הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן כבר 9~ חודשים ולא רואה שיפור, מתחרפן כבר, עזרה

בר מגידיש

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
11
10
1
היי,
אני מתאמן כבר 9 חודשים בחדר כושר ולא מצליח לגדול/לעלות במשקלים/ולהגיע לתוצאה טובה
ובגלל זה יורד החשק להתאמן
יש לי כמה בעיות עיקריות שהם בעצם כול הבסיס, אני מבין שאני חייב לשנות אותם כדי לראות תוצאות אז נתחיל עם התוכנית אימונים ואז אני אעבור לתזונה (ברור לי שלתזונה יש חלק לא קטן בגדילה )
1) אין לי אימון מוגדר , בעיקר בגלל חוסר מקצועיות מצד המדריכים ובגלל חוסר ידע מצידי , אני כרגע מתאמן לפי ABC שאני בניתי מידע שקראתי באינטרנט וזה ברור לי שהתוכנית לא טובה
2) תזונה , אני לא אוכל לפי תפריט מסודר , מנסה כמה שיותר לשלב חלבון במהלך היום ביחד עם פחמימה טובה אבל אני בטוח ב 200% שאני מגיע לאולי לחצי ממה שצריך

אוקיי, אז אני בן 15 גובה 180 משקל 80 ק"ג אחוזי שומן באזור ה 15% מתאמן בערך 9 חודשים
כרגע המטרה שלי זה לעלות במסה באזור ה 10 קילו יותר
אני אשמח אם תיעצו לי על תוכנית טובה , ובבקשה אל תפנו אותי לכתבות ומאמרים שיש בנעוץ , קראתי אותם ועוד הרבה כתבות ו.. אני עוד יותר מבולבל .. 😕

אני לי בעיה בכול דרך/שיטה של תוכנית פשוט כבר נמאס לי מלעבור כול חודש תוכנית

עוד שאלה קטנה ( סליחה אם זה לא קשור לפורום ) האם כדאי לי להתחיל לקחת אבקות ?
אני מודה מאוד עוזרים 😉
--------------------------------------------------------------
התוכנית שיש לי כרגע :
A
חזה
בנץ 4*12
לחיצה עם שיפוע חיובי 4*10
כבל קרוס לחזה תחתון (ניראלי ככה קוראים לזה) 4*10

יד קדמית
מוט W בישבה 10*4
פטישים מרים משקולות בישיבה ל90 מעלות (לא יודע איך להסביר את זה) 4*10
כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון 4*10

B
גב
פולי עליון מקדימה לראש 3*10
פולי עליון מאחורי הראש 3*10
דדליפט 3*10
חתירה בישיבה 3*10

יד אחורית
לחיצה צרפתית 3*10
פשיטת מרפקים 3*10
מקבלים באחיזה צרה 3*8

C
רגליים
פשיטת ברכיים 4*10
כפיפת ברכיים 4*10
סקוואט במכונה 10*3
תרגיל לתואמיים (לא יודע איך קוראים לו , בעמידה עם משקל על הכתפיים וצריך לעלות ולרדת ) 4*30

כתפיים
לחיצה כתפיים בישביבה 4*10
הרחקת כתפיים לצדדים 3*10
פרפר הפוך לכתף אחורית 4*10

אני ממש אשמח אם תעזרו לי 😃

נ.ב
אני מעדיך תוכנית חדשה ולא תיקונים מהתוכנית שכרגע יש לי

• פותח/ת השרשור
A1/A3(לא ציינתי לך את סטי החימום)

סקוואט 3X5
בנץ' 3X6
צ'ינאפס 3X6(אחרי כמה זמן תתחיל לעשות עם משקל עלייך, כרגע תעשה בלי כלום)
טרייספס 2X10
בייספס עם מוט W 2X10
תרגיל בטן עם משקל 2X10

A2

פרס 3X5
דדליפט 3X5
לחיצת כתפיים בישיבה 3X8
חתירה בישיבה 3X8

רק להיות בטוח בפעם האחרונה

לפני כול תרגיל אני צריך לעשות את הסטים חימום לפי מה שכתבת לי בהודעה מספר 15 ואז לעבור לסטים הרגילים שכתבת לי בהודעה האחרונה (#19)
רעיון יפה, אבל גם בSS עושים סקוואט ודדליפט באותו אימון ועוד לא ראיתי תלונות
אני די בטוח שהמשקלים שלו בריצפה אז אני גם בטוח שהוא יוכל להתקדם גם עם סקוואט ודדליפט באותו אימון
סקוואט אני מאמין שאני יכול 40ק"ג
דדליפט אני עושה היום 60 ק"ג

רק להיות בטוח בפעם האחרונה

לפני כול תרגיל אני צריך לעשות את הסטים חימום לפי מה שכתבת לי בהודעה מספר 15 ואז לעבור לסטים הרגילים שכתבת לי בהודעה האחרונה (#19)
סקוואט אני מאמין שאני יכול 40ק"ג
דדליפט אני עושה היום 60 ק"ג
בתרגילים מורכבים עם מוט כמו סקוואט, דדליפט, בנצ, פרס ובss פאור קלין/חתירה עם מוט אתה עושה את החימום בהתחלה ואז את המספר סטים שרשום בתוכנית(נניח רשום 5*3 אתה עושה שלושה-ארבעה סטים חימום ואז שלושה סטים עם המשקל עבודה)
המשקלים בסקוואט ובדדליפט באמת נמוכים(לא בקטע מעליב, פשוט עד עכשיו לא התאמנת עליהם בצורה יעילה) אז כנראה שתוכל להתקדם הרבה בss.

כדאי לך לפתוח לוג בפורום לוגים בתזונה ואימונים כדי לקבל עצות וטיפים מהאנשים בפורום, לפרסם סרטוני טכניקה וסתם לעזור לך לשמור על מוטיבציה:P:
בהצלחה (ואם אתה פותח לוג תשלח לי הודעה פרטית או תרשום פה שאני אעקוב:))

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית