הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני הרוסה נמאס לי אני כבר לא יכולה

נטלי1234

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
נמאס לי אני גמורה,גופי גמור אין לי כוחות...

היה לי בולמוס ואכלתי 6000 קל׳ היום,אני כבר מתה מתה,יום אחד אני אוכלת 1200 - 1600 קל׳ ויום אחר בולמוס של עד 3000 קל׳.

ירדתי 30 קילו והנה אני הורסת,השבוע היו לי 2 בולמוסים של 2500 קל׳ ואחד עכשיו של 6000 קילו׳

אני בוכה כבר הבטן עכשיו התנפחה לי מרוב שאכלתי הרבה,אני שוקלת 66 ואני בגובה 1:85,אני כבר הרוסה אני אעלה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היום לפחות 10 קילו אני כבר לא יכולה לראות את הבטן נפוחה...נמאס לי,אין לי כסף לטיפול וגם לא למכון כושר ואני לא יכולה לבקש מההורים,אני בת 17 נמאס לי.

נטלי היקרה,
לא עולים 10 קילו מלאכול יום אחד 6000 קלוריות!
לא משנה כמה אכלת היום, עשית דרך ארוכה, ירדת 30 קילו, מחר יום חדש ואת תמשיכי מאיפה שעצרת אתמול.
אולי תנהלי יומן תזונה כדי לראות מתי ולמה יש לך את המשברים אלה באמצע?
האם זה קשור למחזור, לשעמום, לקושי רגשי?
כשתביני למה יהיה לך קל יותר להתמודד עם זה.
תעודדי, את לא צריכה מכון כושר, רק הקפדה על התזונה והליכות יעשו את העבודה.
והגיל הצעיר שלך הוא יתרון עצום, הגוף שלך עדיין יכול לתקן את חילוף החומרים, הרגלים שתלמדי עכשיו ילכו איתך לאורך החיים.
אל תתייאשי.

• פותח/ת השרשור
לא יודעת ליבי נשבר,אכלתי כ-6000 קל׳ אני מרגישה מרטין שאני אעלה לפחות ל-68 ואני לא רוצה לעלות אני פוחדת.

זה נהיה טרנד בזמן האחרון בפורום נשים להעלות הודעה ראשונה בהיסטריה.

קודם כל כמו שמרטין אמרה נטלי את לא תעלי במשקל ביום אחד כמו שאת לא תורידי במשקל ביום אחד - זה לוקח זמן.

דבר שני אם אכלת 6000 קל' ברור שהמשקל שלך "יקפוץ" ושתהיה לך בטן כי העמסת באוכל ובפחמימות, תני לזה יומיים, שלושה ואת תחזרי למשקלך התקין.

דבר שלישי אין שום דבר רע בלקבוע לך יום אחד בשבוע שבו את תאכלי מה שאת אוהבת - יש לזה שם אצלנו - "העמסה", וכולם כאן(מי מבינינו שבחיטוב) עושים את זה, כולל אני שמחר הולך ליומנגס(מסעדת קרניבורים ידועה) לדפוק המבורגר 440 גר' עם תוספות וצ'יפס, אז תהיי רגועה הכל יהיה בסדר נטלי.

• פותח/ת השרשור
אבל היו לי 3 בולמוסים השבוע 2 של 2500 קל׳ והיום של 6000,אני לא אעלה קילו?אני אעלה הרבה בשומן?יהיו לי שומנים על הפנים?

אני מבחין מ"טון הדיבור" שלך שאת לחוצה סתם, אז קודם כל בואי נרגע.

דבר שני - את תעלי במשקל ואני לא חושב שתעלי קילו. ולא יהיו לך שומנים בפנים.

דבר שלישי תמיד את יכולה לתקן ולקרוע את התחת במכון הכושר ולרוץ או לעשות כל אירובי אחר.

אבל היו לי 3 בולמוסים השבוע 2 של 2500 קל׳ והיום של 6000,אני לא אעלה קילו?אני אעלה הרבה בשומן?יהיו לי שומנים על הפנים?

מה זה שומנים על הפנים?
את מתכוונת סנטר כפול ?

• פותח/ת השרשור
אתה אומר בכדי להרגיע אותי סתם?או שזה רציני?
אני לא אעלה ל-68 קילו למשל?אני אשאר רזה?

