הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן אחרי ניתוח

• פותח/ת השרשור 7zyzz7
  • פורסם בתאריך

7zyzz7

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
עבר חודש מאז הניתוח (גינו) ואני רוצה להתחיל להשתמש שוב בקלן. יש סיכונים? או שאפשר להשתמש רגיל(שבועיים) עזרה? מישהו????????

אם אתה יכול להתאמן משקולות/ואירובי ואתה לא משתמש כרגע בשום תרופה/אנטיביוטיקה וכו אז אני לא רואה סיבה שאי אפשר להשתמש/ או שיש סיכונים. אם אתה בריא והכל.
אין לי פשוט ידע בשיקום לאחר ניתוח ג"ינו. אני מניח שהרופא הגדיר לך זמן מסויים שאתה אמור לנוח מאימונים ומאמץ פיזי לא? ואתה בטח גם לובש מין חליפה כזאת שמצמידה את החזה לגוף לא?

• פותח/ת השרשור
אם אתה יכול להתאמן משקולות/ואירובי ואתה לא משתמש כרגע בשום תרופה/אנטיביוטיקה וכו אז אני לא רואה סיבה שאי אפשר להשתמש/ או שיש סיכונים. אם אתה בריא והכל.
אין לי פשוט ידע בשיקום לאחר ניתוח ג"ינו. אני מניח שהרופא הגדיר לך זמן מסויים שאתה אמור לנוח מאימונים ומאמץ פיזי לא? ואתה בטח גם לובש מין חליפה כזאת שמצמידה את החזה לגוף לא?
אנטיביוטיקה רק ב5 ימים הראשונים לקחתי, ולתאמן אני עדיין מעדיף שלא כי טיפה כואב לי אבל אני יכול, וזה לא חליפה קוראים לזה חגורת לחץ(הייתי צריך לשים אותה רק ב10-14 ימים לאחר הניתוח) וגם זה לא ניתוח קשה. אז אתה אומר שאני יחזור להתאמן אני יוכאל? ואני גם ככה לא עושה אירובי רק משקולות אז זה לא משנה

כי לא שותים קלן בלי אימונים. תחזור לאימונים סדירים קודם. אחרי שתרגיש שאתה כבר יכול להתאמן כמו לפני הניתוח תכניס תקלן לתמונה. אם תזונה קפדנית כמובן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית