הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי הדדליפט..

• פותח/ת השרשור Nircoo
  • פורסם בתאריך

Nircoo

משתמש מתחיל
139
25
נק' מוניטין:
46
139
25
אני רואה הרבה שעושים סט אחד של דדליפט כבד ומצד שני חלק שעושים 5X5
יש סיבה לכל דרך?

הזמנתי ADIPOWER לסקוואט וראיתי כמה דיונים האם כדאי או לא לבצע דדליפט איתם.. יש פה מישו שמושך איתם? (או כל נעל אחרת בסגנון?)

אשמח לפירוט פיזיקלי\אנטומי\שילוב למה עדיף למשוך עם עקב מוגבה ( לא שאני נגד, פשוט תוהה מדוע) .

זה מאפשר כפיפה קצת יותר גדולה בברך ויותר שימוש בארבע ראשי. יותר קל לנתק את המוט מהרצפה.

משכת לפני זה בלי? או רק ככה? אין לחץ יותר על הברכים?

משכתי גם בלי. לא הבדל גדול, אבל עדיין מעדיף עם.

אני מעדיף למשוך יחף, פחות מרחק שהמוט צריך לעבור וגם יותר שימוש בשרשרת האחורית (ההפך מאלכס). אצלי השרשרת האחורית יותר חזקה מהקוואדס ולכן אני מעדיף למשוך באופן שמגייס אותה הכי הרבה.

זה מאפשר כפיפה קצת יותר גדולה בברך ויותר שימוש בארבע ראשי. יותר קל לנתק את המוט מהרצפה.

משכתי גם בלי. לא הבדל גדול, אבל עדיין מעדיף עם.
אני מעדיף למשוך יחף, פחות מרחק שהמוט צריך לעבור וגם יותר שימוש בשרשרת האחורית (ההפך מאלכס). אצלי השרשרת האחורית יותר חזקה מהקוואדס ולכן אני מעדיף למשוך באופן שמגייס אותה הכי הרבה.

ממש לא רוצה להתחיל פה עוד התנגחויות אבל ההגבהה בעקב, שיוצרת יותר שימוש בארבע ראשי, באה על חשבון השימוש בשרשרת האחורית?

ממש לא רוצה להתחיל פה עוד התנגחויות אבל ההגבהה בעקב, שיוצרת יותר שימוש בארבע ראשי, באה על חשבון השימוש בשרשרת האחורית?

זה מוריד קצת מתח מההאמסטרינג בגלל שינוי קטן בזווית, אבל לא חושב שזה משהו משמעותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית