עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם היית אומר סקווט לביקורת הייתי אומר סבבה. HB כהגדרתו זה לא.
אפשר הסבר למה זה לא?
פשוט חשוב לי לעשות HB כמו שצריך, תודה.
הילד צודק ולא צודק, יש השענות קדימה ויותר ממה שצריך להיות. למה? כי...תופים... המוט ממוקם נמוך מידי ולא מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת כמו שאמור להיות בHB.לדעתי יש השענות מדי קדימה, אולי אפילו קריסה. ואתה יושב יותר אחורה מאשר למטה.
הילד צודק ולא צודק, יש השענות קדימה ויותר ממה שצריך להיות. למה? כי...תופים... המוט ממוקם נמוך מידי ולא מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת כמו שאמור להיות בHB.
יש לך שם משתמש גאוני.
הילד צודק ולא צודק, יש השענות קדימה ויותר ממה שצריך להיות. למה? כי...תופים... המוט ממוקם נמוך מידי ולא מתחת לחוליה C7 הצווארית הבולטת כמו שאמור להיות בHB.
איך אתה רואה איפה המוט ממוקם?
לפי הזווית של הגב.
רואים מצויין שהמוט נמצא בגבול הכתף כבר, תסתכל שובאיך אתה רואה איפה המוט ממוקם?
שים את המוט גבוה יותר על הטרפז ורד זקוף יותראז תן לי כמה דגשים לפעם הבאה שאני אעלה סרטון חדש ומתוקן
בHB יושבים למטה.לדעתי אתה צריך לשבת יותר אחורה מאשר סתם לשבת למטה, ולהפעיל את כל העומס על העקבים ולא על הברכיים, כי הברכיים שלך גם גולשות קדימה מדיי וזה מעמיס וכואב על הברכיים.
נכון לכן אני מתעב את הHB ומעדיף הרבה יותר LB.בHB יושבים למטה.
אז מה בדיוק אתה ממליץ לו לשבת אחורה כשאתה רואה שהוא מנסה לעשות HB?! 🤦♂️נכון לכן אני מתעב את הHB ומעדיף הרבה יותר LB.
התבלבלתי.אז מה בדיוק אתה ממליץ לו לשבת אחורה כשאתה רואה שהוא מנסה לעשות HB?! 🤦♂️
אם השאלה היא על HB ואתה לא מבין בזה למה בכל זאת אתה חש צורך לתת עצה חסרת תועלת?נכון לכן אני מתעב את הHB ומעדיף הרבה יותר LB.
העצה שלי לא חסרת תועלתאם השאלה היא על HB ואתה לא מבין בזה למה בכל זאת אתה חש צורך לתת עצה חסרת תועלת?
העצה שלי חסרת תועלת
העצה שלי לא חסרת תועלת
לי אישית נגרמו כאבי ברכיים מHB בגלל שהברכיים גולשות קדימה וLB הרבה יותר בריא לברכיים לדעתי כי בLB העומס מופעל על העקבים כמו שצריך לעומת HB שהעומס כולו על הברכיים
העצה שלי לא חסרת תועלת
לי אישית נגרמו כאבי ברכיים מHB בגלל שהברכיים גולשות קדימה וLB הרבה יותר בריא לברכיים לדעתי כי בLB העומס מופעל על העקבים כמו שצריך לעומת HB שהעומס כולו על הברכיים
התבלבלתי.
אני בכלל ממליץ לו לעשות LB
נכון לכן אני מתעב את הHB ומעדיף הרבה יותר LB.
🤪לדעתי אתה צריך לשבת יותר אחורה מאשר סתם לשבת למטה, ולהפעיל את כל העומס על העקבים ולא על הברכיים, כי הברכיים שלך גם גולשות קדימה מדיי וזה מעמיס וכואב על הברכיים.