הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה או לא ב5\3\1

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
טוב אז התחלתי 5\3\1 עכשיו. אתמול היה אימון סקוואט 130 ל10 וביום רביעי אימון דדליפט 155 ל7 שניהם עשיתי בלי חגורה.
השאלה היא מה כדאי , להמשיך בלי חגורה מה שאומר שכנראה אני עושה פחות חזרות אבל מתחזק בCORE או ללכת עם חגורה מה שאומר שכנראה אצליח לתת עוד 2,3 חזרות בטח.
או שיש עוד אפשרות, ללכת על בלי חגורה עד שאני ארגיש שאני לא מסתדר בלעדיה (כמו בSS) ולשים אותה בשלב יותר מאוחר.

דעתכם?

לדעתי תשים מתי שאתה מרגיש צורך וכדי להרגיש ביטחון, אם אתה רק בתחילת הסבב סביר להניח שאתה תיהייה צריך את החגורה בסט האחרון גם, זה מה שאני עשיתי ולי אישית זה עזר בסט האחרון לתת יותר חזרות אני חושב.

אגב אני כן רוצה להמשיך לעשות הרמות אולימפיות לפחות פעם בשבוע, רק בשביל לשמור על טכניקה ועל התנועות.
לא הגעתי עדיין למסקנה איך ומתי לשלב אותם (חשבתי על יום קבוע בשבוע שאני הולך על סינגלים כבדים יחסית , בלי נפח כמעט)

אני יודע שבספר הוא אומר שאפשר לשלב לפני האימון עצמו אם אני זוכר נכון, אבל אני לא רוצה לפגוע בתרגיל המורכב עצמו חשוב לי כן להתחזק כמה שאפשר במיוחד בסקוואט ודדליפט

נשמע לי כמו חימום טוב ביום של הדדליפט, רק שזה יהיה אימון ארוך. כמה פעמים בשבוע אתה הולך להתאמן?

• פותח/ת השרשור
נשמע לי כמו חימום טוב ביום של הדדליפט, רק שזה יהיה אימון ארוך. כמה פעמים בשבוע אתה הולך להתאמן?

לפי התוכנית זה 4, חשבתי על להחליף את הפרס בפוש פרס ואולי שם להכניס את האולימפיות.

או ללכת 4 פעמים להתאמן ולעשות עוד יום של אולימפיות.

האמת שהקטע עם להכניס את זה בדדליפט נשמע רעיון טוב, אולי אני אנסה את זה

(נ.ב אני בחיים לא מתאמן יותר מ5 ימים בשבוע)

אני יודע שבספר הוא אומר שאפשר לשלב לפני האימון עצמו אם אני זוכר נכון, אבל אני לא רוצה לפגוע בתרגיל המורכב עצמו חשוב לי כן להתחזק כמה שאפשר במיוחד בסקוואט ודדליפט

ספר!? איזה ספר?

גם 5 נשמע לי קצת מוגזם בתוכנית הזאת, אבל אני מנחש שאם אתה רגיל לתדירות גבוהה זה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
ספר!? איזה ספר?

http://store.jimwendler.com/ProductDetails.asp?ProductCode=531PLebook
לדעתי זה זה, שאני קראתי זה היה אינטרנטי בקופץ PDF אז אני לא יודע איך זה אמור להיראות , זה היה לפני איזה שנה וחצי אין לי מושג איפה למצוא את מה שקראתי היום.

גם 5 נשמע לי קצת מוגזם בתוכנית הזאת, אבל אני מנחש שאם אתה רגיל לתדירות גבוהה זה יסתדר.
אני לא יודע אם זה מוגזם, שכחתי לציין שאני לא עושה בכלל תרגילי עזר (שרשומים בתוכנית) אלא דברים שאני מוסיף לעצמי וגם, לא יותר מידי כי אני לא רוצה לפגוע בהתקדמות של התרגילים המורכבים, אני לא עושה מטקונים (אני אחתור פעם פעמיים בשבוע וגם, לא משהו עצים מידיי)
אני מעדיף להתאמן פחות (ימים) ולנוח יותר, אני אנסה יום של אולימפיות + דדליפט ובמקום פרס פוש פרס, נראה לאן זה ייקח אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית