ייעוץ עשיית תרגיל ליד הקדמית בצורה הנכונה

• פותח/ת השרשור Enition
  • פורסם בתאריך

Enition

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום

היום באימון שלי (FBW-שבוע רביעי) התחלתי את הסט הראשון של יד קדמית.
אני מרים שתי משקוליות של 10 כל צד בישיבה עם שיפוע קל.
לאחר שסיימתי את הסט ניגש אלי המאמן במכון ואמר לי שאני עושה:
א. תנועה לא נכונה
ב.עקב הגעה לכשל אני מניע את הגוף לעזרה קלה לקראת סיום הסט(לא באופן כבד..בקטנה) כמו תנופה קלה...וזה לא טוב.

עכשיו...בקשר לתנועה, הוא אומר לי שעלי מההתחלה להחזיק את המשקולות כאשר החלק השחור של המשקולת צמוד לרגליים ולא כשהחלק של המוט(טיפה קשה לי להסביר כיצד זה נראה...מקווה שתבינו אותי...)כי אז אני מפעיל את פושטי שורש כף היד?(אני לא בטוח שקוראים לשריר הזה כך...) והתנועה לא נכונה כך...

ובקשר לעזרה של הגוף לקראת הסוף הוא אומר שזה גורם לפציעות(מניסיונו האישי) ועדיף להרים משקל קל יותר בצורה ממש איטית בכדי להגיע לכשל.
השאלה שלי אליכם היא האם הוא צודק?האם יש באמת שוני או צורה עדיפה ונכונה לעבוד על היד?

מצטער על חוסר הידע שבא לידי ביטוי בשאלות שלי וניסיון להסביר כיצד אני פעלתי....לכן אני פה הגעתי בכדי ללמוד מכם 😃

תודה רבה למי שיעזור 😁

מעולם לא הייתי אובססיבי על קוביות.

ואני לא מתחת ל70.. לא יודע מאיפה הבאת את זה בכלל.
אבל לא רחוק.. 71 😃

ואני אתחיל מסה במשקל של 70.
בקיצור תודה על התשובות, ואין צורך לשלוח אותי אל הפוסט שלי.. קראתי והבנתי את כל מה שכתבת.
פשוט לא מסכים עם הכל.
לא לכולם נוח להשמין מכל מיני סיבות, ולא כולם רוצים להיות גדולים (לפי ספר ה SS)

מעולם לא הייתי אובססיבי על קוביות.

ואני לא מתחת ל70.. לא יודע מאיפה הבאת את זה בכלל.
אבל לא רחוק.. 71 😃

ואני אתחיל מסה במשקל של 70.
בקיצור תודה על התשובות, ואין צורך לשלוח אותי אל הפוסט שלי.. קראתי והבנתי את כל מה שכתבת.
פשוט לא מסכים עם הכל.
לא לכולם נוח להשמין מכל מיני סיבות, ולא כולם רוצים להיות גדולים (לפי ספר ה SS)
אף אחד לא רוצה להשמין, זה פשוט חלק מהתהליך, ואו שאתה מוכן לזה או שלא. זה הכל.
ומי שלא רוצה להיות גדול, שלא יעשה מסה. לא הבנתי בשביל מה מסה בשביל מי שלא רוצה להיות גדול.

• פותח/ת השרשור
אם אנחנו יודעים את הפלוס הקלורי, אנחנו גם יודעים כמה תעלה. +500 יתן עלייה של חצי קילו בשבוע.
מי ששוקל פחות מ70 ק"ג על 1.74 זה מישהו שעונה על ההגדרה של underweight ע"פ הספר SS, וצריך להתחיל לעלות קילו בשבוע בהתחלה

וכן יש תמיד סיכוי שתעלה ל20%, אולי גם ליותר, אולי גם לפחות. אבל זו ממש לא הנקודה, והגיע הזמן להפסיק להיות אובססיבי על הקוביות, כי לא ככה גדלים, למקרה שלא הבנת. קרא שוב: https://www.lbs.co.il/threads/57971/
כמה אידיאלי לגדול בחצי שנה של מסה מבוקרת?
עם פלוס קלורי שמתחיל ב 200 ועולה בהדרגה (מהירה) ל 500 ונשאר על 500-600 לאורך כל התקופה?

