הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש

artur_nov

משתמש מתחיל
43
1
נק' מוניטין:
1
43
1
אני מתאמן כבר למעלה מ5 חודש
עשיתי פעם אחת חודשיים תפריט תזונה קפדני לא זזתי שינוי של גרמים
התחלתי לאכול כל מה שבא ליד עדיין לא זז אני מרגיש שאני כבר כמה חודשים דורך במקום ולא מצליח
חשבתי להתחיל לנסות סטרואידים רק אני ממש לא מבין וממש מרגיש כאילו אני מתחיל ללמוד יפנית
קראתי כמה מאמרים ועדיין אני לא יודע אם כדאי להתחיל או לא , המלצות איך להתחיל מה להתחיל ..

אני בן 22 וחצי
שוקל 79.5-80

לא מחפש לעלות 10-15 קילו ולהיראות מקרר
מחפש תגודל הסביר בידיים ותגודל הסביר בחזה ולשמר את זה.

תמונה שלי :

image.jpeg

יש לך עוד המון להתקדם טבעי, זה שאתה לא יודע לשמור על תפריט מסודר ולא יודע מה אתה עושה זו רק סיבה נוספת לכך שאתה לא צריך להיכנס לנושא החומרים.

אני ממליץ לך לקרוא כמה מאמרים בפורטל שלא קשורים בסטרואידים אלא דווקא בעלייה במשקל ולהבין בדיוק מה צריך לעשות כדי לראות תוצאות.

כמובן שיש לך אופציה להירשם לייעוץ באתר ויגידו לך בדיוק מה לעשות ומה לאכול.

אם האית חודשיים בתפריט קפדני ושום דבר לא זז התפריט לא טוב.
אחרי שהתחלת לאכול כל מה שזז ,זה גם לא יזיז אותך לשום מקום.
ב-5 חודשים ראשונים של האימונים אתה נחשב למתאמן מתחיל שרק לומד איך להתאמן נכון. על תצפה לאיזה שהם תוצאות מטורפות. זה לוקח זמן לבנות גוף.
במקרה שלך גם מסטרואידים לא תראה שום תוצאות כלל. כי אתה לא יודע לאכול ולהתאמן בכללי אז החומרים לא יעזרו לך זה לא תרופות פלא ולמעשה מי שמשתמש בחומרים צריך להתאמן חזק יותר מבן אדם טבעי וגם להקפיד ב-100% על התפריט היומי. זו הדרך להצלחה.
בקיצור תחזור לאכול טוב אם תפריט טוב. ותדאג לתוכנית אימונים טובה ואם הזמן התוצאות יגיעו אם תתמיד בהכל.

מצטרף לחברים פה למעלה.
קח בחשבון שבגיל שלך הטסטרון הטבעי שלך גבוהה .... (בגילך הייתי 118 קילו טבעי) .
תלמד את היסודות. תלמד להוציא מהגוף שלך את המקסימום. תלמד לאכול. תלמד טכניקות עצימות.
וגם אחרי שלמדת הכל, תתאמן ככה תקופה. תן לעצמות ולגידים להתחזק. שום סטרואיד לא יחזק אותך בגידים ועצמות. במידה ותחליט להשתמש בחומרים בשלב מאוחר יותר הגוף שלך יוכל לעמוד בעומסים ולא להיפצע כל שני וחמישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית