הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט HB לביקורת

אפשר הסבר למה זה לא?
פשוט חשוב לי לעשות HB כמו שצריך, תודה.
לדעתי יש השענות מדי קדימה, אולי אפילו קריסה. ואתה יושב יותר אחורה מאשר למטה.
הילד צודק ולא צודק, יש השענות קדימה ויותר ממה שצריך להיות. למה? כי...תופים... המוט ממוקם נמוך מידי ולא מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת כמו שאמור להיות בHB.

• פותח/ת השרשור
הילד צודק ולא צודק, יש השענות קדימה ויותר ממה שצריך להיות. למה? כי...תופים... המוט ממוקם נמוך מידי ולא מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת כמו שאמור להיות בHB.

אז תן לי כמה דגשים לפעם הבאה שאני אעלה סרטון חדש ומתוקן, להיות יותר ישר ופחות להשען, מוט יותר למעלה(דווקא ניסיתי לשים אותו הכי למעלה שאני יכול, בסדר סרטון הבא אני אצלם בזווית שיראו יותר טוב), עוד משהו שצריך לשים לב אליו? תודה לך.

יש לך שם משתמש גאוני.

ככה קוראים לי בגלל הניתור ;)

איך אתה רואה איפה המוט ממוקם?

לדעתי אתה צריך לשבת יותר אחורה מאשר סתם לשבת למטה, ולהפעיל את כל העומס על העקבים ולא על הברכיים, כי הברכיים שלך גם גולשות קדימה מדיי וזה מעמיס וכואב על הברכיים.

אם השאלה היא על HB ואתה לא מבין בזה למה בכל זאת אתה חש צורך לתת עצה חסרת תועלת?
העצה שלי לא חסרת תועלת
לי אישית נגרמו כאבי ברכיים מHB בגלל שהברכיים גולשות קדימה וLB הרבה יותר בריא לברכיים לדעתי כי בLB העומס מופעל על העקבים כמו שצריך לעומת HB שהעומס כולו על הברכיים

העצה שלי לא חסרת תועלת
לי אישית נגרמו כאבי ברכיים מHB בגלל שהברכיים גולשות קדימה וLB הרבה יותר בריא לברכיים לדעתי כי בLB העומס מופעל על העקבים כמו שצריך לעומת HB שהעומס כולו על הברכיים
העצה שלי לא חסרת תועלת
התבלבלתי.
אני בכלל ממליץ לו לעשות LB
נכון לכן אני מתעב את הHB ומעדיף הרבה יותר LB.
לדעתי אתה צריך לשבת יותר אחורה מאשר סתם לשבת למטה, ולהפעיל את כל העומס על העקבים ולא על הברכיים, כי הברכיים שלך גם גולשות קדימה מדיי וזה מעמיס וכואב על הברכיים.
🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית