סקנדל תמונות העירום של הסלבים

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
אז מי שלא יודע נפרצו מאגרי תמונות בענן של icloud והופצו מלא תמונות של המון סלבריטאים מהוליווד.
מה דעתכם על התמונות של בר רפאלי? זה נראה אמיתי?

לא ראיתי את התמונות של בר אבל ממה שראיתי ג'ניפר לורנס אוהבת להצטלם בעירום כול הזמן

חבר טוב שלח לי הבוקר הודעה שכתוב בה- "ראיתי את אלוהים. הדבר הכי מופלא שראיתי בחיי". ובתחתיה לינק. לא הבנתי על מה מדובר אז הקשתי על הלינק, קפצה לי תמונת עירום של קייט אפטון. מה אומר ומה אגיד? יש לה את זה.

מי שישלח לי בפרטי יקבל מוניטין. גוגל מסתיר ממני את נפלאות היקום :(

אני מניח שלעולם לא נדע בוודאות אם זו בר רפאלי.
זאתי ממשחקי הרעב נראת מעולה,קייט אפטון איכזבה.ויש עוד מלא שחקניות לא ממש רלוונטיות כמו זאתי מספיידרמן שנראות טוב.
אני לא אביא לינק אבל חיפוש קצר באתר reddit יעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
פשוט כנסו לאתר כמו קיק אס טורנטס ותחפשו celebrity אתם תראו הורדות מהשעות האחרונות. שוקל איזה 450 מגה.

• פותח/ת השרשור
וואלה האמת לא תיארתי שהיא כל כך מינית. היא נראית די יבשה בסך הכל בנושא הזה (סובייקטיבי לחלוטין כן?)

תמונה של יד מכוסה דם עם הכיתוב : אחרי שראיתי את ג׳ניפר לופז 🤣🤣. צחקתי מזה איזה שתי דקות ברצף.
לא הבנתי מה האינטרס של מי שפרץ לכל החשבונות שלהן, חוץ מלשחרר ציצים לעולם... טוב אני יכול להבין אותו 🤡

תמוה לי שכל כך הרבה תמונות עירום הועלו לענן. מי משתמש בענן כדי לגבות תמונות עירום לעזעזאל?

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה לשים פה את התמונה גם ככה היא טוענת שזאת לא היא. זה אפשרי מבחינת ההנהלה?

קייט אפטון מחרידה, אין לה צורת גוף בשיט ותכלס אם זו לא הייתה היא והתמונות שלה היו מופיעות באתר פורנו לדוגמא אף אחד לא היה אפילו עוצר להסתכל.

אחלה תמונות בסה"כ, ראיתי הכל.

חברים אתם יכולים להירגע, בעוד כמה דקות אני מעלה את כל האלבום ונותן קישור להורדה.

מצאתי בסופו של דבר את מטרות המחקר שלי, כרגע מדפדף ואת האמת לא ממש מתרגש מהמציאה.

טוב עברתי על הכל פחות או יותר.
בעיקרון ממש מאוכזב 😆
קייט אפטון ממש לא משהו שהיא בלי איזה בגד ים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית