שלום ,
התחלתי בחדר כושר לפני פחות או יותר ארבעה חודשים.. שלושה חודשים מהם ידעתי באמת מה אני עושה..
הייתי גובה: 182 משקל:64
היום אני גובה 183-5 לא בטוח,משקל:72
אני ממשיך מסה עד סוף החודש ואני מתכוון לעלות עוד שלושה קילו ולהתחיל חיטוב..
*אל תגידו לי שאני קצת מידי זמן במסה , אני חייב להתחיל ריצות בשביל כושר קרבי (כיוון המטכ"ל)
אז ככה, ראיתי באתר כמה תוכניות לחיטוב אבל אני צריך את העזרה שלכם לדעת מה הכי יעיל בשבילי ,
אני מתכוון לשלב ריצות 3 פעמים בשבוע יש לי בצפר ועבודה אז ישלי בעיה עם אימונים ארוכים... הייתי חודשיים מה3 בFBW ולקח לי כל אימון שעתיים בערך...
בגלל זה אני יותר נוטה לכיוון הAB אבל לא יודע אם זה מה שאני צריך...
*אני רוצה להכנס לארבעה חודשים חיטוב ולאחר מכן כושר קרבי נטו .
אני צריך את העזרה שלכם בשביל שתכוונו אותי ואם יש לכם טיפים גם בהקשר החיטוב הכללי אז זה יעזור לי המון.. (לדוגמא מה לקחת לאכול בבית הספר)
והשאלה שחשוב לי שתענו לי היא איזה משקל אני צריך להגיע פחות או יותר?
תודה מראש לעוזרים !
התחלתי בחדר כושר לפני פחות או יותר ארבעה חודשים.. שלושה חודשים מהם ידעתי באמת מה אני עושה..
הייתי גובה: 182 משקל:64
היום אני גובה 183-5 לא בטוח,משקל:72
אני ממשיך מסה עד סוף החודש ואני מתכוון לעלות עוד שלושה קילו ולהתחיל חיטוב..
*אל תגידו לי שאני קצת מידי זמן במסה , אני חייב להתחיל ריצות בשביל כושר קרבי (כיוון המטכ"ל)
אז ככה, ראיתי באתר כמה תוכניות לחיטוב אבל אני צריך את העזרה שלכם לדעת מה הכי יעיל בשבילי ,
אני מתכוון לשלב ריצות 3 פעמים בשבוע יש לי בצפר ועבודה אז ישלי בעיה עם אימונים ארוכים... הייתי חודשיים מה3 בFBW ולקח לי כל אימון שעתיים בערך...
בגלל זה אני יותר נוטה לכיוון הAB אבל לא יודע אם זה מה שאני צריך...
*אני רוצה להכנס לארבעה חודשים חיטוב ולאחר מכן כושר קרבי נטו .
אני צריך את העזרה שלכם בשביל שתכוונו אותי ואם יש לכם טיפים גם בהקשר החיטוב הכללי אז זה יעזור לי המון.. (לדוגמא מה לקחת לאכול בבית הספר)
והשאלה שחשוב לי שתענו לי היא איזה משקל אני צריך להגיע פחות או יותר?
תודה מראש לעוזרים !