הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לנשות הפורום לגבי מראה מטרה

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
הצעתי לה שתנסה משהו אחר שהיא לא ניסתה.
סבבה, אבל אל תציב לה מטרה שהיא בחיים לא תוכל להשיג! אלה עם כן, היא משנה את המקצועה שלה ומשתעבדת לאימונים...

כי אחרת, גם עם היא תלמד לאהוב אימונים, היא עדיין לא תראה כמו מישל לוין, ולשאוף אליה רק יעשה אותה מתוסכלת
לרגע לא השוותי אישה ממוצעת אליה
לא את.
הגברים בדרך כלל חושבים שבחורה שמתאמנת אמורה להראות כך בסופו של דבר.
ובעלה הוא המאמן שלה? אני לא יודעת עם לקנאה באה או לרחם אליה....😉

תעלי תמונה!!! כידי שכול אחד שרוצה שחברה שלו תראה כמוה, ידעה שקודם כול, הם בעצמם אמורים להראות כמו בעלה!

חחחח לגמרי!

Untitled-1.jpg

פייייייייייייייייייייייי הפגזת בתמונה, איזה side boob

הסיליקון שלה יותר גדול מהראש שלי.

מה שחשוב זה כמה הסקוואט שלו.

למה לעזאזל אתה לא מראה לה את הסירטון של בלהה על הנושא? הוא מאוד משכנע שם.

תמונה של חברה שלך או לא קיימת.

בעייני-רזה מדי זה לא יפה,גם שריירי מדיי-אידאלי זה גוף נשי כמו של בר רפאלי למשל,היא רזה במקומות הנכונים,עדי הימלבלוי, וכ'ו

אומנם אני לא אישה.. אבל לדעתי נשים פחות מזוכיסטיות מגברים. והסיבה היא שהן רגישות יותר לכאב פיזי או נפשי. כגבר אתה יכול למתוח את רף הכאב- לקבל פצעים,דלקות,דם- ולהמשיך. תרם ראיתי אישה עושה משהו הכלול בכאב ונהנת מזה ולא כאב מריצה או סקוואטים במספר חזרות גבוה. זה לא אותה כאב של שכבת יבלות שיורדות במכה או בלק אווט\דם מאף בגלל סקוואט כבד.
בתור אחד שמאמן המון נשים בקבוצות משולבות עם גברים שמתי לב שלנשים יש כוח סבל גדול יותר בעיקר בסיבולת. עניין מנטלי

בתור אחד שמאמן המון נשים בקבוצות משולבות עם גברים שמתי לב שלנשים יש כוח סבל גדול יותר בעיקר בסיבולת. עניין מנטלי
אולי זה הפוך? הגברים שמתאמנים עם נשים הם בעלי כח סבל נמוך מהאוכלוסיה הכללית של הגברים? מי הולך לקבוצות האלה? מישהו שעוסק בעבודה פיזית ונפצע הרבה\מישהו שעוסק באומניות לחימה\מישהו מענף ספציפי calisthenics,plyomterics,bb,pl,wl,strongman,artwrestling - כל אלה בעלי "כח סבל" גבוה יותר מאשר כלל האוכלוסיה ואפילו יותר מאשר ספורטאים בענפי ספורט אחרים(לא כוח).
אולי אתה צודק ולנשים יש יותר פוקוס וסיבולת באירובי.. אך משהו שהורס אותך פיזית(דריכה על יתד לדוגמא בבנין),מכה לכבד באיגרוף,או כאבי פרקים אחרי בנץ כבד.. לא ראיתי הרבה נשים שלומדות לחיות או אפילו לאהוב את הכאב הזה.. או שאני פשוט מכיר הרבה חולי נפש:)

יש משהו במה ש @Leon אומר.
נכון, לנשים לא חסר כוח סיבולת. בחלק מהמקרים הוא אפילו יותר מפותח מגברים! אבל זה גם נכון שאתה לא רואה הרבה נשים מתאגרפות למשל או פאור ליפטריות. לדעתי זה יותר עניין מנטלי וחברתי, כי עובדה שבשנים אחרונות יש יותר נשים בענפים שפעם הן לא היו נוכחות בכלל: אגרוף, יחידות קרביות, ספורט אתגרי, הרמת משקולות וכו'. אבל עדיין, מדובר ביחידות סגולה... סבל וכאב עדיין נחלתם של הגברים, ברוב המקרים...

