הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי ליפו 6

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
אז קניתי ליפו 6 בלאק, 60 כדור [עלה לי 100 ש"ח] אחלה מחיר לדעתי, קניתי מחבר טוב..

בכל אופן, מאז שנטלתי [אתמול פעם ראשונה ב29/8/14] התחלתי צקת להרגיש כאבי ראש קלים ולפעמים קצת בחילה, אולי זה התייבשות אולי לא, אני ממש אשמח אם תתנו לי ייעוץ קל אני ממש מרבה בשתיית מים עכישו בצורה מוגזמת,

בכל אופן,
זה גם קצת מבטל לי את התאבון לפחמימות, אני בדל פחמימה, שואף להגיע ל10 אחוז%..

בכל אופן, בא לי קצת קולה זירו, או ספרייט דיאט, מותר? אפשרי? לא כדאי? הגוף עוד לא רגיל לכמויות של קפאןי? יותר מדי קפאין סתם לא יעשה לי טוב?

למה לך לשתות כל מני חומרים ששמים לך במשקאות מוגזים? הכל רעיל.
לגבי התופעות לוואי שאתה מרגיש :

1. או שאתה לא שותה מספיק מים במהלך היום.
2. או שהליפו 6 לגמרי הרחיק אותך מפחמימות והורדת את הפחמימה בצורה דרסטית אז קיבלת כאבי ראש.

למה לך לשתות כל מני חומרים ששמים לך במשקאות מוגזים? הכל רעיל.
לגבי התופעות לוואי שאתה מרגיש :

1. או שאתה לא שותה מספיק מים במהלך היום.
2. או שהליפו 6 לגמרי הרחיק אותך מפחמימות והורדת את הפחמימה בצורה דרסטית אז קיבלת כאבי ראש.
לא הגיוני שזו פשוט כמות הקפאין במוצר שגורמת לכאבי הראש?

• פותח/ת השרשור
2 הדברים שאתם אומרים נשמעים לא הגיוניים. כשלקחתי את הליפו 6 לא אמרתי לעצמי "וואלה זה השורף שומן הכי טוב שיש!!" זה פשוט הרבה קפאין, וזה כמו לקחת את הכדורי קפאין הרגילים, רק שבמקום לקנות בחנות מתחת לבית שלי ב270 שקל מה שנקרא LIPOCUT, אני קניתי ב100 שקל. משהו יותר חזק. אבל כן בת'אכלס אני לא עובר ת60 גרם פחמימה כבר 3 ימים. אין כמעט תאבון..

כוס קפה מכילה 90 מ"ג קפאין יחד עם זאת הכמות קפאין בליפו 6 שווה באמת לכל PRE WORKOUT. לדעתי עודף קפאין גרם לך לכאבי ראש.

קולה זירו זה סתם לא בריא אבל מבחינה קלורית אם תשתה מידיי פעם איזו כוס קטנה זה בטוח לא יזיק גם מבחינת הכמות של הקפאין..
אבל תימנע אם אתה יכול.

אני שותה קצת רק אם אני רעב ולא יכול לאכול (חיטוב) :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית