עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
20 זה מאוחר?קצת מאוחר בגיל כזה לעשות צבא
אף פעם לא מאוחרתודה אנשים פשוט אני בן 20 אני יכול לערער ואז אני חושב שיגייסו אותיאבל הבעיה שאני
ממש לא רוצה להפסיק להתאמן ונראה לי קצת מאוחר בגיל כזה לעשות צבא
אם אתה חושב שתקבל משהו טוב בצבא שיתן לך: חוויה,ערכים,מיומנות,מקצוע- לך על זה. לצערי בצבא שלנו יש יותר מדי בזבוז בכח אדם ובתור גוף בירוקרטי הסיכוים שלך להתקבל למקום טוב בלי עורך דין או קשרים הוא נמוך. עם הזמן לדעתי אתה לומד להעריך את המסגרת(באזרחי יותר קל ללכת למקומות לא טובים מאשר בצבא שהלוז מלאׂׂ). בכל מקרה עבדתי ב-26 עבודות(בן 21) ואולי השירות הצבאי יחסום לי אפשרויות בעתיד אך עד עכשיו אני שמח שביזבזי רק 6 שנים במדים(בלי להשיג כלום) ולא 10 כמו שהייתי צריך.
אם אתה אוהב הגיון,יושר,חשיבה מחוץ לקופסא,יחודיות,תנאים- אתה תלמד שבצהל אתה לא שווה כלום, הערך שלך כבן אדם הוא אפסי. בלי מזומן היכולת שלך להשפיע על החלטות של מפקדים היא.. אפסית. בכל מקרה במקומך הייתי מנסה לפחות שנה להיות במסגרת- אף פעם לא מאוחר לצאת. מה שכן, אתה יכול להפסיד הרבה יותר אם לא תעשה צבא בכלל. ההפסד הגדול לדעתי הוא שהשינוי שתעבור באזרחי הוא לא יהיה אותו שינוי שתעבור כבן אדם בתור הצבא. או הכלא הצבאי(מה שיבוא הכל לטובה).
בכל מקרה בהצלחה בשילוב האימונים עם הצבא, its gonna bet tough - אם תיפול על בסיס טוב תזונה לא תהיה בעיה. האימונים הם כמעט תמיד בעיה(לפחות ב7 בסיסים של חיל האויר- וזה עוד נחשב חיל טוב.. אז אל תקווה לראק.. או אפילו למשקל או מתח פשוט כי לפעמים פשוט צריך לאלתר כמו סקוואטים עם אחד החברה))
קודם כל אני יעשה מה שבא לי עם אני לא רוצה אני לא יתגייס אז על תגיד לי מה לעשות ואתה לא יודע את כל הסיפור אז על תשחק לי אותה עשיתי שטויותאיך בכלל הגעת לגיל 20 בלי להתגייס? איך הפכת את זה ללא מתאים לי אני לא עושה?
מה אנחנו פה בשוויץ כוסעמק?
מדינת צבא אין מה לעשות, ומי שמשתמט מהצבא מהסיבות שאתה מביא, הוא בן אדם קטן, מצטער זו דעתי.
אני אישית לא הייתי מקבל לעבודה מישהו שיצא מהצבא בגלל סיבה כזאת.קשה לי קצת מסגרת ואני קצת חושש שזה היה לי קשה