זה לא עניין מנטלי. נשים באמת יותר טובות בסיבולת, כמו שהן באמת פחות טובות בלייצר כוח מקסימלי. סקוואט של 20 חזרות לא יהרוג אישה כמו שהוא יהרוג גבר. מצד שני, אישה לא תרים לחזרה אחת 15% מעל ה-5RM שלה.

זה לא עניין מנטלי. נשים באמת יותר טובות בסיבולת, כמו שהן באמת פחות טובות בלייצר כוח מקסימלי. סקוואט של 20 חזרות לא יהרוג אישה כמו שהוא יהרוג גבר. מצד שני, אישה לא תרים לחזרה אחת 15% מעל ה-5RM שלה.
או קיי... יכול להיות.
אבל אני חושבת שההודעות האחרונות דיברו כן על העניין המנטלי. למה גברים דוחפים את עצמם לקצה ולדברים שיגרמו להם כאב ונשים לא.
בלי קשר למסוגלות הפיזית. זה נושא נפרד
דוגמא: אני חולה על קיקבוקס! אני חושבת שחלק מהטכניקה שלי היא דיי טובה, אבל כשהציעו לי לפתח את זה באמת ולהיכנס לזירה.... אמרתי מה פתאום!!! לקבל מכות??? זה כואב!!! לזה התכוונת @Leon ?

או קיי... יכול להיות.
אבל אני חושבת שההודעות האחרונות דיברו כן על העניין המנטלי. למה גברים דוחפים את עצמם לקצה ולדברים שיגרמו להם כאב ונשים לא.
בלי קשר למסוגלות הפיזית. זה נושא נפרד
דוגמא: אני חולה על קיקבוקס! אני חושבת שחלק
מהטכניקה שלי היא דיי טובה, אבל כשהציעו לי לפתח את זה באמת ולהיכנס לזירה.... אמרתי מה פתאום!!! לקבל מכות??? זה כואב!!! לזה התכוונת @Leon ?

נשים דוחפות את עצמן לקצה גם כן, רק שהן עושות את זה יותר בשקט. לגברים יש יותר אגו.

סתם לידע כללי -
בעיטה לאשכים שווה ערך ל100 ( או 1000 ) לידות בו זמנית.
רפרנסים : דיסקברי.

נשים דוחפות את עצמן לקצה גם כן, רק שהן עושות את זה יותר בשקט. לגברים יש יותר אגו.
חחחח אני מכירה לא מעט נשים שהמוסג שקט לא כלול בלקסיקון שלהן. אבל תודה על הפירגון 🙃
אבל שוב פעם, הנקודה פה היא כאב ולא סתם קצה. כן, אני מכירה הרבה נשים שדחפו את עצמן עד הקצה, אבל מעט מאוד נשים שמוכנות להכאיב לעצמן. אלה עם כן זה קוסמטי....😆

כן. במידה ניכרת. הפסיכולוגיה של הגברים שונה משל הנשים. גברים מרגישים שהם צריכים להוכיח לעצמם או לעולם שכאב פיזי לא מוריד אותם. לגבר יש יותר אגו- מרוכז בעצמו ובתפיסת עולמו. הוא ישנה את הסביבה ולא את עצמו. גם אם הגבר מפחד מלכנס לזירה- האגו שלו יכריח אותו לחשוב על זה יותר פעמים ואולי בסוף גם בגלל ההורמונים(טוסטסטרון- תחרותיות, מי יכול עלי אה?). אצל נשים יש יותר חשיבה הגיונית מלגברים.
מישהי תבין ותפחד מהתוצאה(אוי אני אוהבת את האף -באיגרוף,את היד שלי -במשימות שהורסות את המראה של היד) מאשר אצל גבר(מאיפה הצלקת הזאת? מקסימום נחתוך קצת מהאצבע). גברים לוקחים יותר סיכונים,אוהבים לזרוק תיגר על עצמם ועל אחרים, ולהרגיש את "יחודם" על פני אחרים.. וזאת הסיבה שהם יהיו יותר תחרותיים בענפי ספורט אלימים\מסוכנים.

Back
למעלה תחתית