ייעוץ התחלת שימוש ב קלנבוטרול - Clenbuterol

מצב
השרשור נעול

כפיר90

משתמש מתחיל
30
4
נק' מוניטין:
3
30
4
היי רציתי לדעת אם אתם ממליצים על שימוש ב קלנבוטרול.
אני מתאמן כבר משהו כמו 3 חודשים ושוקל 105 ק"ג,אחוז שומן אני לא זוכר כרגע.
אני רוצה להוריד את השומן שלי בקצב הרבה יותר מהיר.
אם אפשר גם פירוט בקצרה על הטוב/הרע שהכדור עושה.

תודה רבה 😃

מה אחוז השומן שלך ?
בעיקרון עם אתה מעל 18% זה לא ממש יעיל , הקלנבוטרול בעצם מגביר את חילוף החומרים. מומלץ לקחת אותו עד שבועיים כי לאחר מכן הוא לא יעיל ,עם אתה רוצה להמשיך מעבר לשבועים אתה צריך לקחת אותו יחד עם קטוטיפן ..
הרע- יש הרבה תופעות לוואי לא נעימות.
הטוב-ירידה מהירה (בשבועיים הראשונים) באחוז השומן תוך כדאי שמירה על מסת שריר
אבל הייתי ממליץ לך לא להתקרב לזה כי אתה כולה 3 חודשיים תבנה לך תפריט ותעשה הרבה אירובי בהצלחה !

יש לך את כל המידע שנחוץ עליו בנעוצים ובנושא הקלן הגדול

התופעות לוואי משתנות מבן אדם לבן אדם כדאי שתסתכל בנושא הקלן הגדול תרפרף בעמודים תראה את נתגובות

עלי אישית קיבלתי ממנו בוסט רציני בשבועיים הראשונים אחרי זה חצי קלאץ כזה תופעות לוואי מינימליות רעידות בידיים בעיקר

ד"א זה לא מתאים לכל אחד עם יש לך בעיות לב תורשתיות או איוושה (רעש בלב) זה מאוד מסוכן.!

אני לא מבין למה אומרי
מה אחוז השומן שלך ?
בעיקרון עם אתה מעל 18% זה לא ממש יעיל , הקלנבוטרול בעצם מגביר את חילוף החומרים. מומלץ לקחת אותו עד שבועיים כי לאחר מכן הוא לא יעיל ,עם אתה רוצה להמשיך מעבר לשבועים אתה צריך לקחת אותו יחד עם קטוטיפן ..
הרע- יש הרבה תופעות לוואי לא נעימות.
הטוב-ירידה מהירה (בשבועיים הראשונים) באחוז השומן תוך כדאי שמירה על מסת שריר
אבל הייתי ממליץ לך לא להתקרב לזה כי אתה כולה 3 חודשיים תבנה לך תפריט ותעשה הרבה אירובי בהצלחה !
קלן יעיל בכל אחוזי השומן בין עם זה 10 אחוז ל30. אתה סתם חוזר על מה שאחרים אומרים בלי ידע בסיסי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובות הבונות.דבר שני אני יודע שאני לא מתאמן הרבה זמן אבל אני באמת רוצה בוסט רציני שאני אמשיך עם זה כי אני מתחיל לאכול נכון ויורד טוב במשקל אבל אחרי זה חוזר לאכול דברים לא נחוצים.אז זה בסדר לקחת אותו לכל אחוז שומן שיש?
והאם באמת אתם ממליצים בכללי לקחת אותו(ואין לי מחלות לב או משהו דומה).

זה לא משנה את העובדה שקלן יעזור לו לרדת גם באחוז השומן הזה,
רק שפותח האשכול צריך להפנים שתזונה יותר חשובה מהכל-בתחילת האימונים שלי לקחתי קלן ואכלתי כרגיל ולא ירדתי גרם.
מאז שעברתי לתפריט חיטוב ירדתי 11 קילו (ומאחוז שומן של למעלה מ20% ל13% כרגע),כרגע אני שוב על קלן.

פותח האשכול-גרעון קלורי זה המפתח,קלן רק יוסיף אבל לא יעשה את העבודה לבד.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה רבה על התשובות אתם עוזרים לי מאוד,וכן אני יאכל כמו שצריך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית