עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם איסלאם מוגדר לפי המקורות ולא לפי קפריזות של אנשים. אז אם מוסלמי מתחתן עם יהודייה - הבן הוא מוסלמי או יהודי?
אני ממש לא רוצה מדינה אחרת. אתה זה שבא בתלונות ורוצה לעזוב.רוצה מדינה אחרת שבה אין לאנשים זכות כזאת בשם הדת - לך לדאע"ש, איראן או עזה.
כל עוד אנטישמים והרבנים דואגים להזכיר לך שאתה יהודי גם אם אתה אתאיסט, ומתייחסים ליהדות כאל גזע ולא דת - יש למדינת ישראל תכלית. מבחינתי - היהדות היא דת, אני אתאיסט - ועל כן, לא יהודי.
אתה אמור לפעול בהתאם למקורות שלך.
אני ממש לא רוצה מדינה אחרת. אתה זה שבא בתלונות ורוצה לעזוב.
חבר, תקרא טוב את טענותיך. אתה מערער על זכות קיומה של מדינת ישראל.
אני מניח שכל שמאלני קיצוני היה איפה שהוא בנקודה כזאת או שדומה לה בלי לשים לב.
מהסיבות האלו הם לא ימצאו עצמם לעולם בעמדות של כח והשפעה במדינת ישראל ותמיד ירגישו מקופחים.
המקורות שלי אומרים לסקול הומוסקסואלים, אני אמור לפעול בהתאם לזה?
אז המדינה הזאת גם אומרת שיש לי זכות להביע ביקורת. תתמודד.
בתורה כתוב שצריך להרוג הומואים ומחללי שבת וכו' אבל לא חושב ששמעת על מקרה כזה. וזה פשוט כי אנחנו לא שם מהבחינה הרוחנית.
יש גם תורה שבעל-פה והיא לא פחות חשובה. התורה שבע"פ מסבירה לנו איך תכלס צריך להיתנהג בהתאם למציאות המשתנה.
זה רק מראה לך כמה כן קיימת גמישות בהתאם לנסיבות.
אגב, גם בתקופה שעם ישראל היה יחסית ברמה רוחנית גבוהה לא היה כ"כ פשוט להוציא להורג. יש דעות שסבורות שפעם ב-70 שנה.
זכותי לא להאמין במקל שהופך לנחש. תתמודד.
בתהליכים לאזרחות ספרדית - עוד שנה אני צפוי להיות סופסוף אזרח האיחוד.
תבין שהיהדות היא הבסיס והיא הסיבה למדינה הזאת.
אם אתה ושכמוך היו טורחים לבדוק דברים לפי שהם יוצאים מהפה אולי לא הייתם במצב כה עגום.
אני בינתיים מתמודד מצוין. אני בספק לגביך.
מה בדיוק יקרה לדעתך אם היהדות תחדול מלהתקיים? אני רק רואה שגשוג בכל התחומים ברגע שנשתחרר משלשלאות הדת המגעילה הזו
היהדות, לא העם היהודיאני רואה שגשוג גם עם הדת.
אתה שואל מה יקרה ברגע שהעם היהודי יכחד?
היהדות, לא העם היהודי
מה יקרה אם נהיה מדינה חילונית לגמרי? נראה שאתה ממש חרד למצב הזה
איך?אם המדינה הזאת תהיה חילונית באופן אבסולוטי מהר באוד תאבד את מקורות השליטה שלך במדינה וכוחות זרים ישלטו בך גם כאן.
איך?
רמז: הערבים כאן מתרבים בקצב הרבה יותר מהיר ממך. תבדוק מה קורה בנצרת. ומי שולט שם היום.איך?
ומה זה משנה אם אנחנו נהיה מדינה חילונית או דתית בדיוק?רמז: הערבים כאן מתרבים בקצב הרבה יותר מהיר ממך.
מה הבעיה בזרים שיבקשו אזרחות?שלא לדבר על זרים שיבקשו אזרחות.
ומה זה משנה אם אנחנו נהיה מדינה חילונית או דתית בדיוק?
מה הבעיה בזרים שיבקשו אזרחות?
מדינה חילונית = מדינה ח-י-ל-ו-נ-י-תכי כשהמערכת מבוססת על עקרונות יהודיים אז הם כביכול מנוטרלים.
עדיין לא הבנתי מה הקשר לזרים שיבקשו אזרחותזה ישנה את מאזני הכוחות. כמו הדוגמה של נצרת.
מדינה חילונית = מדינה ח-י-ל-ו-נ-י-ת
לא מדינה לא יהודית, היחס לאיסלאם יהיה זהה ליחס ליהדות.
עדיין לא הבנתי מה הקשר לזרים שיבקשו אזרחות
ממש לא נכון.רמז: הערבים כאן מתרבים בקצב הרבה יותר מהיר ממך. תבדוק מה קורה בנצרת. ומי שולט שם היום.
שלא לדבר על זרים שיבקשו אזרחות.
תגלגל את העניין ותגיע לתוצאה פשוטה.
יש סיבה לצביון היהודי כאן.
ממש לא נכון.
אמרו בשנות ה70 שבשנת 2000 אם לא נעשה משהו זו תהיה מדינה מוסלמית.