הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לי עליכן על בני.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלו? איזה גוף הוא רוצה?

אם הוא מנסה לשמור על הקיים הוא פשוט צריך לאכול את הנייטרלי שלו והוא לא יעלה ולא ירד במשקל.. ( BMR).
סוג של שמירה וירידה , לפי זה מה יקרה ? אני פשוט בונה לו לאט לאט תפריט.

או שהוא שומר או שהוא יורד - זה לא תכנית כבקשתו....

ואני כבר לא יודע עוד לאן יש לו לרדת.... מה הגבול ? שיראו את העצמות וכלי הדם ?

• פותח/ת השרשור
או שהוא שומר או שהוא יורד - זה לא תכנית כבקשתו....

ואני כבר לא יודע עוד לאן יש לו לרדת.... מה הגבול ? שיראו את העצמות וכלי הדם ?
אני גם מנסה להבין , אבל אתה רואה שאני מתמודדת ולומדת לאט לאט.

למשל היום הוא אכל יחסית חלבון כמו שצריך :

http://i.gyazo.com/63a2b418c8c1d6dfaabee7293eb963a7.png

השאלה היא מה זה יוביל לדעתך?ירידה או עלייה?

אם זה יוביל לירידה אני אבנה תפריט של 1900+- שכך הוא יהיה בשמירה,הוא סומך רק עליי.

את צריכה להבין שזה כבר לא הגיוני, אי אפשר כל יום לעקוב על הגרם ולבדוק כל פעם מה הוא אוכל.
ילד מתבגר לא צריך 1900 קלוריות, בגיל ההתבגרות יש חילוף חומרים מהיר ועצם זה שהוא יורד לאט במשקל עם 1900 קלוריות
זה אומר שהוא דפק לעצמו את חילוף החומרים. תפני לעזרה מקצועית, אנחנו בחיים לא נצליח לעזור לך בקצב הזה

אני מצטערת שאני אומרת לך את זה, אבל נראה לי שאת קצת מפתחת לו את ההפרעה..
גם לי היו בעיות עם אוכל בגיל ההתבגרות וכל פעם שנכנסו לי לצלחת פשוט עשיתי דווקא.
אם תנהגי בטבעיות כשזה נוגע לאוכל זה מאוד יעזור לו, מניסיון 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לכם , אך אינני יודעת ממש מה לעשות , אני אבדוק בהמשך , כאשר הוא יתחיל את הטיפול הפסיכולוגי אני אספר לפסיכולוגית על הבעיה הזו.

תגידי לה שכולנו כאן - כולל המנהלים של הפורומים השונים וגם משה מציעים שאין לו כבר לאן לרדת ושהוא מסכן את עצמו כבר עכשיו ושהוא צריך להתחיל לאכול.

לפי מה שאני חשבתי הוא בסביבות 1700 היום , ככה שזה טוב נכון?

אני יודע,אתה צודק,אבל לאט לאט אני אטפל בזה,אני בינתיים צוברת מידע בעצמי וככה אדע בהמשך,הפחד הוא שהוא ימשיך לרדת ואני לא יודעת אם הוא ממשיך לפי מה שהוא אוכל,כי אני לא ממש מבינה בכך. http://i.gyazo.com/63a2b418c8c1d6dfaabee7293eb963a7.png

זה מה שבני אכל היום , האם זה טוב לו ?
זה טוב אם הוא רוצה שהשיער ינשור, הוא יהיה מדוכא ואימפוטנט.
אם זו המטרה שלו אז הוא בדיוק בדרך הנכונה.

Back
למעלה תחתית