הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לנשות הפורום לגבי מראה מטרה

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
חחחח אני מכירה לא מעט נשים שהמוסג שקט לא כלול בלקסיקון שלהן. אבל תודה על הפירגון 🙃
אבל שוב פעם, הנקודה פה היא כאב ולא סתם קצה. כן, אני מכירה הרבה נשים שדחפו את עצמן עד הקצה, אבל מעט מאוד נשים שמוכנות להכאיב לעצמן. אלה עם כן זה קוסמטי....😆

גם מעט מאוד גברים מוכנים להכאיב לעצמם. מספיק להכנס לחדר כושר ממוצע כדי לראות את זה. אני לא חושב שזה עניין מנטלי. פורום פסיכולוגיה כבר אמרנו? 😛

גם מעט מאוד גברים מוכנים להכאיב לעצמם. מספיק להכנס לחדר כושר ממוצע כדי לראות את זה. אני לא חושב שזה עניין מנטלי. פורום פסיכולוגיה כבר אמרנו? 😛
אם הורמונים משפיעים על התנהגות מסכנת,תחרותיות,אגו.. וככלל לגברים יש יותר טוסטסטרון מלנשים.
אין פה אפילו "דעה" אלא עובדה שאומרת שגברים יסבלו יותר כאב פיזי בחיים(גברים עם פחות טוסטסטרון או על תוספי אסטרוגן- הם יותר "אישה" מאשר "גבר".

פורום פסיכולוגיה כבר אמרנו?
בהחלט אמרנו! אבל בשבילי פסיכולוגיה זאת לא מילה גסה!!! אני קרימינולוגית בהכשרתי...

גם מעט מאוד גברים מוכנים להכאיב לעצמם
איגרוף? אך אתה מסביר שיש יותר גברים מנשים?
אבל נראה לי שאין סוף לדיון הזה.... כי אפילו לא נגענו ב nature vs nurture.....

בהחלט אמרנו! אבל בשבילי פסיכולוגיה זאת לא מילה גסה!!! אני קרימינולוגית בהכשרתי...

איגרוף? אך אתה מסביר שיש יותר גברים מנשים?
אבל נראה לי שאין סוף לדיון הזה.... כי אפילו לא נגענו ב nature vs nurture.....

איך את מסבירה את זה שיש יותר גברים במדעים מדוייקים מנשים?

רוב
שלום,
אני מנסה לשכנע את חברה שלי להתאמן.
היא מאוד מודעת לעצמה, למה שהיא אוכלת וזה..חשבתי שאוכל לתת לה קצת פוש ולדחוף אותה להתאמן. אורח חיים בריא יותר וכאלה.
עם חברים שלי זה היה פשוט יותר ורובם באמת אוהבים את זה.
איתה לעומת זאת..זה קצת קשה. היא כל הזמן שואלת אותי על נשיות ואומרת לי שנשים שמתאמנות לא נראות נשיות.
האידאל של הגוף הנשי המושלם שלה שונה..היא פשוט רוצה להיות רזה 0_ם
היא אומרת שגוף כזה זה מכוער ולא נשי
iron-buns-ashley-kaltwasser-glutes-workout-gaspari-graphic-1.jpg

בקיצר אני לא ממש מבין את הראש שלכן..אפשר קצת עזרה?😭
מאוד יכול להיות שהיא תאהב להתאמן אבל תחשוש להתמיד בזה כדי לא להראות..גברית?

תודה על העזרה!

אין מה לעשות רוב הבנות ככה מפחדות משרירים, אני הייתי פעם ככה עד שהתחלתי מלפני הרבה זמן והיום בגלל שילוב של תזונה נכונה ואירובי כמו שצריך( הדבר העיקרי!!!!) אני ניראת אישה וחיטוב הכל ועושה תוכנית אימונים abc 6 ימים בשבוע אימון כוח עם משקולות כבדות , ועובדה אני עוד לא ניראת כמו גבר חח

איך את מסבירה את זה שיש יותר גברים במדעים מדוייקים מנשים?
לדעתי הכול עניין של מגדר! אך חינכו אותנו, למה "הכינו" אותנו. סע לתימן ולאפגניסטן. שם כול התפקידים הם רק של גברים!
ולעומת זאת, יש מחקרים/עדויות שבעידן הויקינגים, היו הרבה יותר נשים לוחמות ממשחשבנו. והם היו גם אמהות, לא רק לוחמות או רק אמהות.
אז כמו שאמרתי, זה הכול עניין של מגדר, חינוך ותרבות.
עוד לא ניראת כמו גבר
העם/פורום דורש תמונה!

לדעתי הכול עניין של מגדר! אך חינכו אותנו, למה "הכינו" אותנו. סע לתימן ולאפגניסטן. שם כול התפקידים הם רק של גברים!
ולעומת זאת, יש מחקרים/עדויות שבעידן הויקינגים, היו הרבה יותר נשים לוחמות ממשחשבנו. והם היו גם אמהות, לא רק לוחמות או רק אמהות.
אז כמו שאמרתי, זה הכול עניין של מגדר, חינוך ותרבות.

נכון, ולכן אין כאן עניין מנטלי.

מגדר, חינוך ותרבות = מנטלי.
לפחות כך אני מבינה את המושג. יש מצב שאני טועה... אתה יודע, עולה חדשה, דיסלקתית, סטלנית.... תבחר מה באה לך 🤡

אין ספק שלגברים יש פיסיולוגית יותר כוח ונטיה חזקה יותר לתחרותיות.
כל השאר לא מסכימה.
כוח סבל הוא עניין סוביקטיבי לחלוטין. מה שכואב לך יכול להסב עונג לאחר.
מגדר ואפלייה מגדרית זו כבר ביצה ותרנגולת. היום הסביבה המדעית מוטה באופן כזה שלנשים קשה הרבה יותר להצליח בתחומים מדעיים 'גבריים' גם אם יבחרו לעשות זאת.
כנל באימונים סטטיסטית אנחנו מיעוט, הסביבה מוטה ואפילו מטעה אבל את מה שאין לנו בכוח אנחנו מפצות ויותר בתנועה/קואורדינציה/סיבולת.
הבעיה שאת ההטיה המקובעת מאוד קשה לתקן.

הבעיה שאת ההטיה המקובעת מאוד קשה לתקן.

אף אחד אף פעם לא באה למיעוט כזה או אחר ואמר לו: בוא, קח לך עוד קצת זכויות.
זה תמיד היה מאבק ולפעמים אפילו אלים. אבל זאת עדיין האחריות שלנו להמשיך לצעוד הלאה ולהתעקש על מה שאנחנו חושבות שמגיעה לנו!!!

ואני חייבת להודות שאת לוקחת חלק נכבד במאבק!

נערך לאחרונה:
@incin התייחסותך להודעתי למעלה

ת'אמת שעשיתי וידאו(תראי כמה אני טוב...) אבל בסוף לא העליתי ומחקתי אותו חחחח

חוץ מזה גם לאחרים מגיע חובות לראק, לא רק לי מגיע כל ה"טוב" הזה.

חיובי, אבל זה נראה יותר טוב עליכן....

ולחשוב שאני נמנעתי מלתת לך חוב לראק עם הטייסט!
מי שמרחם על אכזרים.. בלה בלה
🤦‍♂️

אף פעם לא מאוחר מדי להכניס לחובות לראק. אבל את זוכרת שזה מכניס גם אותך לחוב, כן?

Back
למעלה תחתית