הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על עצמי ולא על בני עכשיו.

טלי123

משתמש מתחיל
101
8
נק' מוניטין:
8
101
8
רציתי לשואל ,

רוב היום לא אכלתי כי הייתי עסוקה , עכשיו בערב אכלתי לי פייבר ואן (קורנפלקס של בני) + יוגורט + 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' + חטיף אנרגיה של פיטנס - 85 קל'.

לאחר זה , הבטן התחילה לעשות רעשים ואני מרגישה תזוזה גדולה בפנים (לא בהריון חחח) , מה יכולה להיות הסיבה ?

שאלה נוספת , הבטן שלי מאוד נפוחה בזמן האחרון למה זה ? שוב אני לא בהריון.

הגוף מאותת לך שהתזונה שלך לא טובה.

ובנוגע ל"נפיחות" - תעשי עם עצמך חשבון נפש ותשאלי את עצמך אם את פעילה מבחינה ספורטיבית.

• פותח/ת השרשור

ובנוגע ל"נפיחות" - תעשי עם עצמך חשבון נפש ותשאלי את עצמך אם את פעילה מבחינה ספורטיבית.
אני עושה הליכות לסירוגין , זה משהו שלא היה לפני ולא עליתי במשקל.

יכולה להיות בעיה כל שהיא ?

תסבירי בבקשה מ'זה "לסירוגין" ?

יש הבדל בין פעם ל-3...

את מתמידה ? או שאת מתאמנת שבוע, שבועיים, מפסיקה לשבועיים ואז עושה עוד פעם ?

מה הקשר בין נפיחות בבטן לפעילות ספורטיבית? והגוף "מאותת" לה שהתזונה שלה לא טובה? מה הקשר?

בכל אופן, זה יכול להיות אולי בגלל כמות הסיבים התזונתיים הגדולה יחסית בארוחה או אלף ואחת סיבות אחרות. כל עוד זה לא כרוני אני לא רואה סיבה לדאגה.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין נפיחות בבטן לפעילות ספורטיבית? והגוף "מאותת" לה שהתזונה שלה לא טובה? מה הקשר?

בכל אופן, זה יכול להיות אולי בגלל כמות הסיבים התזונתיים הגדולה יחסית בארוחה או אלף ואחת סיבות אחרות. כל עוד זה לא כרוני אני לא רואה סיבה לדאגה.
אוקיי תודה רבה לך 😃.

כמה פייבר1 אכלת?

• פותח/ת השרשור
כמה פייבר1 אכלת?
משהו כמו 2 כוסות בלבד , או כוס וחצי , אני לא ממש אוהבת את זה , אבל אכלתי בצורה דחופה כי מהרתי.

כמו כן,הייתי מעוניינת לדעת דבר מה,יש לי תפריט לחיטוב הבטן.

זה:

http://i.gyazo.com/e0fd7778860850434a0529b7cfe9d2b8.png

לשאלתי,האם התפריט הזה אכן יחטב אותי?יש פה שומנים , פחמימות וחלבונים,אני מצליחה לסדר את זה עם הלחץ של העבודה.

משהו כמו 2 כוסות בלבד , או כוס וחצי , אני לא ממש אוהבת את זה , אבל אכלתי בצורה דחופה כי מהרתי.
אל תעברי את הכוס ליום.
כמו כן,הייתי מעוניינת לדעת דבר מה,יש לי תפריט לחיטוב הבטן.

זה:

http://i.gyazo.com/e0fd7778860850434a0529b7cfe9d2b8.png

לשאלתי,האם התפריט הזה אכן יחטב אותי?יש פה שומנים , פחמימות וחלבונים,אני מצליחה לסדר את זה עם הלחץ של העבודה.
כמה את שוקלת? מה הrmr? מה הגובה?

התשובה בגוף השאלה
"אכלתי פייבר 1"

הי טלי,
אני בספק אם הפייבר 1 אחראי לנפיחות בבטן אבל אולי היוגורט/חלב יכול להיות הסיבה? האם ביומיום את צורכת מוצרי חלב?
בכל מקרה על סמך יום אחד, לא שגרתי, יהיה קשה לבחון מה גורם לך לנפיחות בבטן את צריכה לבחון את התזונה שלך לאורך כמה ימים. לבדוק מתי בדיוק מתחילה אי הנוחות ובסמוך לאיזה ארוחות.
ממליצה לך מאוד לנהל מעקב של התזונה שלך לתקופה מסויימת זה ילמד אותך המון על עצמך.

לגבי התפריט לחיטוב הבטן - 1000 קלוריות זה תפריט מועט מידי ואין לי ספק שאת לא תעמדי בו לטווח הארוך ובחיטוב של הבטן במיוחד הטווח הארוך הוא שקובע!
מציעה לך לעיין במדריך להורדת אחוז השומן ולהרכיב תפריט שפוי. הורדת שומן ובייחוד בבטן היא בקטגוריה של "רצים למרחקים ארוכים". קחי נשימה ארוכה כי זה ימשך תקופה ארוכה עם הרבה משברים בדרך.
בכל מקרה לך, כאמא לילד עם הפרעת אכילה בפוטנציה, יש אחריות גדולה יותר לבחור בתזונה שפויה כי את המודל שלו.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הי טלי,
אני בספק אם הפייבר 1 אחראי לנפיחות בבטן אבל אולי היוגורט/חלב יכול להיות הסיבה? האם ביומיום את צורכת מוצרי חלב?
בכל מקרה על סמך יום אחד, לא שגרתי, יהיה קשה לבחון מה גורם לך לנפיחות בבטן את צריכה לבחון את התזונה שלך לאורך כמה ימים. לבדוק מתי בדיוק מתחילה אי הנוחות ובסמוך לאיזה ארוחות.
ממליצה לך מאוד לנהל מעקב של התזונה שלך לתקופה מסויימת זה ילמד אותך המון על עצמך.

לגבי התפריט לחיטוב הבטן - 1000 קלוריות זה תפריט מועט מידי ואין לי ספק שאת לא תעמדי בו לטווח הארוך ובחיטוב של הבטן במיוחד הטווח הארוך הוא שקובע!
מציעה לך לעיין במדריך להורדת אחוז השומן ולהרכיב תפריט שפוי. הורדת שומן ובייחוד בבטן היא בקטגוריה של "רצים למרחקים ארוכים". קחי נשימה ארוכה כי זה ימשך תקופה ארוכה עם הרבה משברים בדרך.
בכל מקרה לך, כאמא לילד עם הפרעת אכילה בפוטנציה, יש אחריות גדולה יותר לבחור בתזונה שפויה כי את המודל שלו.
בהצלחה
תודה רבה מרטין.

אני אעשה זאת,כמו כן,לפי מה שהבנתי מחברי הפורום כאן + עוד כתבות,אכן לסיבים יש את הסיבה לכך,הגזמתי עם הפייבר כנראה בצורה קיצונית וזה גרם לתחושת הנפיחות (עד עכשיו) ולקושי ביציאות.

הגזמתי עם הפייבר כנראה בצורה קיצונית וזה גרם לתחושת הנפיחות (עד עכשיו) ולקושי ביציאות.
אני חולקת על הדיעה הזו. כמות הסיבים שצרכת ממש לא נראית לי חריגה וגם אם היית היא לא היתה גורמת לנפיחות.
אבל אם את סובלת מנפיחות בבטן לעיתים קרובות מעקב אחר התזונה שלך יתן לך את הפתרון.

• פותח/ת השרשור
אני חולקת על הדיעה הזו. כמות הסיבים שצרכת ממש לא נראית לי חריגה וגם אם היית היא לא היתה גורמת לנפיחות.
אבל אם את סובלת מנפיחות בבטן לעיתים קרובות מעקב אחר התזונה שלך יתן לך את הפתרון.
יכול להיות עקב אכילה מרובה של פחמימות או כמו כן,אי אכילה?(מוזר).

Back
למעלה תחתית