הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנה לגיבוש שייטת 13

לזה שמעליי תודה רבה על כל הרעיון והפרוטוקול שהצגת ואשתמש בו ובטיפים שנתת לי בתבונה, תודה !
הבעיה היא שאיפה שאני גר זה לא כל כך זמיןלהגיע לבריכה הרבה ואני אוכל פעם בשבועיים ואולי לפעמים יותר אבל אני אשתדל לעשות מה שאמרת לי
והייתי בעתלית ביום שני

עבודות רסר תתצביע תהיה חברותי אל תלחץ בהכרות , תראה באינרנט על M16 AK תלמד לפרק אותם יעזור לך, גם אם אתה מקבל נשק על הפנים שנתקע אל תתעצבן או תתבאסה זה מזל יש נשקים על פנים שם . ואל תגיד שיטטטטט או באסה אם אתה לא מצליח זה קשה אבל אפשרי ולא או נו ושטיות כאלה אל תיבהל.
אל תבביש להיות חזיר בחדר אוכל פחמימות פחמימות פחמיממות לא בשר ולא גבינה בכמיות.

אל תשתה המון !! כי יגידו לך לשתות עוד ותהיה כבד וכל דקה תהיה חייב פיפי .

אל תצעק ואל תדבר יותר מידי בזמן מסע, עם קשה לך ואתה מתחיל לאבד קצת לפני שהוא מחליף אותך בקש חילוף !- גם אם החילוף לא מגיע וזה יקרה אל תשבר תמשיך בסוף יגעו אלייך ואל תאבד את הקצבאו תקלל ! חח
תשלשל על האמה שלך וככה יהיה לך יותר מקום לשאר הטבעות לאל תוותר יש לי ארבע ותעלה אתה לא יודע כמה אחרים יוציאו.

תחילף כל הזמן ידים עם המשקלות ואל תעזר רק ברגליים !! ידים יעזור לך ( תתאמן על ציפה !!! יעזור המון .)

אל תעשה קולות שקר לך כולם ירעדו שם ברמות !!
בלי לדחוף ובלי לשים מרפקחם בשלב של הריצות .
תעבוד על הפעת מים מהשנוקל ואל תלחץ מהמים הנוראים אלה .
אל תגיד הרבה "אממ" בהרצאה סתם ילחיץ אותך תרגיש בנוח לדבר על נושא ו אל תתרגש חח
3 זוגות נעליים לפחות!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה על כל הטיפים אבל יש לי כמה שאלות
אימוני כוח שיכילו מתח מקבילים דדליפט וסקוואט יהיו טובים ?
למה 3 זוגות נעליים ?
האם אתם חושבים שיש דרך להכין את עצמי מבחינה מנטלית ?(להתקלח עם המים הכי קרים,לרוץ בעלייה,בחול...)
האם שני אימוני כוח fbw שיכילו את התרגילים שכתבתי למעלה יספיקו ?

למה 3 זוגות נעליים ?
האם אתם חושבים שיש דרך להכין את עצמי מבחינה מנטלית ?(להתקלח עם המים הכי קרים,לרוץ בעלייה,בחול...)
יש לך חודשיים עזוב אימוני כוח זה סתם יפריע לך ולהתאוששות.
אל תתקלח עם מים קרים זה מטומטם. לא מתרגלים לקור בחיים וגם השייט הכי טוב בעולם לא מתרגל לקור.
הכל בראש!

למה 3 זוגות נעליים ?
1( כן אבל העיקר הוא סיבולת בגיבוש, לא כל כך משמעותי.
2) אחרי שהם נרטבות לך קשה לרוץ עם נעליים רטובות ועם יש לך זוג לכל יום יש לך יתרון על אנשים.
3) לא אי אפשר להסתגל לקור בזמן , פשוט לרצות כל כך הרבה שיכאב לך .

• פותח/ת השרשור
1( כן אבל העיקר הוא סיבולת בגיבוש, לא כל כך משמעותי.
2) אחרי שהם נרטבות לך קשה לרוץ עם נעליים רטובות ועם יש לך זוג לכל יום יש לך יתרון על אנשים.
3) לא אי אפשר להסתגל לקור בזמן , פשוט לרצות כל כך הרבה שיכאב לך .
תודה רבה לך על התשובות !

אז ככה חברים הצלחתי להשיג קצת יותר אפשרויות לאימונים,מה לא עושים בשביל להגיע ליחידה שאני כל כך רוצה להגיע אליה ולתרום כמה שיותר!!
הצלחתי לסדר לעצמי פעמיים בחודש לים אולי עוד קצת לבריכה ומכון כושר אז זה יהיה השגרה:
יום 1:ריצה ארוכה(מתחילה מ9 ותעלה במרחקים עם הזמן)
יום 2:אימון כוח במכון(מתח,מקבילים,דדליפט,סקוואט) אפשר להציע כיצד לשפר
יום 3:רוטציה בין אינטרוולים לפארטלק(שתי אימונים בחודש בים)
יום 4:אימון כוח במכון
יום 5:אימון עליות/אימון מהירות(אפשר להציע רעיונות אחרים)
יום 6:אימון כוח
יום 7:מנוחה

אני חייב לציין שהכושר שלי כרגע דיי טוב ואני מנוסה בריצות כך שלא תהיה בעיה להתחיל עם עומס כזה
את האימון של יום 3 אעשה בים ככל שיתאפשר לי.

כשאוכל להגיע לבריכה או למים אנסה ללמוד טכניקה של שחייה ולשפר את עצמי עם כל עניין המים, כמובן שהאימון שיהיה באותו יום לא ייפגע.
תנו חוות דעת 😃

Back
למעלה תחתית