הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לפני

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך

Leon

משתמש קבוע
1,063
470
נק' מוניטין:
1,096
1,063
470
האם עשיתם בדיקות דם לפני סייקל או חייב לעשות? מה אם עולה חשד בבדיקות אחרי סייקל שעשית משהו- אין ביטוח?
הסוכר אצלי נמוך אמור להשפיע על המינון?
יש המלצות או אתרים\לינקים לכל הקטע של הJUICING כי אני טבעי והמעבר לשטח שאני לא מכיר מצד אחד מפחיד אבל גם מסקרן. אני יודע איך מזריקים הירואין(אל תשאלו)- לפי מה שהבנתי אסור להזריק לווריד וזה יכול להרוג אותך- התסכלתי בכמה אתרים ויש בן אדם שיעשה לי את זה אבל עדיין אני מרגיש מאוד חלש- אין ידע בנושא ומרגיש בערך כמו בבקום לפני זריקות שאתה שעושים לך ואתה לא בטוח מה הכנסת. לגבי הסטאק זה טסט. פרופיאנט ודיבול כולל פסט. מחיר של זה כולל חלבון וקריאטין יוצא בערך < אין לציין מחירים של חומרים אסורים בפורום, קרא את החוקים!>. תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא מציינים מחירים גבר...
סייקל ראשון מומלץ ללכת טסט אנטט בלבד. הפרופ ידרוש הזרקה של יום כן יום לא.... למתחילים זה לא פשוט.
בדיקות דם מומלץ לעשות... אני עושה אחרי סייקל ואחרי שלושה שבועות בכדי להבין מה חסר או צריך לפיסיטי . התאוששות זה לא דבר סטנדרטי מחומר לחומר.
מזריקים לשריר בלבד ! הזרקה לווריד מסוכנת ביותר.
בעניין הסוכר - לא מכיר השפעה אבל תיתכן אני מניח. יש פה עוד מומחים בפורום שיתנו את הדעת.
יש הרבה סייקליסטים שמשלבים אינסולין... בגלל זה אני נוטה לחשוב שהשפעה זניחה. אבל פה תדרש תשובה ממומחה גדול ממני.
בפורום קיים המון מיידע ונשמע מהשאלות שלך שלא קראת כלום. תעבור על הנעוצים זה יענה לך על הכל.

לפני הכל תעבור על הנעוצים נראה שאתה לא ממש מבין בנושא ,
סייקל ראשון כפי שכבר נאמר כאן הוא טסט בלבד זה המלצה אישית שלי כדי שהגוף לא יחטוף שוק ,
בדיקות דם תעשה לפני הסייקל ואחרי הסייקל שיכללו גם בדיקות הורמנליות לבדוק שהכל תקין ,
טוטאל טסט , פרי טסט , fsh , פרולקטין ,
ושוב תקרא את הנעוצים לפני הכל והכי הכי חשוב פיסיטי כמו שצריך .

• פותח/ת השרשור
תודה אני יעבור על הנעוצים. פשוט לא מבין גדול בכימיה מה ההבדל בין סוגי הטסט,איך רמת סוכר משפיעה על ספיגה של החומר וכו.

תודה אני יעבור על הנעוצים. פשוט לא מבין גדול בכימיה מה ההבדל בין סוגי הטסט,איך רמת סוכר משפיעה על ספיגה של החומר וכו.
שוב... הכל בנעוצים (חומרים, סייקלים, pct, סוגי אסטר...).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית