הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון purple caps - אמיי או שקר דיווקי?

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
זו גלולה שאמורה לתקן די אן איי, להוריד לחץ דם, לטפל בדלקות ועוד ניסים ונפלאות.. מוצר זה נמכר על ידי חברות המתבססות על שיטת השיווק הרשתי. אני בעצמי שמעתי על המוצר עוד הרבה לפני שהוא היה אמור לצאת לשוק משום שאני הייתי פעם חלק מחברת שיווק רשת, שמה היה nuskin אבל לא יודע כמה זה רלוונטי. בעיקרון זה היה אמור לעשות הרבה רעש אבל עובדה שאף אחד לא דמע על זה אז נראה לי זה עוד בלוף גדול. בכל מקרה אשמח לשמוע מכם אם מישהו מכיר את המוצר. זה מתחום האנטי אייג'ינג.

http://www.10teva.com/pro/bhip.shtml

צירפתי לינק ונ.ב. גם אם זה לא מה שהם מבטיחים זה יכול להיות נחמד אפילו אם זה רק מטפל בדלקות ומשפיע לטובה על הלחץ דם.

תרופת פלא מיערות הגשם שמטפלת באין-ספור בעיות רפואיות?
Seems legit...
זה היופי בתרופות צמחיות, אפשר פשוט לחרטט ולהביא עוד אנשים שירחטטו ואף אחד לא יכול לבדוק את המרכיבים של המוצר ובאמת לדעת אם הוא שווה משהו.

היי ניקיטה ראית את הפרסום שלך, ואני עובדת בחברה הזו. ניסיתי לפרסם את המוצר אבל קיבלתי השעיה לצמיתות מהפורום
שימו לב, הודעה אחת, הצטרפה היום!
כל הפרופיל שלה נפתח במטרה למכור, הדיבור המלוקק.

הגעת לפורום רציני, או שתספקי הוכחות בצורה מדעית רצינית או שתחסכי את הזמן והכסף שלנו ושלך.

בואו כולנו נלמד משהו על עסקים.
אחד הדברים שעובדים בזירה זה בולשיט, מכירה לאנשים שרוצים להאמין, אנשים שמחפשים תרופות פלא ותופעות
פלסיבו.
מה שעובד הרבה יותר טוב זה הוכחות ואשכרה יכולת שיפור, ואם השטות הסגולה הזאת (תיקון DNA פרוביוטי, כמה שטויות בתרופה אחת?) הייתה באמת עובדת, זה היה מתומכר בקצב מסחרר ע"י חברות רציניות יותר והיה גורם לכל המומחים בעולם המדע להרים את ראשם ולרכז מימון למחקרים.
כמו שקריאטין שמשפר ביצועים מעל ללא ספק הוא אחד החומרים הכי נחקרים, למה? כי הוא עובד ומעניין ושווה מחקר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קראתי מחקרים שנעשו על החומר הזה, הוא משקם את הכרומוזומים, הוא לא משנה את מבנה הDNA.
וגם המחקרים שנעשו דלים וקטנים מאד עם התמקדות על שיקום העור מפגיעת UV
הבעיה היא שאי אפשר לדעת כמה השיקום בהחלט "גדול" זה שיש מובהק זה לא אומר שהוא מובהק ברמה כזאת שהופכת אותו לתרופת פלא.
כמו שצום "מעלה" את רמות הGH בגוף, ברמה כזאת קטנה וחסרת חשיבות בהשוואה להזרקה, כנ"ל כל הדברים שמגבירים טסט באופן טבעי (לעשות ביד לא לעשות ביד אנערף).

קיצר הם לקחו משהו שנחקר פה ושם באופן מצומצם והראה תרומה קלה בכל מיני אספקטים והפכו אותו למוצר, אופייני.
A review of DNA repair and possible DNA-repair adjuvants and selected natural anti-oxidants [eScholarship]

קיצר הם לקחו משהו שנחקר פה ושם באופן מצומצם והראה תרומה קלה בכל מיני אספקטים והפכו אותו למוצר
מסכים איתך. אמנם בגוף מתנהלים תהליכים בלתי פוסקים לתיקון נזקי DNA, אבל אם היה חומר שניתן לצרוך אשר מסייע לתהליכים האלה, לא היינו שומעים עליו בפרסומת של חברה קיקיונית אלא בראש החדשות, בידיעה שמתחילה "פרס נובל לרפואה ניתן ל.... על פיתוח תרופה שמונעת את הרוב הגדול של מקרי הסרטן עוד לפני שהם מתחילים". הללויה!

