הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים עצמיים ורואקוטן - לא החברים הכי טובים?

• פותח/ת השרשור LRM
  • פורסם בתאריך

LRM

משתמש מתחיל
42
2
נק' מוניטין:
11
42
2
חברים אני כרגע בתכנית SS. אני רגיל לעבוד בכל אימון בעצימות גבוהה. ביום רביעי היה לי אימון בעצימות די גבוהה בו ביצעתי סקוואט ודדליפט, קשה אמנם אבל לא משהו שלא הייתי יכול לעמוד בו, ואני חייב לציין שעד עכשיו יש כאבים בגב התחתון. וויתרתי על אימון אחד מראש כי כבר לאחר סט בינוני-כבד אחד הכאבים בגב היו עצומים. במיוחד אחרי שקראתי כמה אשכולות שנפתחו בפורום בנוגע לשימוש ברואקוטן בשילוב עם אימונים עצומים קשה לי של החשיב את ההופעה של הכאבים האלו בגב (בפעם הראשונה הגב, לא דומס..) שבוע וחצי לאחר תחילת השימוש ברואקוטן במינון של שלושה כדורים ביום.

הגיוני שהדבר משפיע עד כדי כך?

כמה מינון זה 3 כדורים? נשמע הרבה. אני בזמנו לקחתי רק אחד ביום והיה לי סקוואט נמוך של 70 ועדיין בחצי שנה הזאת לא הצלחתי להתקדם במשהו. פשוט תתאמן ותתקדם לפי איך שאתה יכול, הייתי מציע לעבור ללינארית/AB או משהו בסגנון (עדיף להישאר בריא ועוד חצי שנה להתחיל להתקדם מאשר להיפצע עכשיו)

• פותח/ת השרשור
כמה מינון זה 3 כדורים? נשמע הרבה. אני בזמנו לקחתי רק אחד ביום והיה לי סקוואט נמוך של 70 ועדיין בחצי שנה הזאת לא הצלחתי להתקדם במשהו. פשוט תתאמן ותתקדם לפי איך שאתה יכול, הייתי מציע לעבור ללינארית/AB או משהו בסגנון (עדיף להישאר בריא ועוד חצי שנה להתחיל להתקדם מאשר להיפצע עכשיו)

אתה רציני אחי? תקופה בשבעים סקוואט? איזה באסה..

אתה רציני אחי? תקופה בשבעים סקוואט? איזה באסה..

אני לא יודע מה המספרים שלך עכשיו אבל יכול להיות שכן תוכל להתקדם, פשוט יותר לאט. בכל מקרה הרואקוטן שווה את זה כי תוכל להתאמן בעתיד ולי מאז שלקחתי לא חזר בכלל האקנה

כאחד שכרגע גם נמצא בעצימות די גבוהה ומשתמש בראקוטן(30מ"ג) גם לי יש כאבים בגב התחתון אבל רק בסופי סטים של סקוואטים וזה לכמה שניות עד חצי דקה.ממליץ להתקדם בקצב איטי או לנסות ולשמר משקלים במקרה והראקוטן משפיע עלייך חזק,תנצל את הזמנים האלה לעבוד על טכניקה אם צריך.

בתור אחד עם נסיון מר, לא הצלחתי להתאמן עם התרופה כלל וגם חבר שלי לא הצליח.
התחלתי עם התרופה במינון נמוך כדי להמשיך להתאמן (20 מ"ג=כדור אחד) ותוך חודש הבנץ' שלי צנח מ 95 קילו ל70 קילו, היו לי כאבים בלתי נסבלים לאחר סקוואט ודדליפט ולאחר לחיצות היו לי כאבים במרפקים ופרקי כף היד, אחרי חודשיים החלטתי פשוט לקחת מינון גבוה ולסיים עם זה.

התחלתי להתאמן כחודש לפני הסיום של הטיפול, לא שמתי לב למשהוא חריג וגם בדיוק באמצע החודש הזה עשיתי בדיקת דם והרופאה שלי שאלה אותי אם עשיתי ספורט עצים יום לפני הבדיקה וכשאמרתי שכן היא רק העירה שזה פוגע בבדיקות ולא אמרה כלום על האיסור להתאמן עם רואקוטן ובכלל אף פעם לא ציינה כלום חוץ מלא להחשף לשמש
ואני כן יודע שאסור להתאמן כנראה סתם רופאה רשלנית.. יכול להיות שלא שמתי לב לתופעות בגלל שרק התחלתי להתאמן ולא יכלתי לשים לב לשינוים במשקלי עבודה וכו׳

• פותח/ת השרשור
התחלתי להתאמן כחודש לפני הסיום של הטיפול, לא שמתי לב למשהוא חריג וגם בדיוק באמצע החודש הזה עשיתי בדיקת דם והרופאה שלי שאלה אותי אם עשיתי ספורט עצים יום לפני הבדיקה וכשאמרתי שכן היא רק העירה שזה פוגע בבדיקות ולא אמרה כלום על האיסור להתאמן עם רואקוטן ובכלל אף פעם לא ציינה כלום חוץ מלא להחשף לשמש
ואני כן יודע שאסור להתאמן כנראה סתם רופאה רשלנית.. יכול להיות שלא שמתי לב לתופעות בגלל שרק התחלתי להתאמן ולא יכלתי לשים לב לשינוים במשקלי עבודה וכו׳

מי אמר לך שאסור להתאמן? זה לא נכון. כבר כמה שנים שרופאים לא תומכים בדעה הזו.

הדבר היחידי שהשגתי מאימונים עם ראקוטן היא פציעה בכתפיים, במרפקים, וצניחה של משקלי העבודה בכל התרגילים.
לא עליתי במסה ובתכל'ס אני חושב שהייתי מרוויח יותר אם הייתי מפסיק להתאמן בתקופה הזאת (בשיא הרצינות)
הקטע הוא גם שאתה בד"כ נשרף באימונים ואם זה קורה לאורך זמן קשה מאוד לצאת מזה (מבחינת תקיעה בהתקדמות ובהתאוששות)
גם אם אתה כבר מסיים את הטיפול. זה מה שאני הרגשתי בכל אופן.

מי אמר לך שאסור להתאמן? זה לא נכון. כבר כמה שנים שרופאים לא תומכים בדעה הזו.
הרבה מאוד רופאים טוענים שאסור, הרופאה שלי אמרה לי לנסות ואם אני רואה שכואב לי להפסיק, ניסיתי קצת ללכת נגד הגוף וזה לא הלך.
אני אמליץ לך את אותו הדבר תנסה, אם אתה מתקדם תמשיך אם לא אז תפסיק כי אתה רק תפגע בעצמך

חלק מתופעות הלוואי של הרואקוטן הן דלקות בגידים וכאבי שרירים ופרקים
כלומר התופעול הלוואי יכולות להפריע להתאוששות של השריר וזה גורם לחוסר התקדמות או דירדור במשקלי עבודה.
לך לרופא עור תסביר לו על סיגנון החיים שלך הוא יתאים לך תרופה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית