עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שזה תלוי אבל בוא נניח שהוא עושה חיטוב טוב ועושה העמסה פעם בשבועיים ובקיצור שומר על ה''כללים'' הוא יצליח לדעתך?תלוי בהרבה גורמים.
יש את המנהל shum_klum עשה שינוים כאלה לא רק פעם אחת.
אבל מבחינה תאורית, אפשרי?מה זה משנה?
בהנחה שאתה רוצה לחטב, מה זה משנה אם תגיע ל 15% או 12% בסיום 4 חודשים?
יש לך השפעה על איך תתאמן ומה תאכל התוצאה היא מה שיוצא משני אלה אבל היא לא בשליטתך
בארבעה חודשים מ24 ל10?בטח שאפשר, אפשר גם להגיע ל10.
עם 100 אחוז התמדה, כן.בארבעה חודשים מ24 ל10?
ויהיו עודפי עור אתה חושב?עם 100 אחוז התמדה, כן.
מה יעזור לדעת אם אפשרי או לא? אם המטרה של אותו חבר להגיע ל 12% אז שיחטב עד שיגיע לשם, אחר כך שיספר כיף כמה זמן לקח לו. אם יש לו הגבלת זמן של 4 חודש אז שיעשה חיטוב 4 חודש ויגיע לאן שיגיע.מה זה משנה?
בהנחה שאתה רוצה לחטב, מה זה משנה אם תגיע ל 15% או 12% בסיום 4 חודשים?
יש לך השפעה על איך תתאמן ומה תאכל התוצאה היא מה שיוצא משני אלה אבל היא לא בשליטתך
ואם הירידה תהיו עקבית ולא דרסטית יהיו עודפי עור באחוז שומן כזה?מסכים עם חנן:
מה יעזור לדעת אם אפשרי או לא? אם המטרה של אותו חבר להגיע ל 12% אז שיחטב עד שיגיע לשם, אחר כך שיספר כיף כמה זמן לקח לו. אם יש לו הגבלת זמן של 4 חודש אז שיעשה חיטוב 4 חודש ויגיע לאן שיגיע.
לדעתי לא אמורים להיות, אבל עדיף שנחכה לתשובה ממישהו שעבר תהליך דומה.ואם הירידה תהיו עקבית ולא דרסטית יהיו עודפי עור באחוז שומן כזה?
ירדתי מ-30+ א.ש ל-13 ב-6 חודשיםאני מכיר מישהו שהוא 24% שומן פחות או יותר ויש לו מסת שריר מכובדת.
תהיתי אם הוא יכול לרדת בחיטוב תוך ארבעה חודשים מ 24% ל12%(?).
אני די בטוח שכן אבל אני מעדיף לשמוע עוד דעות.
אני ירדתי מאזור ה23-24 (עפ"י משה) וירדתי לבערך 10-11, ולא היו עודפי עור, ירידה מתונה ונכונה לא אמורה ליצור עודפי עור.ואם הירידה תהיו עקבית ולא דרסטית יהיו עודפי עור באחוז שומן כזה?
ואתה חושב שארבעה חודשים זה מספיק זמן בשביל ירידה כזאת? יהיו עודפי עור לדעתך?לא בשמיים בכלל.
והיו עודפי עור? (לפי התמונה אני די בטוח שלא)ירדתי מ-30+ א.ש ל-13 ב-6 חודשים
מספיק טוב?
כמה זמן זה לקח לך?אני ירדתי מאזור ה23-24 (עפ"י משה) וירדתי לבערך 10-11, ולא היו עודפי עור, ירידה מתונה ונכונה לא אמורה ליצור עודפי עור.
מעט בבטן תחתונה וישבןואתה חושב שארבעה חודשים זה מספיק זמן בשביל ירידה כזאת? יהיו עודפי עור לדעתך?
והיו עודפי עור? (לפי התמונה אני די בטוח שלא)
כמה זמן זה לקח לך?