מסכים איתך. אמנם בגוף מתנהלים תהליכים בלתי פוסקים לתיקון נזקי DNA, אבל אם היה חומר שניתן לצרוך אשר מסייע לתהליכים האלה, לא היינו שומעים עליו בפרסומת של חברה קיקיונית אלא בראש החדשות, בידיעה שמתחילה "פרס נובל לרפואה ניתן ל.... על פיתוח תרופה שמונעת את הרוב הגדול של מקרי הסרטן עוד לפני שהם מתחילים". הללויה!
ככה זה,
המחקרים האלה נעשים בעיקר כדי למצוא חומרים שעוזרים ולו במקצת כדי למקד את המחקר על תיקון DNA בכללי שכן בסוף הסקירה כתוב שמכניזם
עדיין לא ברור.
ואכן אם המכניזם יהיה ברור נוכל לחקור יותר לעומק וליצור דברים שיצרו אנטי אייג'ינג רציני.

בספר מד"ב שקראתי טענו שאם יחליפו לך את הדם בגוף בדם חדש (שהוא של הDNA) שלך, אתה תאריך ימים.
אז יצרו גוש ביולוגי שמייצר דם.

זו גלולה שאמורה לתקן די אן איי, להוריד לחץ דם, לטפל בדלקות ועוד ניסים ונפלאות.. מוצר זה נמכר על ידי חברות המתבססות על שיטת השיווק הרשתי. אני בעצמי שמעתי על המוצר עוד הרבה לפני שהוא היה אמור לצאת לשוק משום שאני הייתי פעם חלק מחברת שיווק רשת, שמה היה nuskin אבל לא יודע כמה זה רלוונטי. בעיקרון זה היה אמור לעשות הרבה רעש אבל עובדה שאף אחד לא דמע על זה אז נראה לי זה עוד בלוף גדול. בכל מקרה אשמח לשמוע מכם אם מישהו מכיר את המוצר. זה מתחום האנטי אייג'ינג.

BHIP- purple caps AC-11 הקפסולות הסגולות

צירפתי לינק ונ.ב. גם אם זה לא מה שהם מבטיחים זה יכול להיות נחמד אפילו אם זה רק מטפל בדלקות ומשפיע לטובה על הלחץ דם.

גבר, שיווק רשתי תמיד מוכר שקרים, לא משהו אחר, ברגע שאתה שומע את צמד המילים הזה תדע להתרחק.

גבר, שיווק רשתי תמיד מוכר שקרים, לא משהו אחר, ברגע שאתה שומע את צמד המילים הזה תדע להתרחק.
ממש ממש לא. אבל זה לא לדיון בתזונה ותוספים. יש חברות שיווק רשתי שעושות את העבודה כמו שצריך ולא מלאות שקרים.

ממש ממש לא. אבל זה לא לדיון בתזונה ותוספים. יש חברות שיווק רשתי שעושות את העבודה כמו שצריך ולא מלאות שקרים.

על הנייר לא, בתכלס כן, כי מה שאתה מקבל בתכלס ב99.9% מהמקרים זה תרמית פירמידה לפנים.

על הנייר לא, בתכלס כן, כי מה שאתה מקבל בתכלס ב99.9% מהמקרים זה תרמית פירמידה לפנים.
התגובה הזאת רק מראה שאין לך מושג בכלל מה זה שיווק רשתי ואיך הוא עובד. אתה יכול להגדיר לי את המושג פירמידה?

אפקט הפלסיבו מ
מכיר שיווק רשתי של חברת אלוורה, לא נכנסתי למכירה אבל כן עזרתי למישהי והייתי מבסוט על המוצרים.
אם זה מוצר פשוט ולא אחד שמבטיח לך קסמים, מה רע?
למרות שניסו להפוך שם אלוורה לתרופת פלא, כן עקרון השיווק בכוח נוטה להגזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית