הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן והמלצה

avielsit

משתמש מתחיל
102
5
נק' מוניטין:
7
102
5
אהלן הייתי רוצה בבקשה הערכה שלכם לגבי אחוז השומן שלי ואני אשמח גם להמלצה האם להמשיך את החיטוב? עוד קצת או לעבור למסה?
צרפתי גם תמונה לפני החיטוב
(התמונת צולמו תחת מנורת פלורסנט אז זה שיחק לטובתי קצת)

קבצים מצורפים

• 20140813_183230.jpg
    20140813_183230.jpg
    KB 31.5 · צפיות: 388
  • 20140813_183255.jpg
    20140813_183255.jpg
    KB 33 · צפיות: 372
  • 20140429_195743.jpg
    20140429_195743.jpg
    KB 26.5 · צפיות: 366
  • 20140813_183327.jpg
    20140813_183327.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 346
נערך לאחרונה:
וואו הורדת המון!
כמה שקלת לפני?
תתחיל מסה, כי בסוף תישאר ללא מסה בכלל להתחיל ממנה.

ירידה יפה, מה המשקלים בתרגילים המורכבים?

• פותח/ת השרשור
ירידה יפה, מה המשקלים בתרגילים המורכבים?
תודה אחי
בנץ' 80
סקאווט ודדליפט לא משהו אני משפר את הטכניקה שלי כי בשניהם היא הייתה לא טובה
ופרס בדמבלים 48 50
במסה הקרובה אני יעבוד חזק על שיפור של המורכבים שלי..
מה לגבי אחוז שומן? כמה לדעתך? ומה אתה חושב לעדיף להתחיל מסה או עוד טיפה חיטוב?

סקאווט ודדליפט לא משהו אני משפר את הטכניקה שלי כי בשניהם היא הייתה לא טובה
מה הבעיה? העלת סרטוני טכניקה לאתר?

ופרס בדמבלים 48 50
למה לא עם מוט?

מה לגבי אחוז שומן? כמה לדעתך? ומה אתה חושב לעדיף להתחיל מסה או עוד טיפה חיטוב?
אני לא ממש בטוח, אבל לדעתי איפה שהוא באזור ה15%, חכה לעוד הערכות.

לדעתי כדאי לך לשפר את המורכבים ולהמשיך קצת את החיטוב וכשתשלט על הטכניקה עד הסוף תעבור למסה. זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה? העלת סרטוני טכניקה לאתר?

למה לא עם מוט
אני אצלם ויעלה הבעיה היא שאני כרגע בסוג של פציעה בכתף ולא התאמנתי חודש ובחודש הזה הייתי על מאזן נטרלי..
חזרתי להתאמן השבוע ואני עובד רגליים רק כי אני עוד לא יכול לעבוד חזה בגלל הפציעה וכנל לגב..
אבל אני מאמין שתוך שבוע שבועיים אני חזור למתכונת רגילה אני גם עושה פיזיוטרפיות תוך כדי..

לגבי הפרס אני אתחיל לעבוד עם מוט ברגע שאחלים, אני מתכוון לשפר את כל הטכניקות ואז להתחיל מסה רצינית אבל השאלה שלי זה בנתיים כל עוד אני פצוע ולא מתאמן על כל הגוף כדי לי להמשיך חיטוב? או שאני יאבד מסה? בגלל שאני לא מתאמן על כל הגוף

אני אצלם ויעלה הבעיה היא שאני כרגע בסוג של פציעה בכתף ולא התאמנתי חודש ובחודש הזה הייתי על מאזן נטרלי..
חזרתי להתאמן השבוע ואני עובד רגליים רק כי אני עוד לא יכול לעבוד חזה בגלל הפציעה וכנל לגב..
אבל אני מאמין שתוך שבוע שבועיים אני חזור למתכונת רגילה אני גם עושה פיזיוטרפיות תוך כדי..

לגבי הפרס אני אתחיל לעבוד עם מוט ברגע שאחלים, אני מתכוון לשפר את כל הטכניקות ואז להתחיל מסה רצינית אבל השאלה שלי זה בנתיים כל עוד אני פצוע ולא מתאמן על כל הגוף כדי לי להמשיך חיטוב? או שאני יאבד מסה? בגלל שאני לא מתאמן על כל הגוף

קשה להגיד כי אני לא יודע בדיוק מה הפציעה, אבל בחיטוב החשיבות של אימוני הכוח קטנה יותר (מאשר במסה) אומנם הירידה באחוז השומן לא תיהיה אופטימלית אבל אם זה מה שיש אז אין מה לעשות.

אז אתה יכול להמשיך או בחיטוב או בניטרלי לבחירתך. יכול ליהיות שבגלל המחסור באימונים + הפציעה שווה לעשות נייטרלי ולתת לגוף להחלים כמו שצריך ולאחר שתחלים תוכל להחליט אם להמשיך בחיטוב או לעבור למסה

• פותח/ת השרשור
קשה להגיד כי אני לא יודע בדיוק מה הפציעה, אבל בחיטוב החשיבות של אימוני הכוח קטנה יותר (מאשר במסה) אומנם הירידה באחוז השומן לא תיהיה אופטימלית אבל אם זה מה שיש אז אין מה לעשות.

אז אתה יכול להמשיך או בחיטוב או בניטרלי לבחירתך. יכול ליהיות שבגלל המחסור באימונים + הפציעה שווה לעשות נייטרלי ולתת לגוף להחלים כמו שצריך ולאחר שתחלים תוכל להחליט אם להמשיך בחיטוב או לעבור למסה

כן אני מאמין שזב מה שאני יעשה אני אשאר על ניטרלי עד ההחלמה..
תודה אחי

אשמח לעוד הערכות אחו שומן מעוד אנשים

זה רק אני או שנראה שאין לו גרם שריר. או שהחיטוב היה גירעון גדול מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית