עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אומר לך שאתה נראה כמו מקל מהתמונות שהעלת, ואתה בראש שלך שמן, אתה לא מצליח להבין שזה לא נורמאלי??מה קשור ? אני אומר לך שמבחינה ויזואלית אני רואה שאין לי קוביות כבר ... דיי לערב שטיות , אין לזה קשר.
כמו שכבר אמרו וגם אני אמרתי בעבר.אני פשוט שואל , מדוע מבחינה וויזואלית , שאני מסתכל על הגוף שלי , הוא פחות חטוב מפעם , אפילו שלא עליתי בשמ
הבעיה שאני לא עליתי במשקל בכלל , זה נראה כאילו הבטן התנפחה יכול להיות כי אני אוכל הרבה סיבים כדוגמת פייבר ואן וכו ?כמו שכבר אמרו וגם אני אמרתי בעבר.
בעיה של דימוי גוף היא בעיתית מאוד, ועצם זה שהתחלת לאכול כמות נורמלית יכולה לגרום לך לחשוב שעלית במשקל המון, מה שיכול לגרום למראה "לשקר".
אני יכול להבטיח לך שזה עובר, תמשיך לאכול ותמשיך להתאמן, כמובן שכמו שכבר נאמר המון פעמים חשוב מאוד שתעשה הכול כדי להגיע לחדר כושר, אם זה כרוך במציאת עבודה במלצרות או כל דבר אחר כדי לממן את זה, הכול אפשרי וזה מאוד מאוד חשוב לתהליך.
אתה תעלה במשקל וכנראה שגם בשומן (אני מקווה כי אתה חייב גם אותו) לכן אל תתעסק בזה כרגע.
קוביות זה הדבר הכי לא מעניין שיש. אבל הסיבה ל"העלמות" שלהן יכולה ליהיות שבבגלל (או יותר נכון בזכות) זה שהתחלת לאכול יותר פחמימות הגוף שלך מתחיל לספוח נוזלים אז פחות רואים. קוביות לא נעלמות, הן תמיד שם, כדי לראות אותן צריך ליהיות על אחוז שומן נמוך. לדעתי המצב שבו היית לא מחמיא והקוביות בכלל לא רלוונטיות.
כמה כוסות אתה אוכל ביום?הבעיה שאני לא עליתי במשקל בכלל , זה נראה כאילו הבטן התנפחה יכול להיות כי אני אוכל הרבה סיבים כדוגמת פייבר ואן וכו ?
3 - 4.כמה כוסות אתה אוכל ביום?
סבבה תודה 😃.אל תעבור את הכוס אחת ביום.תגוון את הקרורנפלקס