מ'זה אומר "אני אשאר רזה"? גם אם תעלי את עדיין רזה חמודה.

• פותח/ת השרשור
כן אבל הבטן שלי תגדל...אתה חושב שאני אעלה הרבה?

נמאס לי אני גמורה,גופי גמור אין לי כוחות...

היה לי בולמוס ואכלתי 6000 קל׳ היום,אני כבר מתה מתה,יום אחד אני אוכלת 1200 - 1600 קל׳ ויום אחר בולמוס של עד 3000 קל׳.

ירדתי 30 קילו והנה אני הורסת,השבוע היו לי 2 בולמוסים של 2500 קל׳ ואחד עכשיו של 6000 קילו׳

אני בוכה כבר הבטן עכשיו התנפחה לי מרוב שאכלתי הרבה,אני שוקלת 66 ואני בגובה 1:85,אני כבר הרוסה אני אעלה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היום לפחות 10 קילו אני כבר לא יכולה לראות את הבטן נפוחה...נמאס לי,אין לי כסף לטיפול וגם לא למכון כושר ואני לא יכולה לבקש מההורים,אני בת 17 נמאס לי.
רק בשביל להרגיע, קילו הוא כ7000-7700 קלוריות.
אין שם אפילו קילו ומחר אם תשקלי יותר זה בעיקר כי תהיה צבירת נוזלים קטנה, אל תתרגשי.
מה שכן זה אומר שהדיאטה שלך לא מאוזנת ולכל הפחות אפשר ורצוי לפנות לתזונאי דרך קופת חולים לפני שתפתחי הפרעת אכילה חמור.

• פותח/ת השרשור
רק בשביל להרגיע, קילו הוא כ7000-7700 קלוריות.
אין שם אפילו קילו ומחר אם תשקלי יותר זה בעיקר כי תהיה צבירת נוזלים קטנה, אל תתרגשי.
מה שכן זה אומר שהדיאטה שלך לא מאוזנת ולכל הפחות אפשר ורצוי לפנות לתזונאי דרך קופת חולים לפני שתפתחי הפרעת אכילה חמור.

גם אם היו לי 3 בולמוסים השבוע? (2 של 2500 ואחד של 6000).

• פותח/ת השרשור
בהערכה גסה הכל במצטבר זה קילו-קילו ורבע. אל תתרגשי מזה... קורה לכולם!
ז״א שאני אשאר רזה?אם אני אמשיך ממחר עם התפריט הרגיל שלי (אני לא מתאמנת) אני אמשיך לרזות?הבטן גם התנפחה לי,זה ירד לי?

ז״א שאני אשאר רזה?אם אני אמשיך ממחר עם התפריט הרגיל שלי (אני לא מתאמנת) אני אמשיך לרזות?הבטן גם התנפחה לי,זה ירד לי?
בוודאי! אני רק מקווה שאת מלווה בתזונאי כדי שיוודא שהדיאטה שלך מאוזנת.

תפריט של 1600 קל׳ מסודר,גירעון של 200 - 300 קל׳.
גם יש לי לחץ אדיר על הצלעות והבטן העליונה ממש התנפחה.
יכול להיות שזה נוזלים ו/או סיבים בכמות גדולה.
והמספרים זה טוב ויפה אבל השאלה היא מה יש שם.

לא עלית כך אבל גם אם בתאוריה עלית לדוגמא 2 קילו, את עדיין תישארי רזה, זה משהו שרק את מייחסת אליו חשיבות והסביבה לא רואה ולא שמה לב! הכל נמצא אצלך בראש.
את חייבת לשנות את הגישה ולהתחיל לעבוד עם תפריט מאוזן ובריא, ברגע שתתחילי לאכול מאוזן אני מאמינה שבולמוסי האכילה יקטנו כי הגוף גם פחות יידרוש אותם.
אני מציעה שתקראי שוב ושוב את המאמרים ששמו לך כאן ותיישמי כי הם מאוד מאודדד חשובים!

• פותח/ת השרשור
תודה!

אני אכלתי מלא שטיות,לחמים,שוקולד והרבה פייבר ואן וברנפלקס.

בגלל זה אני פוחדת להשמין כי שאני שמנה אני לא נראת יפה ויש לי תפריט אבל אני לא רוצה לעלות במשקל.

Back
למעלה תחתית