הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי תכנית ss שנתנו לי

• פותח/ת השרשור kamoui
  • פורסם בתאריך

kamoui

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
המאמן הכין תכנית כזאת וזה נראה לי מוזר אני חצי שנה במכון עשיתי ab ועכשיו הוא נותן לי דבר כזה
יום ראשון:סקווט 8*5
מתח 4*5

יום שני לחיצת חזה 8*5
מקבילים 4*5

יום רביעי דדליפט 8*5
כתפיים 4*5

חמישי סקווט 4*5
לחיצת חזה 4*5

זה לא יותר מידיד סטים ויותר מידי חזרות? אמרתי לו את זה והוא אומר שזה רמה קשה..

נערך לאחרונה:
זה לא ss
היא קצת מוזרה ואתה תסגור אימון בחצי שעה בערך בלי קשר אם אתה בתחילת הדרך שלך כמו שאתה אומר תעשה ss אמיתית היא הרבה יותר מסיבית ומפתחת כוח

• פותח/ת השרשור
זה לא ss
היא קצת מוזרה ואתה תסגור אימון בחצי שעה בערך בלי קשר אם אתה בתחילת הדרך שלך כמו שאתה אומר תעשה ss אמיתית היא הרבה יותר מסיבית ומפתחת כוח

רציתי לעשות ss רגיל אבל הוא נתן את זה לא יודע אולי הוא התכנית הזאת יותר טובה וגם כן אני עושה חימום לפני סקווט דדליפט ולחיצת חזה של 4 סטים כל אחד

מזה גרוע? הדדליפט השני הוא יותר קל..
שמע זה לא הכי בריא קודם כל השריר העיקרי בדדליפט חות מכל הגוף בערך הוא ההמסטרינג זה אומר שאתה עושה 3 אימוני רגליים בשבוע ומתוכם רק אחד סקוואט.
דבר שני אתה עובד על שרירים גדולים כמו גב על סט אחד וזה ממש מעט יחסית לשריר כה גדול בלי קשר בss התוכנית עובדת על כל הגוף כל השרירים שלך עובדים באופן שווה ומתפתח לך הכוח באופן אחיד.

המאמן הכין תכנית כזאת וזה נראה לי מוזר אני חצי שנה במכון עשיתי ab ועכשיו הוא נותן לי דבר כזה
יום ראשון:סקווט 8*5
מתח 4*5

יום שני לחיצת חזה 8*5
מקבילים 4*5

יום רביעי דדליפט 8*5
כתפיים 4*5

חמישי דדליפט 4*5
לחיצת חזה 4*5

זה לא יותר מידיד סטים ויותר מידי חזרות? אמרתי לו את זה והוא אומר שזה רמה קשה..

😱

• פותח/ת השרשור
שמע זה לא הכי בריא קודם כל השריר העיקרי בדדליפט חות מכל הגוף בערך הוא ההמסטרינג זה אומר שאתה עושה 3 אימוני רגליים בשבוע ומתוכם רק אחד סקוואט.
דבר שני אתה עובד על שרירים גדולים כמו גב על סט אחד וזה ממש מעט יחסית לשריר כה גדול בלי קשר בss התוכנית עובדת על כל הגוף כל השרירים שלך עובדים באופן שווה ומתפתח לך הכוח באופן אחיד.

אופסס סליחה ביום חמישי זה סקווט ולחיצת חזה טעות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית