אשכול משפטי פיקאפ בחדר כושר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
לא ממש זוכרת.. ממ
בעיקר אלו בהיות ממושכות עד שהם קולטים שאני מסתכלת עליהם או מדברת איתם (עשיתי לחיצת כתפיים, בחור בוהה לי בחזה.. ''אתה מחכה למשוקולות?'' *10 שניות עוברות* הסתובב והלך בבהלה).

הרבה שאלו אותי מה כתוב לי בקעקוע וכמובן שה'מצחיקים' מבניהם השחילו בדיחת קרש..

בכללי אני נחמדה אם מדברים איתי או שואלים דברים.. עד שזה מגיע לגבול שהם מפריעים לי להתאמן כמובן.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... אז מה כתוב לך בקעקוע?

נזכרתי באחד יחסית מטריד.
היינו מתאמנים בערך באותו זמן, 19:00-20:00.. היה מדבר איתי כמעט כל תרגיל שלי כשהוא היה במנוחה בין סט לסט. כשהייתי עושה אירובי הוא היה סוגשל מכריח אותי לדבר איתו כל החצי שעה.
אחרי זה איכשהו השיג את הפייסבוק שלי והתחיל לכתוב לי שם..
איזה ערס מג''בניק שעשה קורס וינגייט מתישהו בחיים שלו..
זה הגיע למצב שאני לא עונה לו בפייסבוק והחלפתי את שעות האימון לבוקר.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... אז מה כתוב לך בקעקוע?

חחח Dont help them to bury the light, dont give in without a fight

השני זה צוענייה עם קרניים ורקע של עלים.. ''מה, קעקעת את הגן הבוטני?''
''הלו יש לך עציץ על הגב''
-______-'

נזכרתי באחד יחסית מטריד.
היינו מתאמנים בערך באותו זמן, 19:00-20:00.. היה מדבר איתי כמעט כל תרגיל שלי כשהוא היה במנוחה בין סט לסט. כשהייתי עושה אירובי הוא היה סוגשל מכריח אותי לדבר איתו כל החצי שעה.
אחרי זה איכשהו השיג את הפייסבוק שלי והתחיל לכתוב לי שם..
איזה ערס מג''בניק שעשה קורס וינגייט מתישהו בחיים שלו..
זה הגיע למצב שאני לא עונה לו בפייסבוק והחלפתי את שעות האימון לבוקר.

חחח Dont help them to bury the light, dont give in without a fight

השני זה צוענייה עם קרניים ורקע של עלים.. ''מה, קעקעת את הגן הבוטני?''
''הלו יש לך עציץ על הגב''
-______-'

משהי אוהבת פינק פלויד? ✌️

לקחת את המוט מאיפה שהשתמשת כשמישהי גם רוצה להיכנס איתך, ''אני לוקח את המוט,אבל אם את רוצה את יכולה לקבל אחר''
If you know what I mean

לא עדיף לשמור אותו ולנצל ?
אף אחת לא רוצה לעשות סקוואטים כוס אמהן
ויש לי סקוואטריות במכון יש אחת חמודה רצח ומסקביטה 70 אבל היא גדולה ממני בשנתיים
טוב אני הלכתי להתאבד אני בחיים לא ימצא מישהי נורמלית בת 14

אף אחת לא רוצה לעשות סקוואטים כוס אמהן
ויש לי סקוואטריות במכון יש אחת חמודה רצח ומסקביטה 70 אבל היא גדולה ממני בשנתיים
טוב אני הלכתי להתאבד אני בחיים לא אמצא מישהי נורמלית בת 14
קודם תלמד לכתוב בלי שגיאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית