הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה בחיטוב

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
נק' מוניטין:
26
346
17
אני משתמש בנתיים רק באבקת חלבון וקראטין
אני על דל פחמימה ועושה ארובי והולך לקנות קפאין עכשיו יש איזה שורף שומן בעדיפות לחוקי. שיעזור
אין לי בעיה עם לא חוקיים גם
תודה מראש

תשאל בקשר ללא חוקיים בפורום תרופות וסטרואידים.

ובקשר לקריאטין - אפשר לשאול למה אתה צורך אותו בחיטוב ?

כרגע אמרת שאתה בן 14...בשביל מה בדיוק אתה צריך שורף שומן לא חוקי?? אתה מודע להשלכות של זה? לא נראלי, למה בכלל אתה מתסף קריאטין..?

• פותח/ת השרשור
כרגע אמרת שאתה בן 14...בשביל מה בדיוק אתה צריך שורף שומן לא חוקי?? אתה מודע להשלכות של זה? לא נראלי, למה בכלל אתה מתסף קריאטין..?
כי זה שהוא סופח מים לא מפריע לי ממש והוא עוזר לי בכוח ושאני אומר לא חוקי אני מדבר על יהומובין. מהנושא הזה ירדתי כבר

למה החלטת שאץה צריך עזרה בכוח?

ושוב..למה החלטת שאתה צריך שורף שומן?

למה אתה ממהר להתחיל מסה?
כדי לסיים אותה מהר ולהתחיל חיטוב?

מה ייקרה אם תסיים את החיטוב עוד חודש? שלושה חודשים? שנה...

אין לך שום סיבה למהר

• פותח/ת השרשור
למה אתה ממהר להתחיל מסה?
כדי לסיים אותה מהר ולהתחיל חיטוב?

מה ייקרה אם תסיים את החיטוב עוד חודש? שלושה חודשים? שנה...

אין לך שום סיבה למהר
אני על 86 קילו וגובה מטר שמונים אני רוצה לסיים את החיטוב הזה ולעלות לאט לאזור ה90-95
אני רוצה פשוט שיהיה לי כמה שיותר זמן לעלןת את המסה הזו עד הקיץ

אין לך מה להכנס לשורפי שומן
השתמשתי גם בקלן וגם ביהומבין אבל שחיטבתי כמו נאצי עם תפריט דל פחמימה ולא חרגתי ממנו בכלל ראיתי את התוצאות הכי יפות והגעתי לאחוז נמוכים יחסית

תתחיל את החיטוב עם גרעון של 500 אין לך מה למהר החיפזון מן השטן תאמין לי למדתי את זה על בשרי תוך חודשיים גג אתה כבר במסה שוב

• פותח/ת השרשור
אין לך מה להכנס לשורפי שומן
השתמשתי גם בקלן וגם ביהומבין אבל שחיטבתי כמו נאצי עם תפריט דל פחמימה ולא חרגתי ממנו בכלל ראיתי את התוצאות הכי יפות והגעתי לאחוז נמוכים יחסית

תתחיל את החיטוב עם גרעון של 500 אין לך מה למהר החיפזון מן השטן תאמין לי למדתי את זה על בשרי תוך חודשיים גג אתה כבר במסה שוב
סבבה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית