הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליפטינג לארג'

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
היי,אני רוצה לקנות titan longhorn 10 mm double prong large
עכשיו ניסיתי לקנות אין שום צבע זמין אין גם אין גם בפרונג יחיד זה רושם not available
ניסיתי extra small זה יש,אני לא מבין כאילו אין בstock ? ניסיתי כל צבע בלארג בפרונג ובדאבל,מתי יהיה ? כי זה או זה או לעשות הזמנה מיוחדת שלוקחת 12 שבועות 😭

בגלל ריבוי מבחר הצבעים, אין כמעט שום צבע במלאי למעט שחור. כל צבע שהוא לא שחור זו הזמנה "מיוחדת" והחגורה מייצרת רק לאחר ההזמנה.

• פותח/ת השרשור
בגלל ריבוי מבחר הצבעים, אין כמעט שום צבע במלאי למעט שחור. כל צבע שהוא לא שחור זו הזמנה "מיוחדת" והחגורה מייצרת רק לאחר ההזמנה.
אין לי בעיה לקנות שחור אבל גם זה לא available !
מה עושים ?

• פותח/ת השרשור
כנראה יש תקלה באתר או שנגמר להם המלאי (לא כל כך הגיוני), תנסה לשאול אותם במייל.
לא נראה לי שנגמר להם המלאי של הכל..קצת מוזר נשמע אז מאיפה אני מזמין..?
אני הזמנתי ב ebay ואני מאד מרוצה
יש לונגהורן באיבי? אמין לקנות משם?

לא נראה לי שנגמר להם המלאי של הכל..קצת מוזר נשמע אז מאיפה אני מזמין..?

יש לונגהורן באיבי? אמין לקנות משם?

כל מה שקניתי הגיע בלי בעיה.. מעבר לזה יש ל ebay מערכת הגנה על הלקוח.. אז כן זה מאד אמין.
מעבר לזה לא שווה להם לדפוק אותך

• פותח/ת השרשור
כל מה שקניתי הגיע בלי בעיה.. מעבר לזה יש ל ebay מערכת הגנה על הלקוח.. אז כן זה מאד אמין.
מעבר לזה לא שווה להם לדפוק אותך
חחחח ברור ברור,אחים שלי הזמינו המון דברים מהאיבי אני מתכוון שאני לא יקבל בטעות איזה חיקוי או אנאעארף לך תדע מה קורה באיבי
אני הזמנתי אינזר מהאוס אוף פאין בלי בעיה
יש שם לונגהורן? ואני אבדוק את זה,תודה רבה

• פותח/ת השרשור
לא,מה הבעיה עם אינזר? 😕
המחיר שלה 🙁
אגב יכול להיות שאתה יודע איפה אפשר לקנות מגנזיום באזור הקריות ? אני כבר מחפש כל כך הרבה זמן התחרפנתי שלא יעלה יותר מ25 שקל לקוביה
התקשרתי ל''למטייל '' שאלתי אם יש להם מגנזיום,מי שדיברה איתי חשבה שנפלתי מהירח

אין לי ניסיון עם חגורות של טיטאן אז אני לא אלכלך עליהם אבל יש לי אינזר ואני יכול להגיד לך שהיא שווה כל שקל.
אני זוכר שיש אתר שמוכר בארץ מגנזיום בזול אבל אין לי מושג איך למצוא אותו, את שלי קניתי בליפטינג לארג' גם בכלום כסף יחסית.

• פותח/ת השרשור
הציעו לו כבר מגט לג אבל הוא טוען שאין לו מה לעשות עם 8 קוביות
באמת אין לי מה לעשות איתם,אני לא מכין מהם עוגה
כנראה אבל אני עושה קנייה משותפת עם חלפון האח הוא יקח 4 קוביות אני 2 ונאלתר עוד מה נעשה עם ה2 האחרות

עצה ממני, אל תקנה XS.
אתה לא מתכוון להישאר 50 קילו לנצח ואין שום סיבה שתחליף חגורה שנשארת לכל החיים (אלא אם כן אתה מתכנן לתת אותה לחברה שלך או משהו).
עדיף תקנה M ותחורר.

אני יכול להמליץ על לונגהורן, אחלה חגורה.
באמת לא סביר שנגמר המלאי, מהאתר של טיטאן ניסית? עכשיו בדקתי, המחיר של החגורה חזר ל94 דולר, אם יש לHOP אינזר במלאי תזמין מהם אינזר, המחיר זהה אם אני לא טועה.

עכשיו קיבלתי במייל הודעה שהשבוע יש 20% הנחה בLL על כל המותגים, אז אם אתה קונה מהם תקנה עד ה28

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית