כ"תשובה" לשתייה חמה ולמתכונים כאלו ואחרים-עוגות/חטיפי חלבון וכו' שיתן מענה דומה לסוכר מבחינת טעם ומבחינת ערכים שיהיה כמה שנטול קלוריות!...

תודה לעוזרים!

יש לי בבית סטיביה בצורה נוזלית, זה 0 קלוריות. שמעתי שבאבקות כן יש קלוריות ואז זה מאבד את המשמעות של השימוש בזה לדעתי (אולי לסוכרתיים זה מתאים או משהו, לא יודע). הכנתי עוגה עם זה פעם, יצא טוב, בקפה אני פחות אוהב את זה, אבל גם זורם

יש טבליות סוכרזית שזה בא בצורת טבליות קטנות כאלה וזה 0 קלוריות

וסטיוויה זה נוזל הוא פשוט יקר יותר אבל גם 0-7 קלוריות

אני שאני רוצה להפוך את הסוכרזית לנוזל פשוט ממיס בקצת מים רותחים

אומרים שסטיביה יותר בריא מסוכרזית, לא יודע עד כמה זה נכון

שמע, השקיות האלה של הסוכרלוז/סטיביה באבקה זה פשוט גרם אחד שמתוכו 0.97 סוכר ו0.3 מה שכתבו על המוצר.

אתה יכול להשתמש בסטיוויה נוזלי, אני משתמש בזה. יש כאלה שיגידו שיש לזה טעם לוואי של גרביים אני לא מרגיש את זה אבל יכול ליהיות כי התרגלתי.

ברוב השקיות עם האבקות משתמשים ב'ממלאים' מלטיטול\דקסטרוז שלהם יש ערך תזונתי מסוים נגיד 1גרם אבקה אז זה 4 קל' כמו פחמימה רגילה אבל בזכות הסוכרלוז, סטיביה זה מתוק כמו 10 גרם סוכר.
מנגד יש את המוצרים הנוזליים שהם ללא קלוריות כי הממתיק סטיביה\סוכרלוז\סכרין או כל אחד אחר מומס בחומר ללא ערך קלורי.

• פותח/ת השרשור
יש לי בבית סטיביה בצורה נוזלית, זה 0 קלוריות. שמעתי שבאבקות כן יש קלוריות ואז זה מאבד את המשמעות של השימוש בזה לדעתי (אולי לסוכרתיים זה מתאים או משהו, לא יודע). הכנתי עוגה עם זה פעם, יצא טוב, בקפה אני פחות אוהב את זה, אבל גם זורם

בדיוק לזה התכוונתי מה המשמעות של שימוש במוצר עם יש לו ערכים קלוריים שכאלה לחברה שהמטרה שלהם להמנע מהקל' המיותרות!
תגיד חבר גיבור איזה חברה הסטיביה שלך? ומאיפה אתה קונה אותה? כמה היא עולה בדר"כ? ולכמה זמן בערך היא מספיקה?.

יש טבליות סוכרזית שזה בא בצורת טבליות קטנות כאלה וזה 0 קלוריות

וסטיוויה זה נוזל הוא פשוט יקר יותר אבל גם 0-7 קלוריות

אני שאני רוצה להפוך את הסוכרזית לנוזל פשוט ממיס בקצת מים רותחים

יש לי משהו כזה בבית,או יותר נכון היה לי(נראה לי נגמר) אתה מדבר על טבליות ממש קטנות,מש מיני כדור בצבע לבן שמתמוססים במים?..
הבעיה שבבישול (לרוב צריך נוזל כולשהו- מים/חלב וכו') אבל מה קורה במקרים שלא צריך אז זה בעייתי קצת העיניין הזה עם השימוש במים חמים לצורך המסה...

שמע, השקיות האלה של הסוכרלוז/סטיביה באבקה זה פשוט גרם אחד שמתוכו 0.97 סוכר ו0.3 מה שכתבו על המוצר.

אתה יכול להשתמש בסטיוויה נוזלי, אני משתמש בזה. יש כאלה שיגידו שיש לזה טעם לוואי של גרביים אני לא מרגיש את זה אבל יכול ליהיות כי התרגלתי.

אפשר לדעת של איזה חברה אתה משתמש? מאיפה קנית? ומה המחיר שלה?

תודה רבה לכל המגיבים!

תחפש באתרים המוכרים מחו'ל SweetLeaf Liquid Stevia
סטיביה נוזלית בטעמים, יחסית הכי פחות טעם לוואי וממש נחמד

בדיוק לזה התכוונתי מה המשמעות של שימוש במוצר עם יש לו ערכים קלוריים שכאלה לחברה שהמטרה שלהם להמנע מהקל' המיותרות!
תגיד חבר גיבור איזה חברה הסטיביה שלך? ומאיפה אתה קונה אותה? כמה היא עולה בדר"כ? ולכמה זמן בערך היא מספיקה?.
של סוכרזית (אבל זה לא סוכרזית הטבליות, כתוב שם סטיוויה). קניתי אותה בסופר (אני גר במעלות, לא בטוח שהשם יגיד לך משהו), אני מניח שבכל סופר תחפש יש איזה מדף של מוצרים ללא סוכר אז זה שם. אני לא משתמש בה הרבה, פעם פעמיים ביום לקפה ופעמים בודדות הכנתי משהו, אז היא אצלי איזה חצי שנה לפחות ונשאר עוד הרבה. עלה לי 30 שקל

סתם חרא.. עדיף לשתות מר.. (גם קפה שחור וגם נס)
אחרי שמתרגלים לא חוזרים לסוכר/סוכרזית..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית