הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ועיצוב הרגליים

• פותח/ת השרשור sh5678
  • פורסם בתאריך

sh5678

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בת 16, גובה 1.59 ומשקלי 56 קילו.
רוקדת מגיל קטן, אימונים די אינטנסיבים (בלט,היפ הופ, ג'אז).
אוכלת מסודר תפריט של 1400 קלוריות ביום. מתאמנת אירובי 150 דקות בשבוע, ובנוסף מבצעת אימוני כוח.
הרגליים שלי נפוחות מדי, נראה לי מסת שריר גבוהה. הייתי רוצה לדעת איך מורידים מנפח הרגליים ואילו אימוני כוח אני נדרשת לעשות על מנת לקבל רגליים חטובות אך לא נפוחות. האם יש צורך להוסיף עוד אירובי?

@מרטין בלי קשר לנושא הזה אני חושב שאת בצוותא עם משה צריכים לשים בנעוץ נושא של שאלות ותשובות של נשים. זה יוכל להיות מן מאמר המשך ל"מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין".

ברוכה הבאה לפורום 😃

בואי נתחיל מזה שלנשים קשה לבנות מסה שרירית. ביולוגית ופיזית אתן לא בנויות כמו גברים.

בהמשך לכך אני חושב שמה שאת רואה כ"מסת שריר גבוהה" היא נטו פסיכולוגית. קורה לכולם - גם לנשים וגם לגברים.

וגם אם הרגליים יחסית שריריות אל לך לפחד מזה - קבלי את זה, בורכת. יש כאן מספיק נשים בפורום הזה שמתאמצות מאוד יום יום לבנות מסת שריר ומתבאסות כשקשה להן, ולגוף שלך זה בא בטבעיות, תיהני מזה.

נראה לי מסת שריר גבוהה
איך את יודעת שזו מסת שריר ולא מבנה?

אני חייבת להגיד לך שגם אני רוקדת ורקדתי שנים ולמרות שמדובר בפעילות גופנית עצימה - פחות, או יותר - מסת שריר גדולה לא תתפתח (בטח שלא אצל נשים ובטח לא באופן שבו נלמד המקצוע ברוב המקומות בארץ) למרות שבהחלט יהיו לך רגליים חטובות ומוצקות.

אם היית כותבת שאת מתאמנת, מרימה משקל כבד ויש לך רגליים מאוד מפותחות אז אפשר היה להפסיק לעבוד כנגד משקל ולהוסיף אימונים אירוביים אבל האם את באמת מעדיפה רגליים רזות יותר (כי דקיקות ממש יש לרק לנשים בעלות מבנה דקיק) אבל גם "נוזליות" יותר?

Back
למעלה תחתית