הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים עם מערכת עמוסה

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

קיבלתי את המערכת שלי והיא נראית ככה
10622724_786461321377011_7012072537283604639_n.jpg

ימי ראשון ושלישי יש לי מתמטיקה בשעה 18:30.
המכון נפתח בשעה 17:00 וביום שלישי בשעה 18:00.
ימי שישי המכון סגור וימי שבת הוא פתח מ10 עד 12 בערך.
ימי שני ורביעי אני לומד בבאר שבע אז אני לא יכול להתאמן בכלל.

אני חושב לעשות נפח סקוואט, לאכול משהו קטן ללכת ללמוד ואז לחזור לעשות בנצ' ודדליפט. דעתכם ?
איך עוד אפשר לעשות שהאימונים יקחו כמה שפחות זמן ואני אספיק להתאמן ?

תודה לעזורים
תגובות על המערכת תשמרו לעצמכם.

בכל ימות השבוע מלבד שישי ושבת, עד איזה שעה המכון פתוח?
ולגבי השאלה שלך, יש אנשים שעשו משהוא דומה, ידוע לי על ממשקולנים שעשו ככה, אמרו שהבעיה היחידה שלהם היה פחד מנטלי.

• פותח/ת השרשור
בכל ימות השבוע מלבד שישי ושבת, עד איזה שעה המכון פתוח?
ולגבי השאלה שלך, יש אנשים שעשו משהוא דומה, ידוע לי על ממשקולנים שעשו ככה, אמרו שהבעיה היחידה שלהם היה פחד מנטלי.
כל ימי החול חוץ משלישי בין 17:00-21:00 +-
יום שלישי מ18:00 עד אותה שעה
איזה פחד מנטלי יכול להיות ?

יש כאלה שחשבו שהתוצאות שלהם לעשות קלין אנד ג'רק 4 שעות אחרי שעשו סנאץ' או תרגילי עזר לסנאץ' יוריד מהביצועים.

בגדול אני חושב שלא תיהייה בעיה, כל עוד ו ההתאוששות תיהייה מספיקה...

אני יכול לומר לך שבתחילת השירות הצבאי שלי היה לי לו"ז גרוע יותר אבל הצלחתי איכשהוא לשמור על שגרת אימונים.

ראשון: בד"כ הייתי יורד משמירה( לא הכי אופטימלי אבל זה מה יש) בנץ' נפח, אנטגוניסט נפח ואולי קצת עזר.
שלישי- סקוואט נפח פרס ועוד קצת קישקושים.
חמישי- בוקס סקוואט ובנץ עצימות.
שבת- סקוואט עצימות ודדליפט נפח.

לא עבדתי יותר מידי מסודר ובשעות לא שעות בבסיס, אבל זה מה יש ולי זה עזר, היו לי פעמים שהייתי דוחף בנץ' כבד ואחרי שעתיים חזרתי לעשות סקוואט, לא חושב שפגע בי.

• פותח/ת השרשור
אני חייב לשאול מתוך עניין אמיתי- מה זה "אוירו חלל"? יש לך מושג מה אתם הולכים ללמוד?
לומדים שם תעופה בכדור הארץ ובחלל.
לא עושים שם כלום, זו שנה שנייה שאני אלמד את זה.
ביזבוז מוחלט של זמן ושל מקצוע.

בעזהי"ת

אני חושב לעשות נפח סקוואט, לאכול משהו קטן ללכת ללמוד ואז לחזור לעשות בנצ' ודדליפט. דעתכם ?
איך עוד אפשר לעשות שהאימונים יקחו כמה שפחות זמן ואני אספיק להתאמן ?

אפשר לעשות את זה, ולתצורה הזו יכול להיות אפילו יתרון. מה שכן, המשהו הקטן צריך להיות מחושב: לא עתיר שומנים, וכן עתיר פחמימות וחלבונים - כדי שתוכל להגיע אנרגטי לחלק השני.

מה עם לעשות כמו בקורטה?

סט סקוואט, בנץ, דדליפט

בלי מנוחה אמיתית , רק להסדיר נשימה טיפה

@zaptamaher

או או. אני לא עושה ככה בקורטה. כשאני עורך את התצורה הזו - אני נח בין סט לסט 5-7 דקות. היתרון שלה לא מגיע מתוך נסיון לקצר את הזמן, כי היא לא ממש, אלא כדי להתמודד איכשהו עם הנפח המטורף. לעשות 8 סטים רצופים של דדליפט, 3 פעמים בשבוע, וכל פעם אחרי 8 סטים של סקוואט, מהווה משימה מאוד לא פשוטה, ובקלות זמני המנוחה יתארכו אפילו עד 12 דקות. ולעומת בתצורה הנ"ל, אני בלאו הכי נח 20 דקות ממוצע בין דדליפט ודדליפט, אז זה קצת יותר נורמלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית