הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה , למה אני מרגיש שהשמנתי אבל לא רואים במשקל?

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

למה אני מרגיש שאני השמנתי מבחינה וויזואלית ? (אני רואה את הבטן נפוחה והקוביות שהיו נעלמו) , אבל במשקל אני אותו משקל ... למה זה ככה ?

• פותח/ת השרשור
מה קשור ? אני אומר לך שמבחינה ויזואלית אני רואה שאין לי קוביות כבר ... דיי לערב שטיות , אין לזה קשר.

יש לזה קשר ועוד איך
תתחיל לקבל יחס יותר רציני כשתרשם למכון ותחליט שלא בא לך יותר להראות כמו קיסם שמתעסק בקוביות כל היום

מה קשור ? אני אומר לך שמבחינה ויזואלית אני רואה שאין לי קוביות כבר ... דיי לערב שטיות , אין לזה קשר.
אני אומר לך שאתה נראה כמו מקל מהתמונות שהעלת, ואתה בראש שלך שמן, אתה לא מצליח להבין שזה לא נורמאלי??

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש מבחינה וויזואלית שנעלמו הקוביות שהיו לפני חודשיים ושלוש.

זה שאני לא במכון כושר מטעמי כלכלה אני נחשב נחות ? אסור לי לרשום כאן ?

אני כבר לא זוכר אם זה אתה או לא, אבל לא נרשמת בסוף לפרופיט בבת ים ?

אני אענה כאן רק פעם אחת ואני לא כועס ומקווה שלא תיעלב: עצם זה שאתה גם לא מתאמן בחדר כושר

וגם שואל שאלות שגורמות לך להיראות לא באופן חיובי במיוחד פשוט לא עושה טוב לך ולא לנו.

עושה רושם שאתה שואל כאן שאלות שלא ממש מקדמות אותך לאן שהו ולא גורמות לך ללמוד, מה שמתסכל מאוד את הנוכחים כאן במיוחד אחרי שכבר כמה מהם נתנו לך את דעתם, ואתה עדיין בשלך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוז , לא שאלתי שום דבר רע או בקשר לתזונה שלי.

אני שואל שאלה כמו כל בן אדם , אני קראתי מה שצריך וכו' ואני אוכל כמו שצריך ובחיוב קלורי ולא גירעון למשל היום 2500 (בכדי לעלות כמה קילו) , אני פשוט שואל , מדוע מבחינה וויזואלית , שאני מסתכל על הגוף שלי , הוא פחות חטוב מפעם , אפילו שלא עליתי בשמקל.

אני פשוט שואל , מדוע מבחינה וויזואלית , שאני מסתכל על הגוף שלי , הוא פחות חטוב מפעם , אפילו שלא עליתי בשמ
כמו שכבר אמרו וגם אני אמרתי בעבר.
בעיה של דימוי גוף היא בעיתית מאוד, ועצם זה שהתחלת לאכול כמות נורמלית יכולה לגרום לך לחשוב שעלית במשקל המון, מה שיכול לגרום למראה "לשקר".

אני יכול להבטיח לך שזה עובר, תמשיך לאכול ותמשיך להתאמן, כמובן שכמו שכבר נאמר המון פעמים חשוב מאוד שתעשה הכול כדי להגיע לחדר כושר, אם זה כרוך במציאת עבודה במלצרות או כל דבר אחר כדי לממן את זה, הכול אפשרי וזה מאוד מאוד חשוב לתהליך.

אתה תעלה במשקל וכנראה שגם בשומן (אני מקווה כי אתה חייב גם אותו) לכן אל תתעסק בזה כרגע.

קוביות זה הדבר הכי לא מעניין שיש. אבל הסיבה ל"העלמות" שלהן יכולה ליהיות שבבגלל (או יותר נכון בזכות) זה שהתחלת לאכול יותר פחמימות הגוף שלך מתחיל לספוח נוזלים אז פחות רואים. קוביות לא נעלמות, הן תמיד שם, כדי לראות אותן צריך ליהיות על אחוז שומן נמוך. לדעתי המצב שבו היית לא מחמיא והקוביות בכלל לא רלוונטיות.

• פותח/ת השרשור
כמו שכבר אמרו וגם אני אמרתי בעבר.
בעיה של דימוי גוף היא בעיתית מאוד, ועצם זה שהתחלת לאכול כמות נורמלית יכולה לגרום לך לחשוב שעלית במשקל המון, מה שיכול לגרום למראה "לשקר".

אני יכול להבטיח לך שזה עובר, תמשיך לאכול ותמשיך להתאמן, כמובן שכמו שכבר נאמר המון פעמים חשוב מאוד שתעשה הכול כדי להגיע לחדר כושר, אם זה כרוך במציאת עבודה במלצרות או כל דבר אחר כדי לממן את זה, הכול אפשרי וזה מאוד מאוד חשוב לתהליך.

אתה תעלה במשקל וכנראה שגם בשומן (אני מקווה כי אתה חייב גם אותו) לכן אל תתעסק בזה כרגע.

קוביות זה הדבר הכי לא מעניין שיש. אבל הסיבה ל"העלמות" שלהן יכולה ליהיות שבבגלל (או יותר נכון בזכות) זה שהתחלת לאכול יותר פחמימות הגוף שלך מתחיל לספוח נוזלים אז פחות רואים. קוביות לא נעלמות, הן תמיד שם, כדי לראות אותן צריך ליהיות על אחוז שומן נמוך. לדעתי המצב שבו היית לא מחמיא והקוביות בכלל לא רלוונטיות.
הבעיה שאני לא עליתי במשקל בכלל , זה נראה כאילו הבטן התנפחה יכול להיות כי אני אוכל הרבה סיבים כדוגמת פייבר ואן וכו ?

לא, וזה לא משנה בכלל. זה לא רלוונטי כלל ביחס למצב שלך כרגע. שוב - אם לא עלית במשקל - אתה כנראה לא נראה אחרת, אלא רק חושב שאתה נראה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית