הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Patellar Tendonitis? חמישה ימים לפני אליפות ישראל

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
אהלן, בערך בחודשיים האחרונים סבלתי מכאבים בחלק הקדמי של הברך מתחת לפטלה (איפה שהפיקה). אני חושד שזה tendenitis בגלל שהכאב הלך והתגבר עם הזמן וזה מתאים למקום. בעקרון יכלתי להתמודד עם זה והגבלתי קצת את הסקוואט אבל לאחרון הניסיון מקסימום אחרון בקלין אנד ג'רק זה די החמיר והיום אפילו בחימום עם מוט ריק כאב.

יש למישהו פתרון שיעזור לי בימים הקרובים עד התחרות? בינתיים אני מתחיל לשים קרח כל יום לרבע שעה עם הפסקות של חצי שעה 4-5 פעמים. אם צריך איבופרופן/ארקוקסיה אני יכול להשיג

אני יכול להזמין אבל לא חושב שזה יגיע בזמן. knee wraps מבד רגיל יכול לעזור? אני מתאמן עם שרוולי רהבנד רגילים
תנסה אין לך מה להפסיד.
אני שנים סובל מכאבי ברכיים והרצועות האלה הן באמת מוצר פלא לדלקתיות.
עובד עם התרגילים האלה:

תמרח כמה פעמים ביום משחה כמו אקסיפן או משהו דומה. טייפינג גם יכול לעזור אם יש מישהו שיודע להדביק

תנסה אין לך מה להפסיד.
אני שנים סובל מכאבי ברכיים והרצועות האלה הן באמת מוצר פלא לדלקתיות.
עובד עם התרגילים האלה:

WTF? איך לחסום את זרימת הדם ברגל אמור לעזור?
ומה זה הפוליש הזה שהוא עושה לעצמו בסוף?
מי המציא את הקשקוש הזה?

WTF? איך לחסום את זרימת הדם ברגל אמור לעזור?
ומה זה הפוליש הזה שהוא עושה לעצמו בסוף?
מי המציא את הקשקוש הזה?

טוב אחי אתה צודק, אם לא עשו מחקר על הרצועות זה חייב להיות בולשיט, אה?
אתה מתעלם מהעובדה שהרב המוחץ של האנשים שהשתמשו במוצר דיווחו על שיפור ניכר בכאבים הדלקתיים שלהם.
איך אתה מתווכח עם הסטטיסטיקה? וההסבר בשבילך בסרטון:

טוב אחי אתה צודק, אם לא עשו מחקר על הרצועות זה חייב להיות בולשיט, אה?
אתה מתעלם מהעובדה שהרב המוחץ של האנשים שהשתמשו במוצר דיווחו על שיפור ניכר בכאבים הדלקתיים שלהם.
איך אתה מתווכח עם הסטטיסטיקה?

נתחיל בזה שלמרות השם , Patellar tendinitis , היא לא "דלקת". לפחות לא בשלבים המתקדמים שלה. ונכון להיום , מקור הכאב לא ממש ברור.
ככה ש"מוצר פלא לדלקתיות" לא רלוונטי לכאן.
שנית , יש כאן איזשהו נסיון מכני (בדומה לטייפינג) לשנות alignment בין ה Fat pad לגיד הפיקה , אבל מרוב הקומפרסיה (שמגיעה גם מתחת לפיקה וגם מעל משום מה ) זה נראה שזה פשוט מונע פעילות תקינה של השריר ( תחשוב שהשריר רוצה להתכווץ ויש משהו שלוחץ עליו בכיוון אקסיאלי ומפריע לו ) . בנוסף , נראה שזה מפריע לזרימת הדם , ו... הוא בקושי יכול ללכת.
הוא מקשקש שם משהו על "הפרדה של רקמות" אבל אני לא מוצא בזה הגיון רב.
אני יכול לשער שאם מישהו מרגיש הקלה בכאב מזה זה כתוצאה מהקומפרסיה שמפעילה את הרצפטורים המכניים , ובכך חוסמת את תחושת הכאב ( בדומה לעיסוי בנקודה כואבת ) , אבל שוב , זה משהו רגעי ולא "מטפל" בשום דבר.

לגבי "הרוב המוחץ" - סיפורים ואנקדוטות זה סבבה , אבל אי אפשר להתייחס לכך יותר מדי ברצינות. אם אתה מדבר על סטטיסטיקות זה אומר שיש איזשהו ממחקר בלתי תלוי? יש מנגון פעולה משוער? או שהכל מסתמך על ה Bro - science של קלי?

גם הרוב המוחץ שהתנסה בהומיאופטיה בטוח שזה עזר לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית