הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך ההתקדמות שלי?

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום אני בן 22 מתאמן חמישה חודשים המשקלים שלי הם
סקוואט 70 קילו כולל מוט
דחיקת חזה 65 קילו
כתפיים הרמת מוט אם משקל 35 קילו
ידיים מוט w 7.5 קילו כול צד
עליתי בשש קילו עד עכשיו
תוכנית ab

תעלה תמונה ככה זה הכי יעזור לך.
אפשר יהיה להגיד אם עלית בשומן שריר ואיזה א''ש אתה.
תעלה לפני שהתחלת ותמונה מעכשיו

ההתקדמות לא טובה, סקוואט של 70 ק"ג לבן 22 שמתאמן 5 חודשים זה לא גבוה.
ממליץ לך להתחיל SS.

ההתקדמות לא טובה, סקוואט של 70 ק"ג לבן 22 שמתאמן 5 חודשים זה לא גבוה.
ממליץ לך להתחיל SS.
לפי איזה פרמטר אתה אומר שההתקדמות שלו לא טובה?? אתה לא יודע מאילו משקלים הוא התחיל.
ומה הקשר הגיל? אני מכיר בני 16 שמרימים יותר ממני ובני 40 שמרימים פחות ולהפך.
אתה יודע מה הגובה שלו? מה המשקל?

לפותח הפוסט: תן עוד פרטים עליך - משקל, גובה, מאילו משקלים התחלת.

לפי איזה פרמטר אתה אומר שההתקדמות שלו לא טובה?? אתה לא יודע מאילו משקלים הוא התחיל.

גם אם הוא שוקל 55 קילו,ההתקדמות לא טובה.65 קילו בנץ ו70 קילו סקוואט לא מראה לך על תוכנית לא נכונה?,אם ב 5 חודשים האלו הוא היה מתאמן כוח בצורה מסודרת התוצאות היו אחרות,

גם אם הוא התחיל מ0 בהכל , 70 סקוואט ב5 חודשים זה לא וואו מבחינת התקדמות , אני מניח שהוא מתאמן מתחיל , אז הוא יכול להתקדם הרבה יותר מ14קילו בחודש בסקוואט

גם אם הוא שוקל 55 קילו,ההתקדמות לא טובה.65 קילו בנץ ו70 קילו סקוואט לא מראה לך על תוכנית לא נכונה?,אם ב 5 חודשים האלו הוא היה מתאמן כוח בצורה מסודרת התוצאות היו אחרות,
לא, לא מראה לי על תוכנית לא נכונה. שים לב שהוא עבד עם תוכנית AB ולא תוכנית כח כמו SS שעולים מאימון לאימון.

גם אם הוא התחיל מ0 בהכל , 70 סקוואט ב5 חודשים זה לא וואו מבחינת התקדמות , אני מניח שהוא מתאמן מתחיל , אז הוא יכול להתקדם הרבה יותר מ14קילו בחודש בסקוואט
אין שום ספק שזה לא "וואוו" אבל זו גם לא התקדמות לא טובה. שוב, אם תראה הרבה פוסטים של אנשים פה שעובדים לפי AB תראו שהמשקלים שלהם הם לא "וואו" כי זה לא חלק מהתוכנית להקפיץ משקלים במהירות.

אני לא חושב שאפשר להגיד למישהו שההתקדמות שלו לא טובה בלי לקבל לפחות את הנתונים הכי בסיסיים שלו.
מאחר ויש המון הבדל אם זה מתאמן בגובה 1.40 ששוקל 40 ק"ג ובין מתאמן 1.80 ששוקל 80 ק"ג (הקצנתי בכוונה) אני מאמין שפרטים כאלו צריכים להיות דרישה של כל אחד מהמגיבים לפני (!) שהם נותנים דעה.

לא, לא מראה לי על תוכנית לא נכונה. שים לב שהוא עבד עם תוכנית AB ולא תוכנית כח כמו SS שעולים מאימון לאימון.
אז בעצם מה שאתה אומר זה שהתוכנית לא מספיק טובה, ולכן ההתקדמות אטית, ושזה בסדר?

זכר בן 22 בלי פתולוגיות מיוחדות שמתאמן 5 חודשים צריך להחזיק בסקוואט הרבה יותר גבוה מ-70 ק"ג. זו פלוס מינוס רמה של מישהו שלא מתאמן. לצורך השוואה, עשיתי 80X5 באימון הראשון שלי.