ואם אני מתחיל מסה שכזאת על 12 אחוזי שומן, האם יש סיכוי במסה מבוקרת ואימוני כח (SS למשל)
להגיע ל 20 אחוזי שומן?

יצא לי לקרוא את הדיון שפתח מורן ולאט לאט הבנתי את הראש שלך(Beast and cheat)....אתה חשוב לך לגדול כמה שיותר ולהתחזק כמה שיותר...וזה בסדר גמור...הבעיה היא שלאנשים כמוני ולפי מה שהבנתי גם למורן יש רצון להשאר חטוב....אני לא רואה בהגדרה של יופי אדם שמן וגדול שמסוגל להרים משקל כבד כיפה....ושוב זה הכל קשור למטרות שכל אדם מציב לעצמו ועליו לשאוף להם....הבעיה מתחילה שלפי מה שאני רואה בתגובות שלך זה שאנשים צריכים להרגיש עם עצמם רע כשהם מעדיפים את ה"קוביות" על פני מראה של הר אדם שמטרתו להרים ככל האשפר....
אז אחרי הסבר זה אני בא להסביר בדיון שלי כמובן....שהמטרה שלי היא לגדול אך בגדר האפשרי כאשר אני מעוניין להשאיר את ה"קוביות"
והמראה החטוב בקיצור, גם אם זה בא על חשבון "להרים פחות" או להתחזק בצורה איטית יותר...כי אני באתי להראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמי ולא להכנס לתחרויות של מי מרים יותר....

מקווה שהבנת את הראש שלי....

אני לא כלכך מבין מה הבעיה במאסה נקייה אם שמירה על תפריט קבוע ועליות אטיות במשקל ... הרי בן אדם טבעי לא יהיה מסוגל לעלות 1 קילו שריר בשבוע וגם אם זה היום בראשון שהוא ניכנס לחדר כושר ... ההגדרה של ריפטו מי בחינתו היא משהו לנגב בו את הישבן .... אם אתה טס במשקל זה יהיה שומן וזה לא יהיה משהו אחר ... אז בשביל מה ? בשביל להוסיף עוד 20 קילו לסקוואט ?

יצא לי לקרוא את הדיון שפתח מורן ולאט לאט הבנתי את הראש שלך(Beast and cheat)....אתה חשוב לך לגדול כמה שיותר ולהתחזק כמה שיותר...וזה בסדר גמור...הבעיה היא שלאנשים כמוני ולפי מה שהבנתי גם למורן יש רצון להשאר חטוב....אני לא רואה בהגדרה של יופי אדם שמן וגדול שמסוגל להרים משקל כבד כיפה....ושוב זה הכל קשור למטרות שכל אדם מציב לעצמו ועליו לשאוף להם....הבעיה מתחילה שלפי מה שאני רואה בתגובות שלך זה שאנשים צריכים להרגיש עם עצמם רע כשהם מעדיפים את ה"קוביות" על פני מראה של הר אדם שמטרתו להרים ככל האשפר....
אז אחרי הסבר זה אני בא להסביר בדיון שלי כמובן....שהמטרה שלי היא לגדול אך בגדר האפשרי כאשר אני מעוניין להשאיר את ה"קוביות"
והמראה החטוב בקיצור, גם אם זה בא על חשבון "להרים פחות" או להתחזק בצורה איטית יותר...כי אני באתי להראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמי ולא להכנס לתחרויות של מי מרים יותר....

כדי להראות טוב בסופו של דבר אתה צריך מסת שריר
אתה יכול לעלות במסת שריר, כמה שיותר כנראה שתעלה גם בשומן אבל אחרכך תנקה את זה ותהיה חטוב כמו שאתה אוהב

מה שיש לי להגיד על זה, כתבתי בתגובה הספציפית הזו: https://www.lbs.co.il/threads/57971/#post-737319

בקיצור הכי הכי טוב לדעתי זה להתחיל מפלוס קלורי קטן..להעלות בהדרגה.
לראות איך הגוף מגיב...אולי דווקא דיאטה עתירת שומן ומעט פחמימה יעבוד גם טוב..
אני יודע עליי באופן אישי שאם אני עולה מעל 500 קלוריות בפלוס הקלורי אני משמין בצורה לא יפה.
צריכים לנסות כל דבר.
הכי טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית