הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת מיואשת..

• פותח/ת השרשור רנה
  • פורסם בתאריך

רנה

משתמש מתחיל
10
3
נק' מוניטין:
3
10
3
מה 17 לאוגוסט אני מקפידה על אורח החיים הבא ולא מצליחה לרדת במקשל,
מה אני עושה לא נכון?? 20 ימים

בת 39
1.60
63 ק"ג רוצה להגיע ל 58 ק"ג

לא אוכלת א. בוקר שותה תה צמחים במהלך שעות הבוקר (6 כוסות)

א. צהריים:
דג סלמון בגריל בלי שמן או רטבים (חצי מהדג)
סלט : כרוב לבן/סגול, חסה, נבטים סיניים, מעט בצל סגול, חצילים וכרובית בלי שמן, 50 ג' קינואה, כף גרגירי חומוס,מעטן שמן זית ולימון.
2 כפות טחינה
500 קק

ביניים:
תה צמחים (2 כוסות)

א. ערב:
דג סלמון (חצי)
ירקות מוקפצים בלי שמן: שעועית ירוקה,בצל,גזר מגורד,פלפל חריף, כרובית מאודה, חצילים מאודים,פטריות טריות
כף טחינה
400 קק

נשנוש:
חופן אגוזי מלך 4, קשיו טיבעי 6, ברזיל 3,פקאן 4
160 קק

פעילות גופנית:
בין 10,000-12,000 צעדים ליום בתוכם עושה ריצה במקום 30*4
20-30 קומות ביום
תרגילי כוח (יריכיים,בטן) בלי משקולות בבית

שותה 10 כוסות מים.
וכמובן עושה הכל באנרגיה חיובית 😃 ובכל זאת לא רוה ירידה ניכרת במשקל מה עליי לעשות כדי לשפר את קצב הירידה
האם להוריד בפחמימות? שומנים? יותר כושר?

לא אוכלת בשר,עוף מוצרי חלב קפאין

בסופ"ש אני אוכלת שעועית מש,קינואה

מאוד אשמח לקבל טיפים בנושא.
תודה.

נערך לאחרונה:
מה 17 לאוגוסט אני מקפידה על אורח החיים הבא ולא מצליחה לרדת במקשל,
מה אני עושה לא נכון?? 20 ימים

בת 39
1.60
63 ק"ג רוצה להגיע ל 58 ק"ג

לא אוכלת א. בוקר שותה תה צמחים במהלך שעות הבוקר (6 כוסות)

א. צהריים:
דג סלמון בגריל בלי שמן או רטבים (חצי מהדג)
סלט : כרוב לבן/סגול, חסה, נבטים סיניים, מעט בצל סגול, חצילים וכרובית בלי שמן, 50 ג' קינואה, כף גרגירי חומוס,מעטן שמן זית ולימון.
2 כפות טחינה
500 קק

ביניים:
תה צמחים (2 כוסות)

א. ערב:
דג סלמון (חצי)
ירקות מוקפצים בלי שמן: שעועית ירוקה,בצל,גזר מגורד,פלפל חריף, כרובית מאודה, חצילים מאודים,פטריות טריות
כף טחינה
400 קק

נשנוש:
חופן אגוזי מלך 4, קשיו טיבעי 6, ברזיל 3,פקאן 4
160 קק

פעילות גופנית:
בין 10,000-12,000 צעדים ליום בתוכם עושה ריצה במקום 30*4
20-30 קומות ביום
תרגילי כוח (יריכיים,בטן) בלי משקולות בבית

שותה 10 כוסות מים.
וכמובן עושה הכל באנרגיה חיובית 😃 ובכל זאת לא רוה ירידה ניכרת במשקל מה עליי לעשות כדי לשפר את קצב הירידה
האם להוריד בפחמימות? שומנים? יותר כושר?

לא אוכלת בשר,עוף מוצרי חלב קפאין

בסופ"ש אני אוכלת שעועית מש,קינואה

מאוד אשמח לקבל טיפים בנושא.
תודה.

לא סיימתי לקרוא, עדיין, אבל כבר בפסקה השלישית יש משהו שאת עושה לא בסדר - לא אוכלת ארוחת בוקר.

פסקה 4:
מה, מה-17 באוגוסט - 20 ימים - את אוכלת כל יום סלמון?
את דואגת להדגיש "בלי שמן" - טעות נפוצה. השמן מאוד חשוב לגוף שלנו ויש להקפיד על כמות נאותה ושמן איכותי, כגון שמן זית, קוקוס וכל שמן מין החי.

אמשיך לקרוא ואגיב עוד...

פסקה 5: "ביניים". תני לי להבין, זה נמצא תחת הקטגוריה של ארוחת ביניים? עד אז את לא מכניסה לעצמך שום דבר לפה? אפילו לא משנה כלשהו?

נערך לאחרונה:
זו הבעיה של הרבה נשים, הדבר הראשון שעולה לראש כשאומרים לרדת במשקל זה הרעבה.
לאכול 1000 קלוריות ביום זה ממש לא אורח חיים בריא ואת לא יורדת במשקל כי הכנסת את הגוף שלך לסטרס

• פותח/ת השרשור
חוששת שאם אצרוך יותר מ 1,000 ביום אשמין :-(

חוששת שאם אצרוך יותר מ 1,000 ביום אשמין :-(
עובדה 1: את צורכת 1000 ולא יורדת במשקל.
עובדה 2: הרעבה מכניסה את הגוף למצב של "מיגננה" וחיסכון באנרגיה. בין השאר, קצב חילוף החומרים יורד ולכן נעשה יותר ויותר קשה לרדת במשקל/אחוזי שומן. במצב הזה, הגוף גם מתחיל לפרק רקמות שאינן שומן, כגון שרירים ולבסוף מתקבל מראה דליל ולא מוצק.

@רנה
מדוע אינך אוכלת מוצרים מן החי? את טבעונית? מסיבות אידאולוגית או בריאותיות?

נערך לאחרונה:
וכמובן עושה הכל באנרגיה חיובית 😃
עם כמות הקלוריות המזערית שאת אוכלת, אני מתפלא שיש לך אנרגיות בכלל! כשאני רעבה, אני הכול חוץ מחיובית.... בעיקר עצבנית ומתוסכלת!
https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תקראי את זה, יתן לך קצת אינפורמציה וינפץ כמה מיטוסים.
אחר כך תחזרי אלינו עם שאלות.

הפוך גוטה הפוך...
את תראי שגם אם תאכלי 1800-2000 קלוריות סביר להניח שתראי קצב ירידה גדול יותר מעכשיו.
את יכולה להנות מכמות יפה של אוכל ולהיות שבעה כל היום וגם לרדת במשקל, ממליץ על דל פחמימה.
פחמימה גג 50 גרם, בערך 1-1.5 גרם חלבון לק"ג גוף, וכל השאר משומן. תפריט שמורכב משמנת חמוצה 27%, קבבים, וביצים בשמן קוקוס שמביא לירידה במשקל זה סיפוק מטורף 😃

• פותח/ת השרשור
עובדה 1: את צורכת 1000 ולא יורדת במשקל.
עובדה 2: הרעבה מכניסה את הגוף למצב של "מיגננה" וחיסכון באנרגיה. בין השאר, קצב חילוף החומרים יורד ולכן נעשה יותר ויותר קשה לרדת במשקל/אחוזי שומן. במצב הזה, הגוף גם מתחיל לפרק רקמות שאינן שומן, כגון שרירים ולבסוף מתקבל מראה דליל ולא מוצק.

אם כך מה עליי לעשות - לא אוכלת מוצרי חלב או בשר,
האם זה בסדר לצרוך יותר דגנים כדרך להוסיף קלוריות ?

• פותח/ת השרשור
לא טבעונית או צמחונית פשוט לא אוכלת בשר ומוצרי חלב כתוצאה מניקוי רעלים שעשיתי, הרגשתי שאני לא רוצה אותפ בתפריט
האם לאכול סלמון 5 ימים בשבוע זה בסדר?

איך קשור ניקוי רעלים להפסקה ממוצרי בשר וחלב?
את רוצה שנספר לך מה יש בדגים?

• פותח/ת השרשור
זה היה חלק מ"הדרישות" של ניקוי הרעלים, סיגלתי לעצמי כי הרגיש לי טוב..
לגביי דגים אשמח מאוד לדעת 😃

אין דרך להמנע היום מכול הרעלים... כי עדיין נשאר לך הריסוס של הירקות, הדישון של החיטה, דגן... פאקן וואט אבר...סוכר, מלח...
כן אפשר לעבור לאורגני של חברות קטנות ולצמצם את זה למינימום. עם זה לא עניין אדאולוגי, אז אני חושבת שפלאו יכול להתאים לך מאוד.
לא מבינה בזה הרבה, @Doron Milner אשמח לעזור לך בזה.

לא טבעונית או צמחונית פשוט לא אוכלת בשר ומוצרי חלב כתוצאה מניקוי רעלים שעשיתי, הרגשתי שאני לא רוצה אותפ בתפריט
האם לאכול סלמון 5 ימים בשבוע זה בסדר?
רעלים?

אם כך, תוספת דגנים זה הדבר האחרון שאת צריכה לעשות. ההפך הוא הנכון - הפחיתי את צריכת הדגנים שלך!

