נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... אז מה כתוב לך בקעקוע?לא ממש זוכרת.. ממ
בעיקר אלו בהיות ממושכות עד שהם קולטים שאני מסתכלת עליהם או מדברת איתם (עשיתי לחיצת כתפיים, בחור בוהה לי בחזה.. ''אתה מחכה למשוקולות?'' *10 שניות עוברות* הסתובב והלך בבהלה).
הרבה שאלו אותי מה כתוב לי בקעקוע וכמובן שה'מצחיקים' מבניהם השחילו בדיחת קרש..
בכללי אני נחמדה אם מדברים איתי או שואלים דברים.. עד שזה מגיע לגבול שהם מפריעים לי להתאמן כמובן.