הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תכנון האימונים שלי

aviv10000

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
גובה:183 משקל:74 א.ש: 14+-
ככה המטרה שלי זה לפתח מסת שריר בעיקר פחות כוח, עכשיו רציתי לבדוק עם התכנון אימונים שלי לעתיד הוא טוב מתהחשב במטרה שלי - לעשות מסה בתכנית SS להגיע למשקלים סבבה, ואז בחיטוב לעשות פיצול AB מורכבים עם נפח של 9 סטים לשריר גדול ו4-5 לקטן ו6-7 לבניוני ואז במסה הבאה לעשות גם AB כזה
המשקלים שלי כרגע לחמישיות X3
סקוואט: 70
דדליפט 80
בנץ 62.5
פרס 35
כמו שאמרתי אני רוצה מסת שריר על הגוף ולא מתעניין כל כך בכוח, אז לדעתכם זה תכנון טוב או שעדיף להתחיל ישר במסה AB בלי SS?
תודה לעוזרים

כרגע SS או תכנית שאיזומורפית אליה היא הדבר הכי טוב בשבילך גם מבחינת מסה. תרגיש חופשי לתת יותר נפח לפלג הגוף העליון עם תרגילי עזר כמו צ'ין אפס ודיפס.

• פותח/ת השרשור
כרגע SS או תכנית שאיזומורפית אליה היא הדבר הכי טוב בשבילך גם מבחינת מסה. תרגיש חופשי לתת יותר נפח לפלג הגוף העליון עם תרגילי עזר כמו צ'ין אפס ודיפס.
אוקי זה גם מה שרציתי תכלס לעשות SS ואחרי 3 שבועות ככה בתכנית להוסיף DIPS 8X2 ביום של סקוואט בנץ ודדליפט: (בהנחה שלא עושה פאוורקלין מנסה ללמוד תטכניקה..)

סקוואט 5X3
בנץ 5X3
דדליפט 5X1
מתח אחיזה הפוכה (לכיוון הפנים) 8X2

סקוואט 5X3
פרס 5X3
מתח 5X3
מקבילים 8X2

עכשיו אחרי שמיציתי את התכנית ואני רוצה לעבור לחיטוב תוך שמירת מסת שריר כמה שיותר גדולה. עדיף לי לעשות AB עם מורכבים?

Back
למעלה תחתית