מאיפה המידע והאגדות האורבניות האלו, שאת פועלת עלפיהן?
זה היה חלק מ"הדרישות" של ניקוי הרעלים, סיגלתי לעצמי כי הרגיש לי טוב..
לגביי דגים אשמח מאוד לדעת 😃
דרישות? דרישות של מי? של איזה מטפל או מטפלת הוליסטיים שמתייעצים עם כדורי בדולח, קלפים או מטוטלות?

• פותח/ת השרשור
משיטוט לא מבוקר באינטרנט ועצות אחיטופל 😃

ועכשיו ממש אשמח לקבל פרקטיקה - מה עליי לעשות כדי להתחיל לראות תוצאות ?

משיטוט לא מבוקר באינטרנט ועצות אחיטופל 😃

ועכשיו ממש אשמח לקבל פרקטיקה - מה עליי לעשות כדי להתחיל לראות תוצאות ?

זה לא על רגל אחת.
ראשית, הפסיקי להלחיץ את עצמך. שינוי בהרכב הגוף שלך הוא תהליך ארוך, או "ריצה למרחקים ארוכים", כפי ש- @מרטין אוהבת לקרוא לזה. מה גם, שהמצב שלך לא כזה נורא. בסה"כ 63 קילו, על 1.60מ'. לא העלית תמונה, כך שאנו לא יכולים לדעת מהם אחוזי השומן, וכו'. גם משקל המטרה שלך - 58 ק"ג. מאיפה המצאת אותו? למה דווקא 58 ולא 59,או 54.5?

דבר שני, כפי ש- @Pink Steel המליצה לך כבר - גשי וקראי את החומר שהיא נתנה לך. אישית, אני ממליץ לך להתחיל מהפוסט הזה: http://www.kadmoni.com/2014/08/blog-post_18.html?m=1

נמשיך מכך שתפסיקי לחשוב על המשקל גוף שלך בתור מדד. מכל הפרמטרים הקיימים, זהו המספר בעל החשיבות הנמוכה ביותר! תשכחי ממנו. אישית,ממחיץ לך לא לבדוק יוצר את המשקל שלך בחודש הקרוב!

הפסיקי לספור כל דבר (מספר צעדים למשל) זה די קטנוני ומייאש!

• פותח/ת השרשור
זה לא על רגל אחת.
ראשית, הפסיקי להלחיץ את עצמך. שינוי בהרכב הגוף שלך הוא תהליך ארוך, או "ריצה למרחקים ארוכים", כפי ש- @מרטין אוהבת לקרוא לזה. מה גם, שהמצב שלך לא כזה נורא. בסה"כ 63 קילו, על 1.60מ'. לא העלית תמונה, כך שאנו לא יכולים לדעת מהם אחוזי השומן, וכו'. גם משקל המטרה שלך - 58 ק"ג. מאיפה המצאת אותו? למה דווקא 58 ולא 59,או 54.5?

דבר שני, כפי ש- @Pink Steel המליצה לך כבר - גשי וקראי את החומר שהיא נתנה לך. אישית, אני ממליץ לך להתחיל מהפוסט הזה: http://www.kadmoni.com/2014/08/blog-post_18.html?m=1

נמשיך מכך שתפסיקי לחשוב על המשקל גוף שלך בתור מדד. מכל הפרמטרים הקיימים, זהו המספר בעל החשיבות הנמוכה ביותר! תשכחי ממנו. אישית,ממחיץ לך לא לבדוק יוצר את המשקל שלך בחודש הקרוב!

הפסיקי לספור כל דבר (מספר צעדים למשל) זה די קטנוני ומייאש!

תודה על העצות 😃 רק רציתי לחזור למשקל שהיה לי לפני מס' שנים כשהייתי צעירה יותר..אתגר כזה 😃
לא הייתי חושבת לספור צעדים בעצמי יש לי מכשיר חמוד FITBIT שסופר ומזכיר לי איפה אני בסקאלה היומית מבחינת פעילות גופנית

האמת שגם אני לא אוהבת את המשקל כמדד. עדיף למדוד היקפים. כי תכלס, זה מה שבאמת מעניין אותנו הנשים! מה רואים בעין.
אני מתאמנת כבר שנה, ויש שינוי ויזואלי (ירידה בהקף) ושום שינוי במקל...

צעדים זו לא פעילות גופנית. ניקוי רעלים זה פסאודו מדע. תתחילי לאכול בשר וארוחות מסודרות ולהתאמן. אין עצות מיוחדות לתת לך, את תגיבי לזה בדיוק כמו שאר בני האדם.

Back
למעלה תחתית