עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי איזה פרמטר אתה אומר שההתקדמות שלו לא טובה?? אתה לא יודע מאילו משקלים הוא התחיל.ההתקדמות לא טובה, סקוואט של 70 ק"ג לבן 22 שמתאמן 5 חודשים זה לא גבוה.
ממליץ לך להתחיל SS.
לפי איזה פרמטר אתה אומר שההתקדמות שלו לא טובה?? אתה לא יודע מאילו משקלים הוא התחיל.
ומה הקשר הגיל? אני מכיר בני 16 שמרימים יותר ממני ובני 40 שמרימים פחות ולהפך.
אתה יודע מה הגובה שלו? מה המשקל?
לפותח הפוסט: תן עוד פרטים עליך - משקל, גובה, מאילו משקלים התחלת.
לפי איזה פרמטר אתה אומר שההתקדמות שלו לא טובה?? אתה לא יודע מאילו משקלים הוא התחיל.
ומה הקשר הגיל? אני מכיר בני 16 שמרימים יותר ממני ובני 40 שמרימים פחות ולהפך.
אתה יודע מה הגובה שלו? מה המשקל?
לפותח הפוסט: תן עוד פרטים עליך - משקל, גובה, מאילו משקלים התחלת.
לא, לא מראה לי על תוכנית לא נכונה. שים לב שהוא עבד עם תוכנית AB ולא תוכנית כח כמו SS שעולים מאימון לאימון.גם אם הוא שוקל 55 קילו,ההתקדמות לא טובה.65 קילו בנץ ו70 קילו סקוואט לא מראה לך על תוכנית לא נכונה?,אם ב 5 חודשים האלו הוא היה מתאמן כוח בצורה מסודרת התוצאות היו אחרות,
אין שום ספק שזה לא "וואוו" אבל זו גם לא התקדמות לא טובה. שוב, אם תראה הרבה פוסטים של אנשים פה שעובדים לפי AB תראו שהמשקלים שלהם הם לא "וואו" כי זה לא חלק מהתוכנית להקפיץ משקלים במהירות.גם אם הוא התחיל מ0 בהכל , 70 סקוואט ב5 חודשים זה לא וואו מבחינת התקדמות , אני מניח שהוא מתאמן מתחיל , אז הוא יכול להתקדם הרבה יותר מ14קילו בחודש בסקוואט
אז בעצם מה שאתה אומר זה שהתוכנית לא מספיק טובה, ולכן ההתקדמות אטית, ושזה בסדר?לא, לא מראה לי על תוכנית לא נכונה. שים לב שהוא עבד עם תוכנית AB ולא תוכנית כח כמו SS שעולים מאימון לאימון.
לא סותר את מה שאתה כותב לגבי התקדמות טובה או לא, קטונתי.אז בעצם מה שאתה אומר זה שהתוכנית לא מספיק טובה, ולכן ההתקדמות אטית, ושזה בסדר?
זכר בן 22 בלי פתולוגיות מיוחדות שמתאמן 5 חודשים צריך להחזיק בסקוואט הרבה יותר גבוה מ-70 ק"ג. זו פלוס מינוס רמה של מישהו שלא מתאמן. לצורך השוואה, עשיתי 80X5 באימון הראשון שלי.
אני אומר שאי אפשר לשפוט לפי הכלל את הפרט.אז בעצם מה שאתה אומר זה שהתוכנית לא מספיק טובה, ולכן ההתקדמות אטית, ושזה בסדר?
זכר בן 22 בלי פתולוגיות מיוחדות שמתאמן 5 חודשים צריך להחזיק בסקוואט הרבה יותר גבוה מ-70 ק"ג. זו פלוס מינוס רמה של מישהו שלא מתאמן. לצורך השוואה, עשיתי 80X5 באימון הראשון שלי.
מסכים, יש גם נטייה לאנשים לבזבז זמן ולא להשקיע 100% מעצמם.אז בעצם מה שאתה אומר זה שהתוכנית לא מספיק טובה, ולכן ההתקדמות אטית, ושזה בסדר?
אוקיי,אז לפי ההודעה של פותח הפוסט,איך הסקת שההתקדמות שלו היא "אחלה?",לא הוזכר איך התחיל,מה היו המשקלים וכו.אני אומר שאי אפשר לשפוט לפי הכלל את הפרט.
אפילו אני סותר את הדוגמא שלך - בן 27 מתאמן חודשיים+ עם סקוואט 87.5 כרגע. וואללה לא קל לי. אז אתה מניח שההתקדמות שלי לא טובה על סמך מה שאתה או עוד 10000 אנשים עברו. שוב, זה לא רלוונטי עבורי ועבור עוד הרבה אנשים.
השאלה החשובה היא מאילו משקלים הבחור התחיל ומה רמת הקושי שלו עכשיו. אם הוא התחיל מ40 קג והתקדם ל70 עם קושי זה שונה מאשר אם התחיל מ60 ופשוט לא טרח לעלות במשקלי עבודה.
לא זכור לי שאמרתי שההתקדמות שלו היא "אחלה". למען האמת לא זכור לי שבכלל הערתי או חוויתי דעה על ההתקדמות שלו. רק אמרתי שאין פה מספיק פרטים לקבוע.אוקיי,אז לפי ההודעה של פותח הפוסט,איך הסקת שההתקדמות שלו היא "אחלה?",לא הוזכר איך התחיל,מה היו המשקלים וכו.
האמת שהתבלבלתי בינך למגיב אחר,מתנצל.לא זכור לי שאמרתי שההתקדמות שלו היא "אחלה". למען האמת לא זכור לי שבכלל הערתי או חוויתי דעה על ההתקדמות שלו. רק אמרתי שאין פה מספיק פרטים לקבוע.
אז מה שאתה אומר זה שגם אתה לא מתקדם טוב, ולכן ההתקדמות שלו כן בסדר?אני אומר שאי אפשר לשפוט לפי הכלל את הפרט.
אפילו אני סותר את הדוגמא שלך - בן 27 מתאמן חודשיים+ עם סקוואט 87.5 כרגע. וואללה לא קל לי. אז אתה מניח שההתקדמות שלי לא טובה על סמך מה שאתה או עוד 10000 אנשים עברו. שוב, זה לא רלוונטי עבורי ועבור עוד הרבה אנשים.
השאלה החשובה היא מאילו משקלים הבחור התחיל ומה רמת הקושי שלו עכשיו. אם הוא התחיל מ40 קג והתקדם ל70 עם קושי זה שונה מאשר אם התחיל מ60 ופשוט לא טרח לעלות במשקלי עבודה.