הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לנשות הפורום לגבי מראה מטרה

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
אני מנסה לשכנע את חברה שלי להתאמן.
היא מאוד מודעת לעצמה, למה שהיא אוכלת וזה..חשבתי שאוכל לתת לה קצת פוש ולדחוף אותה להתאמן. אורח חיים בריא יותר וכאלה.
עם חברים שלי זה היה פשוט יותר ורובם באמת אוהבים את זה.
איתה לעומת זאת..זה קצת קשה. היא כל הזמן שואלת אותי על נשיות ואומרת לי שנשים שמתאמנות לא נראות נשיות.
האידאל של הגוף הנשי המושלם שלה שונה..היא פשוט רוצה להיות רזה 0_ם
היא אומרת שגוף כזה זה מכוער ולא נשי
iron-buns-ashley-kaltwasser-glutes-workout-gaspari-graphic-1.jpg

בקיצר אני לא ממש מבין את הראש שלכן..אפשר קצת עזרה?:(
מאוד יכול להיות שהיא תאהב להתאמן אבל תחשוש להתמיד בזה כדי לא להראות..גברית?

תודה על העזרה!

אומנם אני לא אישה.. אבל לדעתי נשים פחות מזוכיסטיות מגברים. והסיבה היא שהן רגישות יותר לכאב פיזי או נפשי. כגבר אתה יכול למתוח את רף הכאב- לקבל פצעים,דלקות,דם- ולהמשיך. תרם ראיתי אישה עושה משהו הכלול בכאב ונהנת מזה ולא כאב מריצה או סקוואטים במספר חזרות גבוה. זה לא אותה כאב של שכבת יבלות שיורדות במכה או בלק אווט\דם מאף בגלל סקוואט כבד.

אומנם אני לא אישה.. אבל לדעתי נשים פחות מזוכיסטיות מגברים. והסיבה היא שהן רגישות יותר לכאב פיזי או נפשי.

אם הייתי אישה הייתי נכנס בך עכשיו. ראית פעם לידה? אם תשאל אותי, נשים הרבה יותר עמידות לכאב מגברים, פשוט רובן לא רואות סיבה לסבול בחד"כ.

@מרטין

אם הייתי אישה הייתי נכנס בך עכשיו. ראית פעם לידה? אם תשאל אותי, נשים הרבה יותר עמידות לכאב מגברים, פשוט רובן לא רואות סיבה לסבול בחד"כ.

@מרטין
אני בספק שיש נשים שאהבו את הכאב של הלידה או צירי הלידה. זה כאב שלא ניתן ממש לשלוט בו פרט למשככי כאבים. זה לא שיש להם ברירה. לספורטאים יש בחירה לדחוף יותר ולהסתכן בפציעה כדי להגיע לאיזה מטרה או לעשות חצי אימון ולוותר. מישהו מעולם פיתוח הגוף שעמד בפני פציעות כל הזמן והמשיך להתאמן- דוריאן ייטס. בעולם השיאים ומשקלי הגוף יש לך את פאדי דויל(PADDY DOYLE) שידוע בתור משוגע מעל ומעבר- מקבל דלקות,שברים,נקעים,מעבד הכרה וכו- ועדיין ממשיך לשבור שיאי עולם בכל תחום משקלי הגוף.
זה לא תמיד נכון אבל לרוב הגברים יכולים לסבול יותר כאב וסביר להניח בסוף גם לאהוב אותו כי זה מה שהופך להיות חלק מהם.

כי אתה הולך על הכיוון הלא נכון.

אין לי מושג אם הראית לה את התמונה ששמת, אבל לטעמי זאת טעות אם כן.

צריך להסביר לה בפשטות שאישה היא אינה גבר והן שונות מאיתנו משמעותית - לנו קל יותר לבנות שריר בגלל טסטוסטרון והורמונים,

לה זה לא יקרה גם כי היא אישה והיא לא בנויה כמונו - לנשים יותר קשה לבנות מסת שריר, ובנוסף אם היא הולכת לכיוון של חיטוב(ומהמילים שלך היא הולכת...) יהיה לה עוד יותר קשה לבנות מסת שריר בגלל המאזן הקלורי השלילי.

רוב ספורטאיות, דוגמניות פיטנס, בודיבילדריות, שחקניות וכד' לוקחות תוספים חיצוניים שנותנים להן מראה יותר גס ושרירי( או "גברי" כדברי כל הנשים) - אתה צריך להסביר לה את זה ולהדגיש את זה. היא לא תיראה ככה ואפילו לא רבע מזה גם אם היא תרצה. תשאל את הנשים כאן כמה קשה להן לבנות מסת שריר, רובן יגידו לך שזה בהחלט מאתגר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן אמרתי לה את זה
טעיתי עם התמונה אה?סעמק

ככה נשים חושבות שהן יכולות להיראות:

או כך

כשבעצם גם זה מאוד קשה בצורה טבעית:

קבצים מצורפים

• 1526112_274752352672281_1772199244_n.jpg
    1526112_274752352672281_1772199244_n.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 477
  • tumblr_n59y8qdn0u1rmde83o2_500.jpg
    tumblr_n59y8qdn0u1rmde83o2_500.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 520
  • 3a3bb2cb0688d62ad6119bd4494b1fe2.jpg
    3a3bb2cb0688d62ad6119bd4494b1fe2.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 428
אם היה לה זקן, גם היית מוקסם ממנה ככה ? חחחח
בטח יש לה ולא שמתי לב
אבל ברצינות,

הבחורה בתמונה המדוברת נראית מעולה עם חיטוב מעולה (גם הטייץ מוסיף לאווירה)

הסיבה היא שהן רגישות יותר לכאב פיזי או נפשי
בולשיט!
נשים בודאי שאינן רגישות יותר לכאב מגברים ובכלל לא הייתי נכנסת לדיון מבחין כזה. אני מכירה אין סוף גברים שכל פעם שנתפס להם איזה שריר קטן הם מושבתים שבועיים.
מי שמכור לכאב הזה לא יעצור לא משנה אם הוא גבר או אישה.

טעיתי עם התמונה אה?סעמק
אכן טעית אבל לא בגלל שזה לא מודל יפה (בעיני הוא כן) אלא בגלל שאתה משדר לה שאתה רוצה אותה אחרת.
נכון, רוב הנשים פשוט רוצות להיות רזות (דרך אגב זה קצת בגלל שרוב הגברים רוצים אותנו כך..)
הדרך הנכונה היתה להראות לה מחקרים על איך מסת שריר גבוהה יותר מסייעת לחילוף חומרים מהיר יותר
לעודד אותה לפתח מסת שריר כי זה בריא ומרזה.
אין טעם להראות לה תמונות של שרירי בטן, לא רק שזה מרתיע אותה, אין לה כמעט סיכוי להגיע למראה הזה! ואפילו לא נכנסתי לדיון על היבלות כי הוא לא רלוונטי לפני דדליפט של 80 ק"ג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי אותך מרטין...בקיצר אפנה אותה לפה וזהו נראה שאני תוקף את הנושא מהכיוונים הלא נכונים.

פשוט רובן לא רואות סיבה לסבול בחד"כ.
זאת סוגיה שעדיין לא פתרתי
חברות סביבי הולכות לחדר כושר, מבינות היטב את ההבדל בין אימון שלי לשלהן, מאוד מפרגנות לי על המראה
ו....
וזהו.
ממשיכות עם האימונים הסתמיים 3-4 פעמים בשבוע. 0 תוצאות.
התירוצים הם רבים - "את אוהבת את זה אני מתאמנת כי אני חייבת", "על הגוף שלי זה לא עובד", "השיעורים אצלנו בסטודיו ממש קשים את לא מכירה"...
תכלס אני קצת מבינה אותן. אצל נשים זה קודם כל תזונה והקטע הזה של התזונה הוא חסם שקשה להן לעבור,
למרות שאני תמיד מדגישה שהגעתי לתוצאות מדהימות גם עם תזונה נייטרלית אבל אפילו נייטרלי זאת השקעה...

חחחחחחחח איזה חמודות הן נשמעות... כ"כ תמימות וחסרות ידע.

רוצה לראות שמישי תשים (כל צד 40KG(10KG על המוט ושזה יהיה לה קל. ואני לא מדבר על המתקדמות כאן כי אני בטוח שחלקכן עושות יותר.

חחחחחחחח איזה חמודות הן נשמעות... כ"כ תמימות וחסרות ידע.
ויחד עם זאת מזמינה את הגברים כאן להכנס לשעור עיצוב/מתיחות פעם,
במו עיני ראיתי גברים שריריים נמלטים מהסטודיו 15 דק אחרי שהתחיל שיעור!
תופתע כמה זה יכול לאתגר (כשהמדריך מיומן)
מה שהן לא מבינות זה שזה מאתגר לחודשיים גג שלושה אחכ צריך להעלות את רמת הקושי וזה לא יקרה בסטודיו כי שם תמיד צריך לכוון נמוך!

• פותח/ת השרשור
ויחד עם זאת מזמינה את הגברים כאן להכנס לשעור עיצוב/מתיחות פעם,
במו עיני ראיתי גברים שריריים נמלטים מהסטודיו 15 דק אחרי שהתחיל שיעור!
תופתע כמה זה יכול לאתגר (כשהמדריך מיומן)
מה שהן לא מבינות זה שזה מאתגר לחודשיים גג שלושה אחכ צריך להעלות את רמת הקושי וזה לא יקרה בסטודיו כי שם תמיד צריך לכוון נמוך!
אני צריך 20 זוגות עיניים נעוצות לי על התחת ומקנאות בו?
פףףףףףף ;-)

אתה חושב שקניתי את הטייץ המנומר הזה בשביל עצמי?
#הגיוןשלנשים
;)

כאילו הן מסמנות ורומזות לך אבל מוציאות לך ת'קישקה, מרטין מה נשים רוצות ? חחחח

Back
למעלה תחתית