הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנה לגיבוש מטכל

• פותח/ת השרשור DavidK
  • פורסם בתאריך

DavidK

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם
יש לי בעוד כ2-3 חודשים גיבוש מטכל
אני מתאמן בקבוצת כושר קרבי 3 שנים (2 אימונים בשבוע) ועוד 3 אימונים באופן עצמאי (אמנם בעצימות נמוכה יותר).
בחודשים האחרונים התחילו אצלי shin splints אך לאחרונה הורדתי עומס וכעת אני צריך ייעוץ כיצד להתאמן בחודשיים הקרובים על מנת להצליח בגיבוש.
רוב האימונים שלי מורכבים מריצה, מתח, שכיבות שמיכה ואני לא מתאמן עם משקלים.
מבחינת רמת כושר:
2000 מ ב06:30
5000 מ ב18:30
מתח 25-30

אשמח לייעוץ

תעבוד יותר על הראש שלך, זה יותר חשוב.

תעבוד יותר על הראש שלך, זה יותר חשוב.
מסכים.
בלי קשר אם כבר אז תשאל בפורום אירובי, שם ידעו לעזור לך יותר. בכל אופן לדעתי תן דגש בעיקר על ספרינטים, ואם זה מתאפשר תמצא איזה מגרש חול או משהו ליד הבית ותתרגל לזחול.

אין ספק. כשאני עשיתי את הגיבוש הכושר שלי לא היה טוב כמו של אחרים אבל מבחינה מנטלית הייתי כנראה בין הטובים וזה גם מה שהם יותר מחפשים כי כושר זה דבר שאפשר לבנות אותו בקלות.
תתרגל הרבה זחילות בחול כמו שאמרו וגם תתאמן על ספרינטים בחול.
בהצלחה!

החברה האלה מתעסקים המון בחפירות וכל מה שקשור לחול
תתרגל ריצה על חול/עם עליות
סחיבת שקים
בגדול אם הגיבוש היה כמה חודשים קדימה אז היה זמן לבנות תשתית של שריר אבל 2-3 בספק כמה אפשר להתחזק

אם אתה כבר מתאמן בקבוצה, תתייעץ עם המדריך. הוא אמור להכיר אותך הכי טוב.
הדבר הכי גרוע זה להתחיל לנסות עכשיו לקבל עצות מזדמנות

ואיך זה אפשרי בדיוק?
הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך זה אם תפחית עוד כמה שניות ב2000 או תוסיף עוד כמה עליות מתח.

ביחידות המיוחדות מחפשים חבר'ה שהראש שלהם הוא זהב. לכושר תמיד אפשר להכניס אותך,
אבל להקנות לך תכונות אישיות שאין לאחרים - את זה אי אפשר.

בגלל זה ד"א, ובלי קשר לנושא - תמיד עדיף להסתכל על האופי והאישיות של הבנאדם לפני שפוסלים בגלל מראה.
אני די בטוח שאם אתה 3 שנים בקבוצת כושר קרבי אתה די מוכן לגיבוש. אל תעצים אותו יותר מדי בראש שלך,
זה בסה"כ עוד יום מיון - קח את זה בכיף ובקלילות, אני הגעתי מאוד מוכן ליום סיירות שלי אבל יחד עם זאת קצת חששתי,
וכשהוא נגמר הבנתי שהכל בדיחה אם באים בראש הנכון.

Back
למעלה תחתית