הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם של אבקת חלבון

Shawn1OC

משתמש מתחיל
255
67
נק' מוניטין:
183
255
67
אהלן
אני לא בררן גדול באוכל , אבל באמת שאני סובל כשאני שותה את האבקה,
קניתי דאבל ריץ' של אפוטימום וגם אקסטרים מילק שלהם , בנוסף יש לי קרם בננה של syntrax (המטריקס 5.0 )
ואני ממש לא יכול לשתות את זה .
הדאבל ריץ פשוט מגעיל , הבננה טעים בהתחלה ואחרי 2 שניות טעם לוואי חזק מאוד , האקסטרים מילק עוד דיי נחמד אבל אחרי שבוע לא יכול להריח את זה אפילו. כמובן שאני יכול לאטום את האף ולנסות לבלוע בשלוק ולקחת משהו טעים אחר כך , אבל זה באמת צריך להיות ככה ? במחיר כלכך יקר אני מצפה לא לסבול חח . זה רק אני ?
חשוב לציין שאני מערבב עם מים פושרים , עם חלב ניסתי את האקסטרים מילק וזה היה סבבה + , אבל אני בחיטוב וזה לא מתאים כל כך .
יש רעיונות ? אולי אני אמכור את החלבונים ואקנה את השק בלי טעם ? או לקנות איזה בלנדר ולערבב את החלבון שיש לי עכשיו עם משהו שיעביר את הטעם ?

פשוט לדעתי תנסה עד שתתפס במשהו שיהיה לך טעים , גם אני נכוותי עם טעמים שהגעילו אותי ברמות עד שנתפסתי בקרם עוגיות שטעים לי ברמות שאני מחכה לסוף אימון ומתענג עליו .

• פותח/ת השרשור
למה אתה חייב אבקת חלבון?
ערכים בסוף היום , אני לא עושה את זה מתוך מושפעות או הנאה מבזבוז כספים.
שוקל 80 + וקשה לי להגיע לאיזור ה150 גרם חלבון ביום.
פשוט לדעתי תנסה עד שתתפס במשהו שיהיה לך טעים , גם אני נכוותי עם טעמים שהגעילו אותי ברמות עד שנתפסתי בקרם עוגיות שטעים לי ברמות שאני מחכה לסוף אימון ומתענג עליו .
אני אנסה אבל בינתיים זה עסק לא זול , למכור את האבקות שפתחתי לא נראה לי משתלם וגם לא זוכר בידיוק כמה סקופים לקחתי אז בעייתי להתחייב לקונה. הרבה אומרים שקרם עוגיות ממש דוחה , זה כנראה עניין אינדיבידואלי , לא ?
מים קרים פושר זה מגעיל S:
תלוי , נגיד בטעמי השוקולד לא חשבתי אפילו על מים קרים , אבל נגיד את הבננה שמתי עם מים פושרים וכנסתי למקפיא לרבע שעה [ שמעתי שזה מוריד את הקצף ] ולמרות שזה היה קר , עדיין טעם לוואי חריף ביותר , בקושי סיימתי את הסקופ.

גם לי יש של optimum, טעם קרם עוגיות וזה פשוט דוחה, לא יודע אם זה רק אני או שזה בכלל מקולקל כי זה פשוט דוחה.

מציע לך לקנות בלנדר או מיקסר כמו שחשבת - זה בהחלט יכול לשפר את הטעם במיוחד אם תעשה את השייק עם חלב.

הבננה של סינטרקס דווקא נחמד+...הבעיה שהיא מקציפה יותר מידי....אני ממש אוהב את הקרם עוגיות של סינטקרס ושוקולד חלב.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התשובות.
לשים דברים כמו בננה או אפילו קרח משפרים את חווית שתיית השייק .
אתה מדבר על הכנת שייק ? איך קרח יכול לעזור ? זה לא כמו מים פשוט ?
כדאי להוסיף בננה לשיק שמרכיב מים ואבקת חלבון בטעם בננה ? יש לך עוד משהו שמומלץ להרכיב?
מציע לך לקנות בלנדר או מיקסר כמו שחשבת - זה בהחלט יכול לשפר את הטעם במיוחד אם תעשה את השייק עם חלב.
יש לך טיפים להכנת שייק ? מה מומלץ להוסיף ?
היום אכלתי חבילת אוריאו , חבל שלא חשבתי להוסיף את זה לבלנדר ביחד עם האבקה וחלב , היה יכול לצאת מטורף נראה לי.
למרות כל מה שסיפרתי אני בחיטווב , אז אשמח לטיפים עם קצת קלוריות חח.

תודה לכולם על התשובות.

אתה מדבר על הכנת שייק ? איך קרח יכול לעזור ? זה לא כמו מים פשוט ?
כדאי להוסיף בננה לשיק שמרכיב מים ואבקת חלבון בטעם בננה ? יש לך עוד משהו שמומלץ להרכיב?

יש לך טיפים להכנת שייק ? מה מומלץ להוסיף ?
היום אכלתי חבילת אוריאו , חבל שלא חשבתי להוסיף את זה לבלנדר ביחד עם האבקה וחלב , היה יכול לצאת מטורף נראה לי.
למרות כל מה שסיפרתי אני בחיטווב , אז אשמח לטיפים עם קצת קלוריות חח.

מאוד "חכם" לאכול חבילה של אוריאו בחיטוב....

אני שותה האבקה שלי עם 150 מ"ל חלב+50 מ"ל מים ובשביל המתיקות מוסיף דבש או סוכרזית.

אם זה הולך עם האבקה שלך אתה יכול להוסיף אבקת שוקולית או קפה עלית.

מאוד "חכם" לאכול חבילה של אוריאו בחיטוב....

אני שותה האבקה שלי עם 150 מ"ל חלב+50 מ"ל מים ובשביל המתיקות מוסיף דבש או סוכרזית.

אם זה הולך עם האבקה שלך אתה יכול להוסיף אבקת שוקולית או קפה עלית.
אתה מתאמן בספייס בעזריאלי חולון?

איך החדר כושר?

אתה מתאמן בספייס בעזריאלי חולון?

איך החדר כושר?

נתתי גם חוות דעת על המקום באשכול המרוכז של חדרי הכושר בכל הארץ, וגם כנס ללוג שלי בהודעה האחרונה- מישו כמוך גם שאל.

ניסיתי את רב האבקות המוכרות. ולטעמי, דיימטייז בננה\קפה מוקה הם הכי מוצלחים.
אני שותה רק עם חלב, ולפעמים מוסיף בננה\תמר\דקסטרוז בבלנדר. וגם קצת קרח.

תסדר את זה שזה יתאים לערכים שלך (החלב) כי מים זה דיי דוחה.

• פותח/ת השרשור
ניסתי חלב , קרח , אפרסק מה לא , כל פרי אפשרי , הבננה עדיין דומיננטית ולא הצלחתי להוציא את הטעם לוואי , אני אמכור את השק פחות 2 סקופים , אין מה לעשות , להבא אני אנסה את דיימטייז ואם גם זה לא יעבוד , אני אסנטל שרירים , אין מה לעשות.

תנסה להבא להיעזר באשכול ביקורת המוצרים ככה שתדע פחות או יותר את ביקורת הטעמים, זה נכון שעל טעם וריח אין מה להתווכח אבל עדיין זה יכול לתת לך כיוון נחמד.
אני אישית ממליץ על דיימטייז קרם עוגיות עם מים וקפה מוקה (בתנאי שאתה אוהב מוקה).

https://www.lbs.co.il/threads/41590/page-15#post-738525

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית