הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לנשות הפורום לגבי מראה מטרה

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
לא מבינה את הקטע לפגוש מישהו/יא, להתאהב, ואז להתחיל לשכנע אותו להשתנות!
מה קרה ללקבל ולאהוב את בן/בת זוג כמו שהו ובזכות מה שהוא/היא כרגע?

אתה רוצה שהיא תתאמן כדי שזה יעזור לה להרגיש טוב עם עצמה, או לך להרגיש טוב איתה? המשפט שכתבת מרמז על האופציה השניה.
כל הפוסט הזה נפתח כדי לעזור לחבר שלנו להסביר לחברה שלו את אידיאל היופי והבריאות שלו מאחר והאידיאל שלה הוא "להיות רזה" וזה בערך מה ש90% מהבנות יגידו לך.
אתה לא חושב שבחורה שחבר שלה נותן לה להרגיש בנח עם הגוף שלה תרגיש טוב יותר עם עצמה? אני מאמין שכן.
לרוב בחורות שמגיעות למשקל מטרה שלהן עדיין לא מרוצות וזה סוג של כדור שלג. להסביר לה שאתה אוהב אותה כמו שהיא או שאם היא רוצה לרדת זה עד ל(מה שכתבתי למעלה) נראה לי הגיוני, תומך ובר השגה כאורך חיים בריא.

כל הפוסט הזה נפתח כדי לעזור לחבר שלנו להסביר לחברה שלו את אידיאל היופי והבריאות שלו מאחר והאידיאל שלה הוא "להיות רזה" וזה בערך מה ש90% מהבנות יגידו לך.
אתה לא חושב שבחורה שחבר שלה נותן לה להרגיש בנח עם הגוף שלה תרגיש טוב יותר עם עצמה? אני מאמין שכן.
לרוב בחורות שמגיעות למשקל מטרה שלהן עדיין לא מרוצות וזה סוג של כדור שלג. להסביר לה שאתה אוהב אותה כמו שהיא או שאם היא רוצה לרדת זה עד ל(מה שכתבתי למעלה) נראה לי הגיוני, תומך ובר השגה כאורך חיים בריא.

המשפט שכתבת מקודם יעשה בדיוק את ההפך מלגרום לה להרגיש בנוח עם הגוף שלה.

המשפט שכתבת מקודם יעשה בדיוק את ההפך מלגרום לה להרגיש בנוח עם הגוף שלה.

תן לי להדגיש לך שוב:

.
קודם כל להסביר שככה אתה אוהב אותה אבל אם היא רוצה להשתנות אז יש גבול מסויים שהיא אמורה לשאוף לא להגיע אליו וזה - לא לפגוע בבריאות שלה.
ומתחילת הפוסט זו הנחה שבת הזוג רוצה לרדת במשקל ו"להיות רזה"

או קיי הבנתי.
הנעוץ הבא יהיה "אשה לאשה למה אימוני כוח הם בדיוק!! מה שכל אישה צריכה".
עובדת על זה...

אפילו הכלב שלה בשוק מהסיליקון:
10514693_831170163561398_7555226104621776194_n.jpg

ברור, אבל רק כדי להגיד שהמאמר שהם קראו עכשיו הוא בולשיט.

ובנימה יותר רצינית, זה מדהים כמה אקדמאים לא מיישמים את היכולות שלהם בתחומים שלא נוגעים לתחום בו הם מתעסקים.

נו, אז את מעלה את התמונה??
אז למה שלא תעזרי לו, ותעלי תמונה? 😉

אחרי כל התמונות של מישל לווין שרצות פה? פדיחה מה

סתם תוהה...איך מישל לווין תמיד תמיד תמיד נמצאת בשייפ של תחרות ועדיין יש לה מסת שריר יפה... האם גם היא משתמשת במשהו או שסתם כל חייה הם דיאטה אחת גדולה... 🙄

סתם תוהה...איך מישל לווין תמיד תמיד תמיד נמצאת בשייפ של תחרות ועדיין יש לה מסת שריר יפה... האם גם היא משתמשת במשהו או שסתם כל חייה הם דיאטה אחת גדולה... 🙄

סביר להניח שהיא על משהו, לא יודע אם זה חומר חוקי או לא או בתחום האפור.

גם סביר להניח שעם זה המקצוע שלה - פיטנס מדל, היא מקדישה לאימונים ולמשטר תזונה קפדני את כול הזמן העקרי שלה... ובזמן פנוי עושה משהו אחר.
לעומת זאת אנחנו, מתאמנים בזמן פנוי בלבד...
כך שלדעתי, זה לא הוגן להשוות אשה ממוצעת אליה.

גם סביר להניח שעם זה המקצוע שלה - פיטנס מדל, היא מקדישה לאימונים ולמשטר תזונה קפדני את כול הזמן העקרי שלה... ובזמן פנוי עושה משהו אחר.
לעומת זאת אנחנו, מתאמנים בזמן פנוי בלבד...
כך שלדעתי, זה לא הוגן להשוות אשה ממוצעת אליה.

מסכימה איתך לגמריי, לרגע לא השוותי אישה ממוצעת אליה, זה המקצוע שלה ובעלה הוא גם המאמן שלה, סתם סיקרן אותי לדעת:79nb:

• פותח/ת השרשור
לא מבינה את הקטע לפגוש מישהו/יא, להתאהב, ואז להתחיל לשכנע אותו להשתנות!
מה קרה ללקבל ולאהוב את בן/בת זוג כמו שהו ובזכות מה שהוא/היא כרגע?
מת עליה.
אבל היא כל הזמן מסתכלת על המשקל שלה, עושה דיאטות..מתבאסת מהבטן שלה..הצעתי לה שתנסה משהו אחר שהיא לא ניסתה.

Back
למעלה תחתית