זכר בן 22 בלי פתולוגיות מיוחדות שמתאמן 5 חודשים צריך להחזיק בסקוואט הרבה יותר גבוה מ-70 ק"ג. זו פלוס מינוס רמה של מישהו שלא מתאמן. לצורך השוואה, עשיתי 80X5 באימון הראשון שלי.
לא סותר את מה שאתה כותב לגבי התקדמות טובה או לא, קטונתי.
אבל מה שכתבת לגבי משקל התחלתי לא רלוונטי, אם מתאמן אחד מתחיל עם משקל X והשני עם X+30 KG פשוט אחד
הראשון חזק יותר מהשני באופן טבעי.

אני אומר שאי אפשר לשפוט לפי הכלל את הפרט.
אפילו אני סותר את הדוגמא שלך - בן 27 מתאמן חודשיים+ עם סקוואט 87.5 כרגע. וואללה לא קל לי. אז אתה מניח שההתקדמות שלי לא טובה על סמך מה שאתה או עוד 10000 אנשים עברו. שוב, זה לא רלוונטי עבורי ועבור עוד הרבה אנשים.
השאלה החשובה היא מאילו משקלים הבחור התחיל ומה רמת הקושי שלו עכשיו. אם הוא התחיל מ40 קג והתקדם ל70 עם קושי זה שונה מאשר אם התחיל מ60 ופשוט לא טרח לעלות במשקלי עבודה.

מסכים, יש גם נטייה לאנשים לבזבז זמן ולא להשקיע 100% מעצמם.

אפילו אני סותר את הדוגמא שלך - בן 27 מתאמן חודשיים+ עם סקוואט 87.5 כרגע. וואללה לא קל לי. אז אתה מניח שההתקדמות שלי לא טובה על סמך מה שאתה או עוד 10000 אנשים עברו. שוב, זה לא רלוונטי עבורי ועבור עוד הרבה אנשים.
השאלה החשובה היא מאילו משקלים הבחור התחיל ומה רמת הקושי שלו עכשיו. אם הוא התחיל מ40 קג והתקדם ל70 עם קושי זה שונה מאשר אם התחיל מ60 ופשוט לא טרח לעלות במשקלי עבודה.
אוקיי,אז לפי ההודעה של פותח הפוסט,איך הסקת שההתקדמות שלו היא "אחלה?",לא הוזכר איך התחיל,מה היו המשקלים וכו.

אוקיי,אז לפי ההודעה של פותח הפוסט,איך הסקת שההתקדמות שלו היא "אחלה?",לא הוזכר איך התחיל,מה היו המשקלים וכו.
לא זכור לי שאמרתי שההתקדמות שלו היא "אחלה". למען האמת לא זכור לי שבכלל הערתי או חוויתי דעה על ההתקדמות שלו. רק אמרתי שאין פה מספיק פרטים לקבוע.

כן,
לא זכור לי שאמרתי שההתקדמות שלו היא "אחלה". למען האמת לא זכור לי שבכלל הערתי או חוויתי דעה על ההתקדמות שלו. רק אמרתי שאין פה מספיק פרטים לקבוע.
האמת שהתבלבלתי בינך למגיב אחר,מתנצל.
בכל מקרה,אולי יחסית לתוכנית מסוימת הוט התקדם יפה,אבל הוא ממש לא ניצל את הפוטנציאל שלו בתור מתאמן מתחיל.לא צריך לדעת מהם המשקלים ההתחלתיים כדי לראות שהסקוואט נעזב הרחק מאחור

אז מה שאתה אומר זה שגם אתה לא מתקדם טוב, ולכן ההתקדמות שלו כן בסדר?
ואגב, אתה 20 ק"ג מעליו בסקוואט, ומתאמן חודשיים והוא 5. וגם אתה לא התקדמת מהר. וגם הוא צעיר ממך ב-5 שנים. לא קיבלת מספיק נתונים על מנת להבין שההתקדמות שלו עד כה היא לא טובה, ואולי בכלל לא התקדמות? (שוב - מזכיר, זה משקל שהרבה אנשים מרימים בלי להתאמן. זה משקל נמוך).

ולא, הוא לא התחיל ממוט ריק, ואם כן אז זו טעות. זכר בן 22 בלי בעיות מיוחדות הוא תמיד יותר חזק מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית