הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לנשות הפורום לגבי מראה מטרה

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
ואם כל העצות שנתנו לך לא יעבדו, לדעתי פשוט תתיידד או תצחק קצת עם בחורה\ות עם גוף יותר אתלטי בחדר כושר . קנאה יכולה לעשות מה שמיליון הסברים הגיוניים לא יעשו...

בהקשר הזה להכנס לשיעור עיצוב זה לא רעיון רע.

מה שכן יכול להיות שחברה שלך תתעצבן קצת אז תצטרך סבלנות לעבור את זה. אבל יש סיכוי גדול שזה יעבוד.

נערך לאחרונה:
נכון, רוב הנשים פשוט רוצות להיות רזות (דרך אגב זה קצת בגלל שאנחנו חושבות שרוב הגברים רוצים אותנו כך..)

תיקנתי לך.

הדרך הנכונה היתה להראות לה מחקרים על איך מסת שריר גבוהה יותר מסייעת לחילוף חומרים מהיר יותר
לעודד אותה לפתח מסת שריר כי זה בריא ומרזה.
אין טעם להראות לה תמונות של שרירי בטן, לא רק שזה מרתיע אותה, אין לה כמעט סיכוי להגיע למראה הזה! ואפילו לא נכנסתי לדיון על היבלות כי הוא לא רלוונטי לפני דדליפט של 80 ק"ג...

מתי פעם אחרונה הצלחת לשכנע מישהו/מישהי עם מחקר? אני רוצה לפגוש את היצור הקסום הזה.

מתי פעם אחרונה הצלחת לשכנע מישהו/מישהי עם מחקר? אני רוצה לפגוש את היצור הקסום הזה.

תאכלס זה הדבר הראשון שחשבתי כשקראתי את זה חחחחח

אם כבר השקעת והראית לה תמונה... למה לא להראות תמונה אותנטית ואמיתית של בחורה שמתאמנת, ולא רק של מישהי עם אחוז שומן של קוטג' שנמצאת אחרי חיטוב מטורף לפני תחרות? 😃

אם לא היה מעניין אותה שום דבר אתה צודק אבל, אם היא מחפשת לרזות ומקפידה על התזונה, זה יכול לעזור לה לשנות אסטרטגיה.
וחוץ מזה אולי היא אקדמאית כמוך?
שמעתי שהם קוראים מאמרים כל הזמן....😆

טעיתי עם התמונה אה?סעמק

התמונה ממש לא משקפת את המציאות! נשים שמתאמנות פעמיים שלום בשבוע לא נראות כך. יש לי חדר כושר מלא נשים מתאמנות בצורה רצינית (כמו שאנחנו אוהבים כאן) וממש רחוקות מזה! לצערי אין מספיק תמונות אותנטיות ברשת. הרוב של ספורטיות רציניות או דוגמניות פיטנס, שזה המקצוע שלהן... ולפי משאני מבינה מכולם כאן, הם גם לא לגמריי "טבעיות".

ובנימה האישית יותר, לדעתי זה מוגזם ולא נשי.. סורי, אבל זאת דעתי.

שמעתי שהם קוראים מאמרים כל הזמן....😆

ברור, אבל רק כדי להגיד שהמאמר שהם קראו עכשיו הוא בולשיט.

ובנימה יותר רצינית, זה מדהים כמה אקדמאים לא מיישמים את היכולות שלהם בתחומים שלא נוגעים לתחום בו הם מתעסקים.
אם כבר השקעת והראית לה תמונה... למה לא להראות תמונה אותנטית ואמיתית של בחורה שמתאמנת, ולא רק של מישהי עם אחוז שומן של קוטג' שנמצאת אחרי חיטוב מטורף לפני תחרות? 😃

נו, אז את מעלה את התמונה??

• פותח/ת השרשור
ואם כל העצות שנתנו לך לא יעבדו, לדעתי פשוט תתיידד או תצחק קצת עם בחורה\ות עם גוף יותר אתלטי בחדר כושר . קנאה יכולה לעשות מה שמיליון הסברים הגיוניים לא יעשו...

בהקשר הזה להכנס לשיעור עיצוב זה לא רעיון רע.

מה שכן יכול להיות שחברה שלך תתעצבן קצת אז תצטרך סבלנות לעבור את זה. אבל יש סיכוי גדול שזה יעבוד.
תודה על העצה אבל אני במכון שיש בו רק גברים..או נשים סופר מבוגרות..

זה נחשב אצלכן לסופר חטוב?! קצת מאוכזב..
הבעייה שאין לי תמונה של מישהי אותנטית. לא יודע איך זה נראה...לא בא לי סתם לשלוח לה פורנו רך, גם ככה אני הולך פה על חבל דק.

זה נחשב אצלכן לסופר חטוב?! קצת מאוכזב..
הבעייה שאין לי תמונה של מישהי אותנטית. לא יודע איך זה נראה...לא בא לי סתם לשלוח לה פורנו רך, גם ככה אני הולך פה על חבל דק.

זה מאוד חטוב לבחורה.

בכל מקרה, היא חברה שלך, היא אמורה לסמוך עליך, לא? תתן לה להתאמן כמו שהיא רגילה, ותכניס לאט לאט דברים כמו סקוואט ודדליפט. כשהיא תראה שזה מתקדם ושום דבר נורא לא קורה, היא תתחיל להתלהב.

לדעתי לבנות יש נטייה לרצות להיראות פשוט דקיקות עד כמה שאפשר.. וזה די באסה . אני אישית חושבת שאין דבר יותר סקסי מבחורה שרירית 😃 כי באמת שאפילו עם המון המון עבודה קשה לא מגיעים לשם בקלות, זה המון שנים של עבודה והרבה פעמים לא בדרך הטבעית (שימוש בחומרים) תראי לה את מישל לוין בפייסבוק זה בטוח יעשה לה חשק 😃

https://www.facebook.com/FitnessMichelle
923569_771956306149451_6343059113628499918_n.jpg

במיוחד עם הסיליקון הענקיים האלה והגזרה הקטנטונת הזאת - זה יעלה לה את הביטחון העצמי....

ובכלל, כל העסק הזה מרגיש כמו הגרסה הנשית של "גוף מטרה". זה דבילי ומיותר.

אה שיט לא שמתי לב שזה גבר , הייתי בטוחה שזו בחורה שרוצה לשכנע חברה .. שלא תעז להראות לה את מישל. חוזרת בי.

אז למה שלא תעזרי לו, ותעלי תמונה? 😉

מודה שאני לא יודע איך נראית אישה שמתאמנת כוח כי עוד לא יצא לי לראות אישה כזאת.

פשוט תראה לה דוגמנית של ויקטוריה סיקרט ותגיד לה: "רואה אותה? תוסיפי לה 8-12 ק"ג. ככה אני אוהב. אישה אמיתית!"

Back
למעלה תחתית